Suomi treffi kunnon panoa

En ole vaativa, mutta yksinkertaisesti vaan naisia on niin vähän tarjolla, ettei niistä voi löytyä tarpeeksi kiinnostavia. Deittipalvelut ovat pelkkää rahastusta, minun mielestäni. Tosirakkauden lisäksi netissä etsitään myös yhdenillan seuraa tai salasuhdetta. Varattujen ihmisten "pettämispalvelua" verkossa tarjoavat mm. Victoria Milan ja AshleyMadison. Seuranhaku AshleyMadisonissa on naisille ilmaista, miehille palvelu maksaa.

Halvin aloituspaketti on 59 euroa, jolloin ensimmäinen viesti kiinnostavalle naiselle maksaa 2,95 euroa. Miksi vain miehet maksavat lystin? AshleyMadison toimii 26 maassa, Suomessa jäseniä on Uusi-Kerttulan mukaan 48 , joista naisia n.

Sivuston naisprofiilit herättävät kuitenkin kysymyksiä. Profiilikuva on lainattu Bosnia-Hertsegovinalaiselta mallilta, kuva löytyy paikallisen verkkolehden sivuilta. Vastaavia tekaistulta vaikuttavia profiileja löytyy useampia, yhteydenottoihimme emme saaneet vastauksia.

Valituksia feikkiprofiileista tai muista ongelmista tulee Uusi-Kerttulan mukaan hyvin vähän. Hän korostaa, että profiileja palvelussa voi kuka tahansa katsoa ilmaiseksi, mutta jos mies haluaa lähettää naiselle viestin, se maksaa.

Entä miten tunnistaa palvelusta ne aidot ihmiset tai profiilit, joille kannattaa viestitellä, jotta saisi vastinetta rahoilleen? Kun kelle tahansa viestittelee, pitää oma profiili olla sellainen, että on haluttava ja sinulle vastataan. Ihmiset eivät palvelussa halua kertoa oikeita tietojaan, vaan käyttävät erilaisia vääriä tietoja juuri niin, etteivät jää kiinni omalle puolisolleen.

Takuuta palvelun käyttäjän on turha peräänkuuluttaa: Ei myöskään sitä, että viesteistään maksava mies saisi niihin vastauksia. Ennenkuin deittipalvelusta maksaa, on sopimusehdot syytä lukea. Verkkokaupan yleinen 14 päivän palautusoikeus ei yleensä koske deittipalvelun kokeilijaa. Kun palvelun on ostanut ja sinne kirjautunut, ei tilausta voi perua, vaikka tulisi katumapäälle. Kuluttajaviranomaisille verkkodeittailun ongelmista on tänävuonna tullut 70 yhteydenottoa. Eniten kitkaa on ollut laskutuskäytännöissä ja asiakaspalvelussa.

Meille moni kertoi valinneensa lyhyen kokeilujakson, joka paljastuikin kestotilaukseksi. Sivusto ei ollut mieleiseni ja olin tyytyväinen, että en ottanut pidempää sopimusta. Kuitenkin kävi ilmi, että sopimus jatkui Irtisanoutuminen oli tehty vaikeaksi ja kesti reilun viikon ennenkuin sain siitä vahvistuksen. Suurin osa sivustolla kuitenkin hakee pelkkää seksiseuraa, mikä on harmillista, eivätkä he usko jos on sanonut että ei ole kiinnostunut moisesta.

Olen myös saanut sivuston kautta hyviä ystäviä, vaikkei deittailu jatkunut. Ilmoitukset ovat vähän kuin työpaikkahakemuksia. Hyvä, että maksoin, tuli hauska päivä höpötellä erilaisten ihmisten kanssa ja illansuussa sain viestin mikä muutti kaiken.

Tämä viestin lähettäjä tuolla makkarissa nukkuu vielä ja olen onnellinen. Tuli huomattavasti halvemmaksi kuin baari-ilta ja näköjään, joskus voi kohtalo olla hauskalla tuulella ja heittää näin eteen ihmisen johon tuskin olisin muuten törmännyt.

Uskon, että netin kautta kumppanin löytäminen on tulevaisuuden meininki. Olenhan jo ollut muutamalla treffilläkin vaikka eivät johtaneet vielä tosirakkauteen. Kaikenlaista onnen onkijaa siellä vastaan saattaa tulla: D" Nainen, v. Niin se nyt on — Yleisradion pitkäaikainen kuluttajaohjelma Kuningaskuluttaja loppuu. Kehitystauolle jäänyt ohjelma ei palaa torstai-iltojen televisioon. Myöskään Kuningaskuluttajan verkkosivuille ei enää tehdä uutta sisältöä ja ohjelman sosiaalisen median kanavat suljetaan.

Kuningaskuluttajan verkkosivujen sisältö tietysti jää verkkoon käytettäväksi. Lumilinkojen testaajat arvioivat laitteet 2 talven jälkeen. Ensivaikutelmat raportoitiin heti tuoreeltaan, mutta miten laitteet ovat toimineet pidemmässä käytössä? Vanhojen kaatopaikkojen metallijäte säästäisi luonnonvaroja. Tiedätkö sinä kuinka paljon olet heittänyt tavaroita roskiin elämäsi aikana?

Kuinka monta kiloa vaatteita, montako muovipussia, hammasharjaa tai vaippaa? En minäkään tiennyt, mutta päätin selvittää sen.

Optikon tekemä laaja näöntutkimus on vain suuntaa antava. Harva kuitenkin hoksaa, että esimerkiksi silmänpohjakuvaus on optikon tekemänä vain suuntaa antava. Tehoainetta päästävä Raid päihitti kaksi UV-valolaitetta. Kolme mökkeilijää eri puolilta Suomea testasi kolmea erilaista sisällä käytettävää hyttysansaa.

Toinen isoista valolaitteista hönkäili myös hiilidioksidia. Jokaisella on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointiin. Tässä vinkkejä, miten saat hillittyä suoramarkkinointitulvaa. Sähkösavustimella keltanokkakin valmistaa maukasta kalaa. Sähkösavustimella keltanokkakin saa aikaan maukasta savukalaa helposti. Kuningaskuluttajan testissä selvisi, että kallis savustin on joiltain osin kätevämpi kuin halpa, mutta kalan maussa ei eroja ole.

Robottiruohonleikkurilla hankit lisää vapaa-aikaa. Kun robotti parturoi nurmikkosi, voit rauhassa keskittyä muihin puuhiin. Robottimainen järjestelmällisyys ei kuitenkaan purrut testaajiin. Youtube-markkinoinnissa pelisääntöjä ei vielä ole.

Videoiden tekijät eli tubettajat ovat usein nuoria - ja heidän seuraajansa vieläkin nuorempia. Mainostajista erityisesti vaate- ja meikkifirmat ovat löytäneet tubettajat, joille tarjotaan tuotteita mainosvideoita vastaan. Hius on kuollutta keratiinia, joka ei UV-suojaa kaipaa.

Hiusammattilaisia kouluttava Raija Kara peräänkuuluttaa maalaisjärkeä shampoo-ostoksille. Vetoketjut ovat vaatteen tai laukun ainoita liikkuvia osia.

Siksi ne menevät useimmiten rikki ensimmäisenä. Vetoketjun vaihtaminen uuteen on työlästä puuhaa. Se vaatii sekä taitoa että ompelukoneen. Tarkista kuitenkin todellinen vuosikustannus yhtiöstä.

Yllättävän harva kuluttaja tarttuu mahdollisuuteen säästää sähkölaskussaan. Katso miten helppoa kilpailuttaminen on käytännössä. Keittiöpuutarhan tai hedelmä- ja marjatarhan perustamiseen ei tarvita enää välttämättä maatilkkua tai viljelypalstaa. Monimuotoisen hyötypuutarhan saa myös omalle parvekkeelle. Pihi puutarhuri ehtii vielä kylvöhommiinkin. Vanhat suomalaiset viherkasvit ovat huippumuodikkaita. Eksoottisten bambujen, ruokojen ja mehikasvien lisäksi muotia ovat isoäidin ajan viherkasvit.

Marketin hyllystä löytyy metrikaupalla valmisteita, jotka tappavat lentäviä ja ryömiviä ötököitä tai kasveja vaivaavia tuholaisia. Kymmenen valmisteen tarkastelu paljasti, että oikeasti luonnonmukaisia vaihtoehtoja ei kaupoissa juuri ole.

Reilu matkailu, jossa turismin ja matkailun aiheuttamia epäkohtia pyritään minimoimaan, on monelle tuttu ideatasolla.

Mutta mitä se konkreettisesti tarkoittaa? Videolla Turre Turisti matkailee reilusti Helsingissä. Pyysimme myös Reilun matkailun yhdistykseltä vastaukset kymmeneen kysymykseen, jotka stressaavat lomailijoita eniten. Elämä on valintoja, joiden todellisia kustannuksia voi olla hankintahetkellä vaikea hahmottaa.

Onneksi tutkimustietoa on saatavilla päätöksenteon tueksi. Tämä video perustuu Kuluttajatutkimuskeskuksen selvitykseen vuodelta Vantaalaisperheen taloa mainostettiin hyväkuntoiseksi.

Kuntotarkastaja ei merkinnyt raporttiin yhtään riskirakennetta. Korjaamiseen ja selvityksiin on kuitenkin mennyt euroa. Talon omistaja kehottaakin lukemaan kuntotarkastusraporttia kuin piru raamattua.

Kymmenet treffit vajaan neljän vuoden aikana. Seitsemän kanssa pääsin pukille jo ehti ensitreffeillä. Kolmen kanssa en päässyt, jatkoin uusien etsimistä. Elämä on seikkailu ja mahdollisuudet valtavat Näitä hetkiä ei pidä jättää elämättä Ei ole enää mitään sääntöä, alun perin ajattelin, että just vähintään kuukausi pitäisi tuntea, kunnes sitten tapasin yhden tyypin jonka kanssa päädyin sänkyyn kolmannella tapaamisella, tapaamisista kahta voi kai sanoa treffeiksi En olisi ikinä uskonut, että se niin nopeasti käy, mutta kun tyyppi halusi eikä minulla oikeastaan ollut mitään sitä vastaan, niin ajattelin, että en rupea periaatteen vuoksi pihtaamaan.

Vajaan vuoden suhde siitä syntyi, että ei ihan hukkaan mennyt: Tapauskohtaisesti tulen jatkossakin miettimään, miten toimin. Aikainen seksi tuskin pilaa parisuhdetta, jos kaikki muu on kunnossa. Meillä meni ilman yhtymisiä tuollaiset viisi vuotta. Reilu kaksi vuotta kerittiin olla kihloissakin ennen kuin se tapahtui.

Ei ollut kyllä sillonkaan suunnitelmissa. Eipä sitten mennä enää neitsyinä naimisiin Meni unelma vähän pirstaleiseksi. Harrastan kun huvitt 6. Olen kohta nelikymppinen nainen. Olen harrastanut seksiä ihan fiiliksen mukaan. Välillä on tavattu ihan vaan seksin merkeissä ja seksiä on harrastettu viiden minuutin päästä tapaamisesta. Joskus on ollut tarkoitus harrastaa saman tien seksiä mutta toinen osapuoli ei ole miellyttänyt - silloin ei juttu ole edennyt sitä pitemmälle.

Pitkiä suhteita on takana pari. Niistä nuoruudenrakastetun kanssa seksiä harrastettiin vasta pitkän tapailun jälkeen. Aikuisiällä ovat näköjään olleet himot niin suuret, että olen harrastanut seksiä ekoillakin treffeillä. Jakorasia en ole, koska kun olen suhteessa, olen uskollinen.

Saman miehen kanssa ollut kaksitoistakin vuotta enkä ole pettänyt. Mutta kun olen sinkku, otan mitä tarvitsen. Nyt taas ihanasti parisuhteessa, enkä muihin miehiin vilkaisekaan! Ja pidän omani tyytyväisenä. Seksi on ihanaa ja siitä kannattaa nauttia, vaikka ekoillakin treffeillä. Mutta vain, jos päämäärät ovat samoja molemmilla osapuolilla, muuten tulee sydänsuruja Siis eihän tähän mitään nyrkkisääntöä ole.

Silloin seksiä, kun molemmista siltä tuntuu ja sillä hyvä. Naiset tuossa puhuvat, että pitää olla sitä eroottista väreilyä ja niinhän se on.

Ilman sitä en harrasta seksiä kenenkään kanssa. Olen tavannut vuosien varrella huikeita naisia, jotka ymmärtävät tuon väreilyn. Sen vaan tietää, kun sitä on. Jos sitä ei ole, niin senkin tietää. Toki on käynyt pari kertaa niinkin, että vaikka tuota väreilyä ei ole ollut, niin silti olen mennyt sänkyyn.

Ei voi sanoa, että armosta, mutta jotenkin siihen suuntaan. Jos toinen on selkeesti sitä halunnut, niin eihän se ole keneltäkään pois, jos sitten sänkyyn päädytään. Siis jos ollaan sinkkuja. Seksistä on tehty jotenkin sellainen rajoituksia myötäilevä asia aivan turhaan.

Jos tuntuu siltä, että toisen kanssa olisi kiva harrastaa öisiä leikkejä, niin siitä vaan. Ei aikarajoituksia, sitten kun siltä tuntuu. Ei mitään nyrkkisääntöä, tietenkään! Kaikki suhteet ovat ihan omiaan, tapauskohtaisia. Olin tuntenut tytön jollakin tapaa toista vuotta, kun aloimme kiinnostua toisistamme oikeasti. Elettiin huhtikuuta, kun sain jäädä ensi kertaa hänen kämpälleen yöksi.

Taisinpa tehdä aloitteen seksistä ihan noihin aikoihin — jos en ihan ensimmäisenä yhdessä vietettynä yönä, niin toisena tai kolmantena. Ajattelin, että hiljaa hyvä tulee Toukokuussa siirrettiin jo kamat yhteen kämppään ja alettiin leikkiä kotia tosissaan — edelleen ilman seksiä.

Venyi jonnekin heinäkuulle saakka, kunnes aika oli kypsä. Aloite tuli nyt toisesta suunnasta. Tyttö alkoi ihmetellä, että mikä mies se tuollainen on, kun ei edes yritä Kihloihin mentiin vuoden yhdessäolon jälkeen ja vihille vähän toista vuotta myöhemmin. Jälkeläisten laatimisen vuoro oli vasta pari vuotta tästä eteenpäin.

Noista ajoista on kulunut nyt lähemmäs neljä vuosikymmentä. Kimppakivaa pidetään edelleen ja seksikin toimii! Mielenkiintoista kuulla miten homma toimi 4 vuosikymmentä sitten! Onnittelut siitä että olette vieläkin yhdessä, harvinaista nykypäivänä!

Sen verran pitää kuitenkin kommentoida että vaikkei nainen ja mies ole mihinkään 4 vuosikymmenessä muuttunut niin netin myötä alkaa olla valinnanvaraa jokaisella niin paljon että se johtaa ainakin nettideittailussa ilmiöön jossa ei malteta pysähtyä, vaan kun on yksi kokeiltu niin tekee mieli kokeilla vielä seuraava ja sitä seuraava.

Ihmiseen tutustuminen vaatii aikaa ja keskittymistä ko ihmiseen, se että jonossa on pari kolme muutakin ehdokasta vaatii suunnatonta itsehillintää että malttaa viheltää pelin poikki siinä kohtaa kun tapaa sellaisen joka voisi olla itselle sopiva. Ainahan sitä ei tiedä ekoilla treffeillä. Sen lisäksi sillä että ollaanko 2-, 3-, 4- vai kymppisiä vai sitäkin vanhempia on merkityksensä.

Silloin meno on vähän toisenlaista kuin 2-kymppisillä nyt tai 4 vuosikymmentä sitten. Itse en naisena tuohon seksihommaan osaa sanoa muuta kuin että kokemus on osoittanut että vaikak mies natisee sänkyyn jo ekoilla treffeillä niin ei kannata antaa jos haluaa nähdä miehen uudelleenkin. Miehillä on sellainen huora-madonna-jako mielessään. Ekoilla treffeillä on pakko antaa - muuten on lutka: No onko sit lutka, jos ei anna muillekhan ekoilla treffeillä?

No ei ole kuivana. Minäkin olen sitä mieltä, että luottamus mieheen pitää ensin rakentaa. Ja että molemmat tuntee vetoa toisiinsa, ei mitään hetken himoa vaan jos haluaa olla enemmänkin kuin vain joku pano. Kyllä minä itseni hoidan mieluummin kuin jakelen jokaiselle miehelle. Jos ei ekalla kerralla harrasteta seksiä ei toista treffiä tule! Minä en lähtisi mukaasi, enkä kenenkään joka on vain seksin perässä. Vaikka kuinka muuten kemiat kohtaisi niin ei.

Tän neidin päätä et pysty puhumaan ympäri. Jos vakavaa suhdetta hakee, niin on aikaa odotella ja tutustua toiseen lähemmin. On sen verran kokemusta. Itse en sellaista halua, muut, ihan vapaasti jos siltä tuntuu, mutta uskon että kaduttaa myöhemmin.

D Ei tiedä itkiskö vai nauraisko. Jotenkin sitä luulisi, että huora-madonna -syndrooma olisi sellainen menneiden aikojen ongelma, mutta ei Itse en harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, ainakaan pari kuukautta sitten tapahtuneen jälkeen.. Siinä sitte sovittii että lähdetään kahveille selloon. Noh kahvien jälkeen ehdotin jos mentäisin leffaan, herrasmiehenenä maksoin tietenkin. Elokuvan jälkeen kysäisin jos hän haluaisi lähteä jatkamaan mukavaa iltaa minun asunnolleni päin ja lupauduin vielä kyyditsemään naisen tämän jälkeen.

Siinävaiheessa leukani loksahti turkkiin asti auki ja ilmoitin naiselle että en todellakaan ole seksin perässä. Siitäpä hän tuhahti, kääntyi ja lähti kävelemään. Itsellä oli todella kurja ja hyväksi käytetty olo.. Nyt tutustun varmasti naiseen ennen kun kutsun hänet kotiini ja alan miettimään miltä sivustoilta seurani bongaan. Voipihan tuo olla ylläpidon keksimä, mutta me mentiin sänkyyn jo neljänsillä treffillä 40 vuotta sitten. Naimisissa on oltu jo 39 vuotta, ja seksielämä jatkuu vireänä.

Kuin hirveää tämä keskustelu on. Eikö voisi siivota hiukan kiellellistä ilmaisua!!. Olette kuin alastomia alkuasukkaita! Jaa, että on hirveää, että me ollaan oltu kohta 39 vuotta naimisissa, vaikka ollaan vasta 60 vuotiaita? Kummallinen moraali nykyajan ihmisillä! Mikä ihmisiä oikeasti vaivaa?? Todella moni on näköjään valmiita paneskelemaan ekallakin kerralla tai sitten viimeistään toisella,ettei vaan pano pääse karkaamaan. Itse saamisesta,tulee se pääasia. Jotenkin tuntuisi eläimelliseltä jos näkisi neidon ja sanoisi että "nyt hommiin,mulla seisoo jo".

Mitä sitä siitä saa,mitä jää käteen. Se on vaan kiihkeä hetki jonkun tuntemattoman kanssa,siitä ei jää tunne tasolle mitään muuta kuin maksimissaan hyväksi käytetty olo. Itse ainakin haluan tietää toisesta "vähän"jotain muutakin kuin etunimen ja mistä limsasta tykkää.

Itse haluan katsoa toista silmiin ja tuntea myös henkisen yhteyden. Tosin,tätähän eivät kaikki näköjään arvosta eikä pysty saavuttamaankaan. Kyllä ihan hyvä suhde voi kehkeytyä, vaikka menisikin heti intiimiksi. Ja mitä todelliseen tuntemiseen ja henkiseen yhteyteen tulee, niin se vaatiikin sitten jo niin paljon aikaa, ettei moniakaan NIIN kauaa kiinnosta odottaa.

Mutta miks pittää heti ekaksi ottaa seksi puheeksi? Ei käsittääkseni treffit ole sitä varten et etitään uusia panoja vaan et tutustutaan uusiin ihmisiin ja etsitään mahdollista parisuhdetta, jonka ei tosiaan tartte alkaa heti seksillä.

Se on vaan suoritus eikä nautintoa saa kuin se mies mutta sehän monelle riittää.. Enkä nyt sitten puhunut mistään vuoden mittaisesta pihtaamisesta vaan siitä että tuntee esim.

Tietenkin,jos lähtee hakemaan pelkää pimperoa niin sillonhan tuo kuukausi on varmasti aivan liikkaa. Kyllä,jos otetaan mun vanhempien lapsuus mittapuuksi eli 60 luku niin silloinhan oltiin todella siveitä,seksistä ei puhuttu juuri ollenkaan. Kouluissakin opettajat punasteli kun piti kertoa ihmisen seksuaalisuudesta. Sitäkin katsottiin pahalla silmällä jos tiedettin että tuo Pentti se on sellainen naistenmies. Niin miehet kuin naisetkin pukeutuivat hyvin hillitysti,eli ei mitään uurettuja kaula-aukkoja taikka mikrohameita.

En tietenkään tarkoita että pitäisi palata noihin aikoihin,tarkoitan vain että jokaisen olisi hyvä miettiä mitenkä paljon vaikuttaa ulkoiset tekijät itseensä.

Joo, siis on aivan totta, että osa heti seksiin heittäytyvistä varmaan haluaa vain sitä itseään eikä suhdetta. Riippuu tietenkin ihmisistä, ja jos kummallakin on samat intressit niin mikäs siinä.

Mutta eihän se ihan noin simppelisti menekään. Jotkut todella ihastuvat ensisilmäyksellä en tarkoita, että se aina olisi "realistista" kuitenkaan. Ja jos nyt eivät ihastu, niin todella voivat jo ensitapaamisella tuntea jotakin toista kohtaan, siis todella muutakin kuin panetusta. Joidenkin ihmisten kanssa vain on niin samalla aaltopituudella, että jo ensitapaamisella tuntee lämpöä, yhteenkuuluvuutta, samoja intressejä, hellyyttä jne jne. Ja tuohan tosiaan voi syventyä elämän loppuun asti, mutta mikään ei sano etteikö sitä samaa tunnetta voisi olla jopa ensitapaamisella eikä vasta sen kuukauden päästä.

Se riippuu ihan ihmisistä, yksilöistä, että missä vaiheessa sitä toista kohtaan tuntee jotakin. Toisella nuo tunteet syttyvät nopeammin ja toisella hitaammin. Kun tapaa jonkun todella samanhenkisen, sen yhteyden voi tuntea jopa ensitapaamisella. Nyt varmaan joku perustelee, että se on vain harhaa ensitapaamisella ja ei kannattaisi luottaa niin sinisilmäisesti. Mutta jos tuo on perustelu, niin voin sanoa ettei juuri vähemmän sinisilmäistä ole kuukauden päästä luulla tuntevansa toisen niin, että sitten voi luottaa ja sitten toinen varmasti haluaa myös suhdetta.

Harva sitä ensimmäisen kuukauden aikana muuttuu "omaksi rehelliseksi itsekseen". Sitäpaitsi ihmisissä on paljon hälyttävämpiäkin vikoja kuin se, että haluaa panoa. Luonnevikainen voi feikata vaikka miten pitkään, ja ihminen joka hakee vain panoa kuulostaa varsin harmittomalta tapaukselta.

Uskallan väittää, että eipä ihmistä tunne vielä juuri ollenkaan kuukauden tapailun jälkeen. Jopa kymmenen vuoden päästä voi tapahtua jotakin ja toinen paljastua ihan erilaiseksi mitä on luullut aikaisemmin. Ongelma on vaan siinä, että ns.

Kerran itse lankesin tälläiseen eikä koskaan enää. Olen ilman vaikka maailman tappiin, jos ei toista hitaasti tutustuvaa romantikkoa tule vastaan. Niin taisi olla silloin noin neljänsillä treffeillä sänkyyn ja luulona, että rakkautta ilmassa, mutta eipä sitä muutamalla tapaamiskerralla vielä pääse toisesta perille.

Tuo on ihan totta, että moni pelimies osaa feikata tuon "yhteyden tunteen". Itse olen nähnyt pelimiehiä ihan tarpeeksi ja uskon tunnistavani sellaisen, nykyinen ei esim.

Kuka tuohon voisi lukumäärän määrätä. Nykyään varsinkin kun tutustuminen tapahtuu kovin usein sosiaalisessa mediassa. Toiseen tutustuu erilailla kuin joskus ennenmuinoin. Aiemmin saatoin mennä hyvinkin ensitreffeillä sänkyyn jos siltä tuntui ja kuitenkaan ei noita yhdenyönjuttuja ole. Jostakin syystä miehetkin halusivat jatkaa tutustumista ja pitkiä seurustelujaksoja minulla onkin ollut. On toki joukossa seurustelu todella upean miehen kanssa jonka kanssa en sänkyyn suostunut ensitreffeillä, kun ajattelin että pukkihan tuo on.

No, ei ollut, elämänsä ensimmäisen pitkän selibaattijakson kanssani vietti, outoa se oli minullekin. Jälkeenpäin kuulin ettei mies uskaltanut enää yrittää kun niin reippaasti torjuin eka kerralla, olisi aloite pitänyt tulla minulta. Ei se katso tapaamieskertoja, netissä ja puhelimessa voi rauhassa kysellä toiselta kaikki asiat ja toivoa että toinen vastaa totuudenmukaisesti. Nyt toki haluaisin tavata miehen jonka kanssa loppuelämäni viettäisin, siksi en itse haluaisi sänkyyn heti, fyysisyyteen kun on niin helppo ihastua ja sitten sen kolmen vuoden päästä saattaa huomata ettei todellista pohjaa, sitä ikuista sittenkään ole.

Uskovainen mies hki 7. Kristityn arvoa esiaviollinen seksi loukkaa erityisellä tavalla, sillä hän on itse osa Kristusta ja Pyhän Henki asuu hänessä.

Täten hän synnillään häpäisee itse Kristusta ja saastuttaa Pyhän Hengen temppelin. Niin monennella kerralla kuin on avioliitossa. Kaikki muut synnit, joita ihminen tekee, kohdistuvat muualle kuin hänen ruumiiseensa, mutta siveetön teko osuu ihmisen omaan ruumiiseen.

Jumalan tahto on, että te pyhitytte. Jokaisen teistä on opittava pitämään ruumiinsa pyhänä ja kunniassa. Älkää antako sitä himon ja kiihkon valtaan, niin kuin tekevät pakanat, jotka eivät tunne Jumalaa. No eihän sitä ennen tietenkään Amenta naimaan ryhdytä. No onhan tuota tullut kuitenkin tehtyä yhteisestä sopimuksesta, kun tuntuu että naimisiin mennään.

Naiminen on tosi makeaa. Ensin pitää kuitenkin tutustua yläpään kautta. Ainoastaan juntit vonkaa seksiä ekoilla trefeillä, herrasmies ei. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Kattokaa vain amerikkalaisia sarjoja,sieltä löytyy neuvot milloin on aika siirtyä "second Baselle". Siis oikeasti pitääkö tuotakin asiaa kysyä joltakin toiselta,onko omien aivojen käyttö kielletty????

Heh heh, taas yks enemmän tai vähemmän "hatunläpikasvanut" joka kirjottelee näillä palstoilla Jos omaa omat aivot ja osaa vielä käyttää niitä niin ei tarvi näillä foorumeilla kirjotella tuollasia kysymyksiä. Mutta eipä ole ensimmäinen eikä se viimeinen kyseistä laatua oleva tapaus. Enpä ole nauranut pitkään aikaan näin paljon kuin luettuani kaikki kommentit tässä keskustelussa Ihanan tulisia mielipiteitä immeisillä.. Kai sitä jokainen toimii sen mukaan mihin uskoo ,eihän ole oikeata tai väärää vastausta ja kaikillahan on valinnanvapaus Hauskaa kevään odotusta kaikille!!

Hei, Monenlaista mielipidettä näyttää tässäkin keskustelussa ihmisillä olevan. Sitten oma mielipiteeni tähän askarruttavaan kysymykseen johon varmasti tulee jos jonkinmoista kommenttia. Itse en kyllä pystyisi alkaa seurustelemaan neidin kanssa jonka kanssa heti ensimmäinen deitti päättyisi sänkyhommiin. Ensimmäisessä kohtaamisessä saa ja on hyväkin olla pientä katsepeliä tai flirttiä, jotta tietää onko vastapuoli mahdollisesti kiinnostunut syvällisemminkin.

Mutta jos ensimmäinen kohtaaminen päättyisi heti jo mahdottomaan kehräilyyn, suukotteluun ja pidemmälle niin se kyllä enemmän viestii minulle epätoivosta ja heikosta luonteesta.

En tällä tuomitse ihmisiä jotka hakevat seikkailua elämäänsä ja ovat kiinnostuneita vaan niistä hommista. Onnea vaan teille niihin hommiin sitten. Itse olen kohta vuotias sinkkumies, ja oman kiinnostukseni herättävät kyllä neidit jotka eivät ole liian helppoja tapauksia.

Ajattelen asiaa siltä kantilta, että jos ensimmäinen deitti päättyisi heti jo 'niihin' hommiin niin kyseinen neiti varmaan aika helposti ajautuisi tekemään sitä myös toisten miesten kanssa eikä pelkästään minun. Ja ihminen joka hyppii saman tien sängystä toiseen ei minun silmissä juuri kunnioitusta saa. Oli sitten kyseessä mies tai naishenkilö. Kyseinen ihminen varmaan ajautuisi seurustelusuhteessakin helpommin pettämään verrattaessa ihmiseen joka ei ala sänkyhommiin vielä muutamalla ensimmäisellä tapaamisella.

Jos ajatellaan omaa näkemystäni, että menisin ensitreffeille naishenkilön kanssa jota en juuri lainkaan tunne niin toivoisin ensimmäisen tapaamisen olevan aika perusajatusten vaihtoa, josta huomaisi, että toimivatko kemiat vai ei. Mikäli kemiat kohtaavat niin sitten vaan uutta tapaamista kalenteriin.

Joillakin ihmisillä se luottamuksen ja kemian syntyminen voi vaatia useita treffejä ja jotkut ovat valmiita siihen parin, kolmen ensimmäisen treffikerran jälkeen. Mutta oma mielipiteeni on, että ei missään nimessä ensimmäisellä treffikerralla. Minulle se vain viestii helppoa luonnetta ja epätoivoa, jotka luonteenpiirteet eivät kyllä ole järin korkealla minun arvomaailmassani. Terv, Oma kulta vielä etsinnässä. Ei seksin harrastaminen sinkkuna liity pettämiseen, eikä se tarkoita että ihminen olisi jotenkin holtiton.

Toki joku voi olla holtiton luonne seurustelustatuksesta riippumatta. Mutta se, että ekana iltana sänkyyn päätyvä olisi hyvin potentiaalinen pettäjä D Taitaa ensinnäkin olla huono itsetunto miehellä eikä naisella siinä tilanteessa, jos ajattelee seksiin lähtevän naisen suostuvan siihen "kenen tahansa" kanssa niin kuin kovin usein tunnutaan ajattelevan.

Ei tule sitten mieleen, että se mies on niin erityinen että idea tuntuu hyvältä. Ihan kuin naisella ei olisi omaa arvostelukykyä ja tahtoa ollenkaan eikä mahdollisuutta itse harkita ja päättää kenen kanssa lähtee ja kenen ei. Mihinkäs kumman luokkaan sitten laittaisit ihmisen, joka tosi pitkään sinkkuna ollessaan max.

Ihan omasta tahdostaan ja harkinnastaan on tämän tehnyt. Sama tyyppi myös meni ekana iltana petiin ja sai petikumppanista ihan kumppanin. Petiinmeno oli vain yksi lisä sille mahtavalle yhteyden tunteelle, joka toisen kanssa syntyi. Minulla on esimerkiksi ystävä nainen , joka on harrastanut seksiä varmaan sadan miehen, ellei useammankin, kanssa.

On se niin jännä, kun ihmisellä sittenkin taitaa olla oma tahto ja moraali En toki yritä yksittäistapauksen perusteella tehdä mitään yleispätevää lakia, mutta mielelläni kerron poikkeuksista tähän niin yleisen tuntuiseen "sääntöön". Kun on vapaa tekemään mitä haluaa, niin eikä se juuri kerro luonteesta, että mitä sillä vapaudella haluaa tehdä? Niin että kertoo pettäjäluonteesta vai? Siitähän tuossa oli puhe. Miten se liittyy pettämiseen? Toiseen ihmiseen sitoutunuthan ei ole vapaa tekemään mitä haluaa.

Tai ainakaan harrastamaan seksiä muiden kuin kumppaninsa kanssa ellei olla ns avoimessa suhteessa. Kun on vapaa niin miksei sitä vapauttaan saisi käyttää? Mä voisin melkein puhua jostain seksiriippuvuudesta. Ja jonkun läheisyyden tunteen ylikorostuneesta hakemisesta. Ja ei tossa nyt kyllä enään kauheasti ole kyllä valikoitu miehiä jos tollasiin lukuihin päästään. Tottakai voi psykoanalysoida mistä tuo sitten johtuu, että on noin monen kanssa sänkyyn mennyt. Mutta sehän on sitten tarina erikseen eikä liity tuohon kommentoimaani asiaan, eli että heti sänkyyn menevä [muka] tod.

Eli jos pysytään asiassa eikä poiketa asian viereen, niin tuo esimerkki mielestäni aivan erinomaisesti kertoo siitä, miten ihminen voi ihan itse hallita ja päättää mitä tekee.

Eli vaikka olisi jatkuvasti paneskelemassa sinkkuna niin se ei tarkoita, että suhteessa pettäisi. Minun mielestäni tuo edellämainittu asenne pettäjäluonteesta kertoo enemminkin jotakin erikoista tuon ajatuksen kannattajasta -nimittäin sen, että tuolla tavoin asennoituva ei ilmeisesti itse ymmärrä, että seksuaalista käytöstä voisi itse hallita.

Eli jos neiti haluaa harrastaa seksiä kanssasi niin hän "ajautuu" siihen, se ei siis ole mahdollista että hän vain haluaisi ja omasta tahdostaan tekisi niin?

On sinisilmäistä väittää, että sitten yhtäkkiä parin tapaamisen jälkeen suhde olisikin niin syvä, että ihan rakkaudesta seksiä harrastettaisiin. Tuo ajautua-sana nimenomaan viittaa siihen asenteeseen, että nainen ei voi tai saa haluta seksiä ja jos haluaa, niin ei kykene sitä haluaan hallitsemaan vaan "ajautuu" siihen. Eli vaikka se luonteesta kertoisikin niin ei pettämisestä, kuten "hellou" epäili. Kohtuus ja harkinta eivät ole mahdollisia? Tietysti jos odottaa parit treffit niin luonnollisesti on siveä ja harkitseva eikä varmasti koskaan hyppelehdi eikä etenkään petä: Esiaviollinen seksi on tulevan aviopuolison pettämistä.

Esiaviollinen seksi kielletään selvästi Raamatussa. Olet pahasti erehtynyt asiassa ja olet tämän tiennyt ennenkin, mutta olet maailman kuurouttama ettet halua kuulla vaan seurata lihan himoasi ja jatkaa tulevan miehesi pettämistä. Miltä sinusta tuntuu tietää että tuleva miehesi pidättäytyy seksistä ollakseen pettämättä sinua ja sinä petät samaan aikaan esiaviollisella seksillä tulevaa miestäsi?

Entäs jos pitää raamattua vain ihmisten kirjoittamana tekstinä eikä sen kummempaa? Kaikkiin ei oikein katsos toimi tuo "Raamatussa sanotaan" -perustelu. Miksiköhän edes kommentoin tähän, niin väsynyttä. Raamattu on kuin onkin ihmisten kirjoittama kirjojen kokoelma, kuten Suomen laki.

Sen kokoajat kokivat että näillä teksteillä on jotain annettavaa tuleville polville. Ihmisten kirjoittama ei automaattisesti ole potaskaa. No ei tietenkään, muttei myöskään automaattisesti mitään elämää suurempaa viisautta. Kovin monille totuuden takeeksi riittää se, että "Raamatussa sanotaan". Laitkin muuttuu, jotkut lait on havaittu huonoiksi jne.

Raamattukeskustelua voisi jatkaa tietysti vaikka miten pitkään, mutta ehkä parempi jättää tähän Sun Raamattutuntemus ja sen sisäistäminen on säälittävän heikolla tasolla kun otat muutokset puheeksi. Raamatun ohjeet ovat pysyviksi tarkoitettu, pelle, toisin kuin lait ja sun kaltaisten idioottien tiedon saannin rajoittuneisuudet.

Ime ikeniis vaan typerä pelle ja nussi lutkia ellet sellainen itse ole. Uuuu beibe you're on fire: D Vastasit ihan ohi aiheen. Ihanasti tuo lähimmäisenrakkauskin sinusta huokuu: On sitä raamattutuntemusta, joka perustelee itseään Raamatulla itsellään ja sitä, joka perustuu vapaan järjen käyttöön. Täytyy muistaa että vapaa järkikin voi olla oikukas vrt.

Kysymys "raamatuntuntemuksesta" ei ole niin yksinkertainen. Jokainen tekee niinkuin itsestä tuntuu parhaimmalta ja varoo ettei tauteja saa. Adult or not 9. Siinä tehkööt mitä lystää kunhan ei loukkaa, satuta tai alista ketään. Yhden illan jutut, fuckbuddyt jne ovat asia erikseen, niistä sovitaan etukäteen säännöillä joita kaksi aikuista ihmistä sopii keskenään. Mitä se kuuluu jos kaksi tai kolme, neljä aikusta vapaata ihmistä viettää aikaa keskenään ilman sitoutumista?

Mitä se on keltään pois? Kyllä minäkin kokeilin kaikenlaista sinkku aikoina. Silti en ole koskaan pettänyt. En tule pettämään enkä edes haaveile moisesta. Enkä suostu kenenkään kanssa pettämään ketään kolmatta osapuolta. Leikin leikkini vain vapaiden ihmisten kanssa.

Toivon mukaan näin on käynytkin. En voi tietää kuka valehtelee ja kuka ei. Itse menin nykyisen mieheni kanssa sänkyyn eka treffeillä. Olimme tosin jo tunteneet kuukausia mutta livenä emme olleet tavanneet. Onko näillä sitten eroa. Minä tutustuin ihmiseen, tapaaminen tuntui kuin olisimme tunteneet aina. Eise tuntunut siltä että olisimme menneet sänkyyn "heti". Mutta ei kumppanien määrä kerro kuka tulee olemaan pettäjä ja kuka ei.

Onneksi olen kokeiluni kokeillut. Ei tarvitse miettiä tai pohtia, mitä jos. Tunnen myös niitä ihmisiä, jotka ovat jääneet kiinni ihastumisen tunteeseen, jännitykseen jne. Siksi he eivät kykene sitoutumaan. Moni naispuolinen ystäväni kuvittelee seksi olevan rakkautta.

Mutta aikuisina me voimme vain vastuun itsestämme ja kunnioittaa toisia. Jos ei ekoilla niin toisilla treffeillä.

Jos kolmansillakaan ei sänkyyn pääse niin hälytyskellojen pitäisi alkaa jo soimaan. Olen joskus päätynyt ekoilla treffeillä sänkyyn. Yksi tällaisesta alkanut suhde kesti pari vuotta. Useimmiten kuitenkin on treffattu useamman kerran. Yhdenillan jutut ovat asia erikseen. Ne eivät ole johtaneet mihinkään, paitsi kerran. Enkä niistä ole odottanutkaan muuta kuin hetken huumaa. Kerran odotettiin pari viikkoa, tapailtiin melkein joka päivä, siitä tuli elämäni pisin suhde. En tiedä kannattiko odottaa, no ainakin siltä kantilta kannatti, että molemmat oli varmasti ihastuneita toisiinsa ja suhde ei kaatunut ekaan keskinkertaiseen seksikertaan.

Se siinä on, että jos liian nopeasti menee sänkyyn niin se on aina uuden kumppanin kanssa vähän säätämistä. Seksielämä kehittyy ja jalostuu saman kumppanin kanssa, paranee. Jos menee liian nopeasti sänkyyn niin jompikumpi saattaa tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä, että toinen on surkea sängyssä jos on vaikka vaan jännittänyt.

Eikä uudelle kumppanille kehtaa ekalla kertaa sanoa että tykkään näin ja näin. Luottamusta on enemmän jos tuntee toista paremmin. Nyt olen tilanteessa, että olen tavannut ihanaa miestä muutaman kerran ja innolla odotan seuraavaa kertaa.

En tiedä päädymmekö sänkyyn, mutta olen niin ihastunut että suutelu ja vierekkäin nukkuminenkin riittävät mainiosti. En tiedä onko mies ujo vai vaan kohtelias kun ei lähennellyt siinä mielessä. Vai kertooko se vaan siitä, että hän on tosissaan, haluaa suhteen eikä vaan panoa. Olisin mä edellisellä tapaamiskerralla suostunut seksiin jos mies olisi tehnyt aloitteen siihen suuntaan. Ja sen verran teki seksiä mieli että harkitsin itse tekeväni aloitteen, mutta ajattelin että mies saa musta lumpun vaikutelman jos hyökkään kimppuun: Mun kohdalla riippuu tapauksesta.

On toiminut sekä ekalla kerralla että odottaminen. Tässä odottamisessa on oma hohtonsa. Tulee ihan nuoruus mieleen. Miks pitäis heti mennä asiaan? Intohimoinen suutelu ja toisen lääppiminen on POP! Sulla taitaa ollut aikamoinen määrä esiaviollisia seksikumppaneita. Kaikki on suhteellista, pitää ottaa huomioon montako vuotta on ollut aikuisiällä sinkkuna.

Ja ei ole ollut ulkomaalaisia, vaikka en tiedä mitä se tähän asiaan liittyy Mielestäni tärkeää ei ole se mitä tekee sinkkuna ollessaan, vaan mitä tekee parisuhteessa ollessaan. Itse en ota muiden nussimia tapauksia, tätähän tarkoitat etä esiaviollista seksiä saa harrastaa sinkkuna, niin ei ole Raamatun mukaan. Paljon on jokainen esiaviollinen seksisuhde.

Aika paljon lutkat vastailleet tänne Ei siinä mitään jos itsellesi perustelet asiat Raamatulla, mutta ei vain ole toimiva ajatus yrittää argumentoida muille tuolla "Raamatussa sanotaan" -perustelulla. Joku pitää sitä pätevänä lähteenä ja joku ei. Ihanan Raamatullista tuo lutka-nimittelykin. Taidat olla ihan VT: Nykyisen, tuoreen saaliini kanssa tehtiin "sitä" parin viikon tiiviihkön tapailun jälkeen. Kyllä ensimmäisillä treffeillä mun mielestä voi mennä sänkyyn jos huvittaa, ihan turhaa moralisointia semmoinen höpinä ettei muka voisi.

Mitenkään arvostelematta tuli vaan näin kärttyisenä ja konservatiivisena mieleen, että ovatko nämä nyt sitten näitä erotaan vähintään 6kk sisällä tai vähän pitemmänkin ajan, kun on hypitty liian nopeasti yhteen ja keskitytty muuhun kuin toiseen tutustumiseen.

Hyvää seksiä nyt löytää aika helposti jos osaa panostaa, mutta se, että sillä partnerilla on päänkin sisällä jotain ja homma voisi toimia on vähän vaikeampi homma. Sänkyyn meneminen ei mielestäni millään muotoa estä toiseen tutustumista myös älyllisellä tasolla. Pitkä, kestävä suhde voi lähteä liikkeelle vaikka pelkästä yhden illan jutusta, kuten ystävilläni, jotka ovat sen yhden illan tuloksena seurustelleet kahdeksan vuotta ja lapsikin heillä jo on. Plaah en minä sitä tarkoittanut, että älyllinen osuus jää kokematta kokonaan vaan sitä, että ensivaikutelmana ihmisestä voi saada vaikka minkälaisen kuvan tahansa.

Siihen, kun otetaan seksi ja tietynlainen ennenaikainen sitoutuminen mukaan ennenkuin on edes ottanut tyypistä enemmän selvää, niin aika suurella todennäköisyydellä polttaa näppinsä. Kyllähän Romea ja Juliakin tapasivat kerran ja rakastuivat heti palavasti ja viettävät iäisyyttä yhdessä.

Ei se siitä ole kiinni. Minun mielestäni ne näpit voi yhtälailla palaa vaikka odottelisikin vaikka sen kuukauden. Ennenaikainen sitoutuminen on tietysti asia erikseen ei välttämättä hirveän järkevää, siis näitä "muutettiin heti yhteen jne" , mutta ei se seksin harrastaminen automaattisesti ennenaikaista sitoutumista tarkoita.

Tettti vastasi mielestäni ihan oikein, eli että ei seksin harrastaminen heti alusta asti tutustumista mitenkään estä. Nykyinen suhteeni ainakin alkoi seksillä, mutta silti tutustuttiin suht hitaasti, muutettiin yhteen vasta parin vuoden päästä jne.

Näpeille voi ihan hyvin tulla sitten puolen vuoden tai kolmen vuoden päästä, on sitä seksin aloittamista mietitty kuukausi tai kaksi tuntia. Tällaisia tulisi kiertää kaukaa: Karvat nousevat pystyyn, kun tilanne on se että mies on polttanut näppinsä avioerossa, hoitanut suruaan viinalla ja menettänyt mielestään kaikki ansaitsemansa rahat ja omaisuuden naiselle ja kun tähän soppaan sekoitetaan nainen, jota on petetty ja sittemmin jätetty.

Toinen suhtautuu kyynisesti tuhat pesästä vieviin naisiin ja toinen haluaa epätoivoisesti uudelleen naimisiin. Yhteistä on, ettei kumpikaan ole hoitanut entistä suhdetta pois ja löytäneet itseään: He vievät entiset minänsä uuteen suhteeseen ja näin tilanne on vain kostoa, roikkumista, draamaa. Vasta kun ihminen ei tarvitse mitään hän voi aidosti kohdata toisen ihmisen suhde mielessään: Näin hänellä on aikaa ja halua tarkkailla kohtaamiaan treffiseuralaisia - ikäänkuin seuloa, kuka näistä oikeasti voisi tehdä itsestä vieläkin paremmin minän kuin mitä tänään on.

Mies puhuu kahdella ensimmäisellä eniten ja sen jälkeen tulee tilaa naisen toiveille ja tarpeille. Se on hyvä pohja aloitukseen. Liian nopeasti sänkyyn syöksyminen voi antaa naisesta liian helpon kuvan. Mikäli on vakavissaan etsimässä kumppania, niin tällöin on tärkeää että mies pystyy kunnioittamaan naisen arvoja ja yrittämään hieman enemmän: Ensimmäisenä ei pidä kertoilla itsestään kaikkea huonoa: Itkeskelevä ja miesvihaa täynnä oleva nainen aiheuttaa miehessä vastenmielisyyttä.

Mies ei tiedä mitä tehdä kun nainen itkee ja koska hän on itse mies, niin hän kokee tulleensa uhatuksi naisen sanomisesta. Hän ei halua joutua terapeutin asemaan vaan saada palautetta siitä, että on hän miehekäs isolla M: Just oli tutkimus jossain, että todennäköisyys hyvään pitkään parisuhteeseen on suurempi, jos sänkyyn päädytään nopeasti. Se on sitä freonien kemiaa ;- Tutkimuksella kaadettiin taas yksi viktoriaaninen myytti.

Itse tykkään hypätä sänkyyn heti ensitreffeillä Älkää käsittäkö väärin: En siis jokaisen treffiseurani kanssa , koska silloin seksi on erittäin kiihkeää ja siinäkin tutustuu toiseen. Jakorasia en todellakaan ole, koska erittäin harvan kanssa päädyn samaan punkkaan ensitreffeillä. Valikoin heidät tarkasti jotka sen kunnian saavat. Tämä on minun tapani, mutta minulla se alkuhuuman intohimo varmasti laantuisi jo siinä kahdessa viikossa jos tapaamisia olisi lähes joka päivä siihen mennessä.

Joo sama, hyvin valikoiden olen sänkyyn mennyt, mutta en pidä yllä mitään keinotekoisia sääntöjä siitä etteikö ekoilla treffeillä sais mennä vaan vasta kolmansilla. Eikös se että hakee sinun tapaasi seksiseuraa ensimmäisiltä treffeiltä tarkoita että olet jakorasia, ja silloin kun et päädy sänkyyn ensimmäisillä treffeillä, se ei tarkoita ettet olisi halunnut, vaan olet eäonnistunut löytämään intohimoista treffiseuraa?

Olet sitten varmaan itsekin neitsyt? Miehet eivät ole neitsyitä, typerä lehmä, moni mies sua on pannut, huomaatko kuinka tyhmä olet? Ei ole herkkua syntyä älyllisestijälkijättöiseksi naiseksi, sitä vaan silloin on haarat levällään kun kuulee sulopuhetta somalin suusta. Ei ole ihan tasapainoisen ihmisen tekstiä tuo. Kun suhtautuminen naisiin on tuo, niin ei ole ihme, jos ei ole sinua oikein lykästänyt.

Koomista miten henkilö, joka suoltaa tuon tasoista tekstiä niin kieliopillisesti, sisällöllisesti kuin asenteellisestikin kehtaa vielä viitata joihinkin muihin älyllisesti jälkijättöisinä: Minkäslainen on sitten unelmiesi suhde tämän haaveittesi älyllisesti jälkijättöisen vuotiaan kanssa?

Vaikutat siltä, että räpistelet itsetuntosi uppoavalla pikku saarekkeella, yrittäen viimeiseen asti pitää aggression kautta yllä uhkaavasti murenevaa itseluottamustasi. Korkea seksuaalinen moraali on kuin mies, joka on rakentanut talonsa pitävälle kallioiselle pohjalle.

Seksuaalinen moraalittomuus on kuin nainen, joka istuu kapakassa alkoholia juoden. Taivasten valtakuntaan Jeesus meni valmistamaan asuinsijaa seuraajilleen.

Ellei hairahduksesta puhdistuta, seuraa usein tietoisia syntejä alkuperäisen teon peittämiseksi. Kun jatketaan edelleen, omatunto paatuu ja seurauksena on Jumalan lain hylkääminen, kapina Jumalaa vastaan.

Itseluottamukseni on asia, jota sinun pahantahtoisen ilkeilijän ei tarvitse "murehtia". Monen eri miehen möyhentämä olet? Mikäli paatoksesi ei ole täysin tuhonnut kykyäsi itsekriittisyyteen, niin luepa nyt omat kommenttisi ja mieti kuka tässä on pahantahtoinen ilkeilijä. En tiedä onko myös tämä väkivallalla uhkaileva viesti sinun aikaansaannoksiasi "sun kaltaiset lutkat saavat sellaisia ajatuksia päähän, että voisi hyvinkin vetää jotain lutkaa turpaan ja kunnolla joskus jossakin, vituttaa tuollaiset lutkat.

Ainakin aggressiivisuudestasi päätellen voisi olla. Tässä se taas nähdään miten jotkut ajattelevat voivansa Raamatun varjolla haukkua toisia miten lystää. Jos se Jeesus sinun kaltaisillesi aggressiivisille ja muita halveksuville asuinsijaa valmistelee, niin on kyllä onni ettei tarvitse sinne asuinsijaan sinun kämppikseksesi tulla.

Ennen kuin kysyt olenko ollut ulkomaalaisten kanssa, niin kerron ettei sinun tarvitse murehtia sitäkään. Mikä niissä ulkomaalaisissa nyt niin ahdistaa? Eikö Jeesus hyväksy ulkomaalaisia? Ei se Jeesuskaan muistaakseni suomalainen ollut. Miksi muuten olet täällä "treffeillä" -palstalla jos et käy treffeillä? Et uskalla poistua peräkammarista? Monen eri miehen kansa olet ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä, jostain syystä luistat siitä kysymyksestä.

Mitä tulee lutkalle voisi vaikka antaa nyrkin naamaan niin se ei ole mun viestini. Jeesuksella riittää rakkautta jokaiselle ihmiselle kansalaisuuteen katsomatta. Sattumalta osuin paikalle kun huomasin vanhan ansiokkaasti aloittamani teeman nousseen "naftaliinista" esille Itse ketju ei ollut mun aloittamani mutta idea oli: Molemmat olisivat seksiä olleet vailla. Toinen sanoi sen suoraan ja toinen tuli nukkumaan mennessä haahuilemaan eteiseen läpinäkyväsä yöpaidassa kertomaan että viereensä mahtuu nukkumaan.

Sanoin kuorsaavani kun arvasin että sillä on epämoraalius mielessä ja oli jos siinä vaiheessa muutenkin osoittautunut sellaiseksi, joka ei halua tulla uskoon. Hän väitti ennen tänne tuloaan ettei seksi kiinnosta, poislähtiessään oli vihainen kun ei saanut seksiä vaikka sanoin ettei se muakaan kiinnosta. Mulle seksi kuuluu avioliittoon, ehdoton ei esiaviolliselle seksille olipa nainen kuinka naitavan oloinen tahansa. Jos olen valhetta kirjoittanut yleisellä tasolla suomalaisesta naisesta niin ole hyvä ja mainitse se kohta.

Suurin osa naisista sattuu olemaan aikamoista epämoraalista porukkaa, siitä sun on mulle turha "suuttua" jos sen totean. Jääkiekko-ottelu alkaa, jaahas Slovakia kohtaa Venäjän. Jumalan edessä pienikin synti on vaarallista. Ilman parannusta se johtaa kuolemaan. Synti on kuin leijonan pentu, aluksi se on leikkikalu, kasvettuaan se syö vaalijansa, eli toisen kerran vielä: D Joo, häpeän katsos syntisyyttäni niin kovin. Mitä ihmettä teet sillä lukumäärällä, kun joka tapauksessa olen mielestäsi monen nussima älyllisesti jälkijättöinen lutka, jos olen harrastanut esiaviollista seksiä?

: Suomi treffi kunnon panoa

Malmin lukio treffi suomi Piilotettu poika · Jyväskylä · Etsii tyttöä Etsin seuraa leffaan, lenkille ja muuhun kivaan. Silloin meno on vähän toisenlaista kuin 2-kymppisillä nyt tai 4 vuosikymmentä sitten. Kyllä minä itse leffalippuni ja ravintolaillalliseni maksan: Kaikki muu seksi on väärin ja tulevan kumppanin pettämistä. Tai ainakaan harrastamaan seksiä muiden kuin kumppaninsa kanssa ellei olla ns avoimessa suhteessa.
THAI HIERONTA VIHTI SUOMI IISALMI 659
Suomi treffi kunnon panoa Suomalainen seksi chat rakel liekki välinetesti
PORNO HENTAIL ANAL LOVE Thai huora treffit jyväskylä
REVERSE GANGBANG PROSTITUOIDUT Kun palvelun on ostanut ja sinne kirjautunut, ei tilausta voi perua, vaikka tulisi katumapäälle. Heti kun mies ymmärtää että lapsia aletaan laittaa sitten heti alulle! Miksi pitäisi kun ei se seksi ole mulle tärkeää ja olen suomi deittipalvelu sihteeriop omasta tahdostani mieluusti ilman. Kyllä minä itseni hoidan mieluummin kuin jakelen jokaiselle miehelle. Ei ole sänkyyn mennään kun se huvittaa. Ei ole tullut naitua näin paljon sitten vuosiin. On toiminut sekä ekalla kerralla että odottaminen.

Etsin seuraa leffaan, lenkille ja muuhun kivaan. Luonteeltani olen kiltti ja rauhallinen. Olen myös rehellinen, luotettava ja uskollinen.

Huumorintajuni on hulvatonta, roisia ja mustaa. Pidän urheilemisesta, mökkeilystä ja lemmikeistä. Olen mukava ja sporttinen. Vietän viikonloput mielummin salilla kuin baarissa.

Etsin naista joka lähtee kanssani mahdollisesti myös johonkin vakavampaan, jos kemiat kohtaa niin kuka tietää mitä siitä tulisi. Kysy jos haluat tietää Moi löytyiskö pohjois-savos alueelta naista parisuhteeseen? Kirjaudu   Liity käyttäjäksi Salasana unohtunut? Kuvake Deitti Tosirakkaus odottaa.

Kuvakkeen Deitissä voit selata ja lisätä deitti-ilmoituksia ilmaiseksi! Kaikki käy Tosirakkautta Kavereita Hurvittelu Koemielellä. Piilotettu 32 v · poika · Vaasa · Etsii tyttöä Hei sinä siellä! Piilotettu 32 v · poika · Kerava · Etsii tyttöä Looking for fun times. Piilotettu 21 v · tyttö · Etsii poikaa Olen 21 v tatuoitu Muija Harrastukset lenkkeily ja kuntonyrkkeily Luonne hauska, kiltti, hyvä kuuntelija ja rento 1. Piilotettu tyttö · Etsii poikaa 18v neitonen ettii jätkää v uusimaa-alueelta!

Piilotettu poika · Rovaniemi · Etsii tyttöä Nuori hoikka mies seksi seuraa vaille yhenillan säätä tai vaikka vakkari seksikaveri suhkot hyvän kokonen kyrppä ja löytyy myös paksuuttakin snapchat j4nnefin kik j4nne92 Lue ilmoitus. Piilotettu 23 v · poika · Turku · Etsii tyttöä turun lähettyviltä ; tahtoisin että olet oma itsesi ja etkä kusipäinen.. Piilotettu 24 v · poika · Helsinki · Etsii tyttöä Moikka! Kun etsinnässäsi on panotreffit, niin tämän sivuston kautta löydät kuumimmat hakijat ja voit siten rekisteröityä suoraan oikeaan palveluun.

Tämän sijasta panoseura järjestetään suoraan Tinderissä tai deittipalveluiden, kuten Victoria Milanin , Ashley Madisonin tai SexPartnerin kautta. Tämä on myös täysin ymmärrettävää, sillä esimerkiksi baarissa istuessa et voi oikeastaan ikinä tietää, kuka on tullut pelkästään pitämään hauskaa ystäviensä kanssa ja kenellä on haku päällä.

Jos vaeltelet ympäri kaupungin baareja vailla päämäärää, niin vaatisi oikeastaan melkoista tuuria, että oikea henkilö kävelisi vastaan. Sehän on itsestään selvää, eikö niin? Oikeastaan olisi melko outoa, että joku vielä tänä päivänä hakisi maksullista seuraa. Maksulliset naiset tai miehet ovat lähinnä ratkaisu silloin, kun olet lähtenyt ulos viettämään iltaa etkä ole ennen radalle lähtöä tullut miettineeksi loppuillan seuralaista.

Ilmaista seksiä on vieläpä niin helppoa saada nykyisin varsinkin, jos et ole turhan ronkeli seuralaisen suhteen. Toki, jos olet itse yli vuotias ja haluat seuraa parikymppisestä naisesta tai miehestä, niin kannattaa varautua jotakin maksamaankin.

Sen sijaan, jos etsit edes suurin piirtein oman ikäistäsi seuraa, niin ei tämän pitäisi olla ongelma eikä mikään. Kuten aikaisemmin mainittua, niin panoseuraa voi löytää kuka tahansa ja täysin ikään katsomatta. Olitpa sitten Helsingistä , Lahdesta , Turusta, Pirkanmaalta tai Tampereelta , niin ei tämä ole mikään ongelma. Koska erilaiset nettipalvelut ovat kehittyneet niin paljon, niin panoseuran etsijöitä on aivan joka lähtöön.

Etsitpä sitten panotreffejä tai seuraa tositarkoituksella, niin sitä löytyy netistä. Toki palvelun valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa, sillä kaikki nettipalvelut eivät todellakaan sovellu joka tarkoitukseen. Esimerkiksi, palveluista, jotka on suunnattu vakavamman seuran etsijöille, on turha vongata seksiä ja päinvastoin. Erityisesti suosituimpien palveluiden kautta löydät varmasti juuri ikäistäsi seuraa tai vähintäänkin jonkun, joka on kiinnostunut ikäisestäsi miehestä tai naisesta.

Jos suomalaiset deittipalvelut ovat sinulle uusi tuttavuus, niin lähde kokeilemaan ennakkoluulottomasti ja saatat yllättyä! Panoseura etsitään nykyisin verkosta. Näin se vaan on. Ennen oli normaalia lähteä yhden kaverin kanssa baariin sillä ajatuksella, että seuraa etsitään sinä iltana molemmille.

Vajaan vuoden suhde siitä syntyi, että ei ihan hukkaan mennyt: Tapauskohtaisesti tulen jatkossakin miettimään, miten toimin. Aikainen seksi tuskin pilaa parisuhdetta, jos kaikki muu on kunnossa.

Meillä meni ilman yhtymisiä tuollaiset viisi vuotta. Reilu kaksi vuotta kerittiin olla kihloissakin ennen kuin se tapahtui. Ei ollut kyllä sillonkaan suunnitelmissa. Eipä sitten mennä enää neitsyinä naimisiin Meni unelma vähän pirstaleiseksi. Harrastan kun huvitt 6. Olen kohta nelikymppinen nainen. Olen harrastanut seksiä ihan fiiliksen mukaan. Välillä on tavattu ihan vaan seksin merkeissä ja seksiä on harrastettu viiden minuutin päästä tapaamisesta.

Joskus on ollut tarkoitus harrastaa saman tien seksiä mutta toinen osapuoli ei ole miellyttänyt - silloin ei juttu ole edennyt sitä pitemmälle. Pitkiä suhteita on takana pari. Niistä nuoruudenrakastetun kanssa seksiä harrastettiin vasta pitkän tapailun jälkeen. Aikuisiällä ovat näköjään olleet himot niin suuret, että olen harrastanut seksiä ekoillakin treffeillä.

Jakorasia en ole, koska kun olen suhteessa, olen uskollinen. Saman miehen kanssa ollut kaksitoistakin vuotta enkä ole pettänyt. Mutta kun olen sinkku, otan mitä tarvitsen. Nyt taas ihanasti parisuhteessa, enkä muihin miehiin vilkaisekaan! Ja pidän omani tyytyväisenä. Seksi on ihanaa ja siitä kannattaa nauttia, vaikka ekoillakin treffeillä. Mutta vain, jos päämäärät ovat samoja molemmilla osapuolilla, muuten tulee sydänsuruja Siis eihän tähän mitään nyrkkisääntöä ole.

Silloin seksiä, kun molemmista siltä tuntuu ja sillä hyvä. Naiset tuossa puhuvat, että pitää olla sitä eroottista väreilyä ja niinhän se on. Ilman sitä en harrasta seksiä kenenkään kanssa. Olen tavannut vuosien varrella huikeita naisia, jotka ymmärtävät tuon väreilyn. Sen vaan tietää, kun sitä on. Jos sitä ei ole, niin senkin tietää. Toki on käynyt pari kertaa niinkin, että vaikka tuota väreilyä ei ole ollut, niin silti olen mennyt sänkyyn. Ei voi sanoa, että armosta, mutta jotenkin siihen suuntaan.

Jos toinen on selkeesti sitä halunnut, niin eihän se ole keneltäkään pois, jos sitten sänkyyn päädytään. Siis jos ollaan sinkkuja. Seksistä on tehty jotenkin sellainen rajoituksia myötäilevä asia aivan turhaan.

Jos tuntuu siltä, että toisen kanssa olisi kiva harrastaa öisiä leikkejä, niin siitä vaan. Ei aikarajoituksia, sitten kun siltä tuntuu. Ei mitään nyrkkisääntöä, tietenkään!

Kaikki suhteet ovat ihan omiaan, tapauskohtaisia. Olin tuntenut tytön jollakin tapaa toista vuotta, kun aloimme kiinnostua toisistamme oikeasti. Elettiin huhtikuuta, kun sain jäädä ensi kertaa hänen kämpälleen yöksi. Taisinpa tehdä aloitteen seksistä ihan noihin aikoihin — jos en ihan ensimmäisenä yhdessä vietettynä yönä, niin toisena tai kolmantena. Ajattelin, että hiljaa hyvä tulee Toukokuussa siirrettiin jo kamat yhteen kämppään ja alettiin leikkiä kotia tosissaan — edelleen ilman seksiä.

Venyi jonnekin heinäkuulle saakka, kunnes aika oli kypsä. Aloite tuli nyt toisesta suunnasta. Tyttö alkoi ihmetellä, että mikä mies se tuollainen on, kun ei edes yritä Kihloihin mentiin vuoden yhdessäolon jälkeen ja vihille vähän toista vuotta myöhemmin. Jälkeläisten laatimisen vuoro oli vasta pari vuotta tästä eteenpäin. Noista ajoista on kulunut nyt lähemmäs neljä vuosikymmentä.

Kimppakivaa pidetään edelleen ja seksikin toimii! Mielenkiintoista kuulla miten homma toimi 4 vuosikymmentä sitten! Onnittelut siitä että olette vieläkin yhdessä, harvinaista nykypäivänä! Sen verran pitää kuitenkin kommentoida että vaikkei nainen ja mies ole mihinkään 4 vuosikymmenessä muuttunut niin netin myötä alkaa olla valinnanvaraa jokaisella niin paljon että se johtaa ainakin nettideittailussa ilmiöön jossa ei malteta pysähtyä, vaan kun on yksi kokeiltu niin tekee mieli kokeilla vielä seuraava ja sitä seuraava.

Ihmiseen tutustuminen vaatii aikaa ja keskittymistä ko ihmiseen, se että jonossa on pari kolme muutakin ehdokasta vaatii suunnatonta itsehillintää että malttaa viheltää pelin poikki siinä kohtaa kun tapaa sellaisen joka voisi olla itselle sopiva.

Ainahan sitä ei tiedä ekoilla treffeillä. Sen lisäksi sillä että ollaanko 2-, 3-, 4- vai kymppisiä vai sitäkin vanhempia on merkityksensä. Silloin meno on vähän toisenlaista kuin 2-kymppisillä nyt tai 4 vuosikymmentä sitten. Itse en naisena tuohon seksihommaan osaa sanoa muuta kuin että kokemus on osoittanut että vaikak mies natisee sänkyyn jo ekoilla treffeillä niin ei kannata antaa jos haluaa nähdä miehen uudelleenkin. Miehillä on sellainen huora-madonna-jako mielessään.

Ekoilla treffeillä on pakko antaa - muuten on lutka: No onko sit lutka, jos ei anna muillekhan ekoilla treffeillä?

No ei ole kuivana. Minäkin olen sitä mieltä, että luottamus mieheen pitää ensin rakentaa. Ja että molemmat tuntee vetoa toisiinsa, ei mitään hetken himoa vaan jos haluaa olla enemmänkin kuin vain joku pano. Kyllä minä itseni hoidan mieluummin kuin jakelen jokaiselle miehelle. Jos ei ekalla kerralla harrasteta seksiä ei toista treffiä tule! Minä en lähtisi mukaasi, enkä kenenkään joka on vain seksin perässä. Vaikka kuinka muuten kemiat kohtaisi niin ei. Tän neidin päätä et pysty puhumaan ympäri.

Jos vakavaa suhdetta hakee, niin on aikaa odotella ja tutustua toiseen lähemmin. On sen verran kokemusta. Itse en sellaista halua, muut, ihan vapaasti jos siltä tuntuu, mutta uskon että kaduttaa myöhemmin. D Ei tiedä itkiskö vai nauraisko. Jotenkin sitä luulisi, että huora-madonna -syndrooma olisi sellainen menneiden aikojen ongelma, mutta ei Itse en harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, ainakaan pari kuukautta sitten tapahtuneen jälkeen..

Siinä sitte sovittii että lähdetään kahveille selloon. Noh kahvien jälkeen ehdotin jos mentäisin leffaan, herrasmiehenenä maksoin tietenkin. Elokuvan jälkeen kysäisin jos hän haluaisi lähteä jatkamaan mukavaa iltaa minun asunnolleni päin ja lupauduin vielä kyyditsemään naisen tämän jälkeen. Siinävaiheessa leukani loksahti turkkiin asti auki ja ilmoitin naiselle että en todellakaan ole seksin perässä. Siitäpä hän tuhahti, kääntyi ja lähti kävelemään. Itsellä oli todella kurja ja hyväksi käytetty olo..

Nyt tutustun varmasti naiseen ennen kun kutsun hänet kotiini ja alan miettimään miltä sivustoilta seurani bongaan. Voipihan tuo olla ylläpidon keksimä, mutta me mentiin sänkyyn jo neljänsillä treffillä 40 vuotta sitten.

Naimisissa on oltu jo 39 vuotta, ja seksielämä jatkuu vireänä. Kuin hirveää tämä keskustelu on. Eikö voisi siivota hiukan kiellellistä ilmaisua!!. Olette kuin alastomia alkuasukkaita!

Jaa, että on hirveää, että me ollaan oltu kohta 39 vuotta naimisissa, vaikka ollaan vasta 60 vuotiaita? Kummallinen moraali nykyajan ihmisillä! Mikä ihmisiä oikeasti vaivaa?? Todella moni on näköjään valmiita paneskelemaan ekallakin kerralla tai sitten viimeistään toisella,ettei vaan pano pääse karkaamaan.

Itse saamisesta,tulee se pääasia. Jotenkin tuntuisi eläimelliseltä jos näkisi neidon ja sanoisi että "nyt hommiin,mulla seisoo jo". Mitä sitä siitä saa,mitä jää käteen. Se on vaan kiihkeä hetki jonkun tuntemattoman kanssa,siitä ei jää tunne tasolle mitään muuta kuin maksimissaan hyväksi käytetty olo. Itse ainakin haluan tietää toisesta "vähän"jotain muutakin kuin etunimen ja mistä limsasta tykkää. Itse haluan katsoa toista silmiin ja tuntea myös henkisen yhteyden.

Tosin,tätähän eivät kaikki näköjään arvosta eikä pysty saavuttamaankaan. Kyllä ihan hyvä suhde voi kehkeytyä, vaikka menisikin heti intiimiksi. Ja mitä todelliseen tuntemiseen ja henkiseen yhteyteen tulee, niin se vaatiikin sitten jo niin paljon aikaa, ettei moniakaan NIIN kauaa kiinnosta odottaa. Mutta miks pittää heti ekaksi ottaa seksi puheeksi? Ei käsittääkseni treffit ole sitä varten et etitään uusia panoja vaan et tutustutaan uusiin ihmisiin ja etsitään mahdollista parisuhdetta, jonka ei tosiaan tartte alkaa heti seksillä.

Se on vaan suoritus eikä nautintoa saa kuin se mies mutta sehän monelle riittää.. Enkä nyt sitten puhunut mistään vuoden mittaisesta pihtaamisesta vaan siitä että tuntee esim. Tietenkin,jos lähtee hakemaan pelkää pimperoa niin sillonhan tuo kuukausi on varmasti aivan liikkaa. Kyllä,jos otetaan mun vanhempien lapsuus mittapuuksi eli 60 luku niin silloinhan oltiin todella siveitä,seksistä ei puhuttu juuri ollenkaan. Kouluissakin opettajat punasteli kun piti kertoa ihmisen seksuaalisuudesta.

Sitäkin katsottiin pahalla silmällä jos tiedettin että tuo Pentti se on sellainen naistenmies. Niin miehet kuin naisetkin pukeutuivat hyvin hillitysti,eli ei mitään uurettuja kaula-aukkoja taikka mikrohameita. En tietenkään tarkoita että pitäisi palata noihin aikoihin,tarkoitan vain että jokaisen olisi hyvä miettiä mitenkä paljon vaikuttaa ulkoiset tekijät itseensä.

Joo, siis on aivan totta, että osa heti seksiin heittäytyvistä varmaan haluaa vain sitä itseään eikä suhdetta. Riippuu tietenkin ihmisistä, ja jos kummallakin on samat intressit niin mikäs siinä. Mutta eihän se ihan noin simppelisti menekään. Jotkut todella ihastuvat ensisilmäyksellä en tarkoita, että se aina olisi "realistista" kuitenkaan. Ja jos nyt eivät ihastu, niin todella voivat jo ensitapaamisella tuntea jotakin toista kohtaan, siis todella muutakin kuin panetusta.

Joidenkin ihmisten kanssa vain on niin samalla aaltopituudella, että jo ensitapaamisella tuntee lämpöä, yhteenkuuluvuutta, samoja intressejä, hellyyttä jne jne. Ja tuohan tosiaan voi syventyä elämän loppuun asti, mutta mikään ei sano etteikö sitä samaa tunnetta voisi olla jopa ensitapaamisella eikä vasta sen kuukauden päästä.

Se riippuu ihan ihmisistä, yksilöistä, että missä vaiheessa sitä toista kohtaan tuntee jotakin. Toisella nuo tunteet syttyvät nopeammin ja toisella hitaammin. Kun tapaa jonkun todella samanhenkisen, sen yhteyden voi tuntea jopa ensitapaamisella. Nyt varmaan joku perustelee, että se on vain harhaa ensitapaamisella ja ei kannattaisi luottaa niin sinisilmäisesti.

Mutta jos tuo on perustelu, niin voin sanoa ettei juuri vähemmän sinisilmäistä ole kuukauden päästä luulla tuntevansa toisen niin, että sitten voi luottaa ja sitten toinen varmasti haluaa myös suhdetta. Harva sitä ensimmäisen kuukauden aikana muuttuu "omaksi rehelliseksi itsekseen".

Sitäpaitsi ihmisissä on paljon hälyttävämpiäkin vikoja kuin se, että haluaa panoa. Luonnevikainen voi feikata vaikka miten pitkään, ja ihminen joka hakee vain panoa kuulostaa varsin harmittomalta tapaukselta.

Uskallan väittää, että eipä ihmistä tunne vielä juuri ollenkaan kuukauden tapailun jälkeen. Jopa kymmenen vuoden päästä voi tapahtua jotakin ja toinen paljastua ihan erilaiseksi mitä on luullut aikaisemmin. Ongelma on vaan siinä, että ns. Kerran itse lankesin tälläiseen eikä koskaan enää.

Olen ilman vaikka maailman tappiin, jos ei toista hitaasti tutustuvaa romantikkoa tule vastaan. Niin taisi olla silloin noin neljänsillä treffeillä sänkyyn ja luulona, että rakkautta ilmassa, mutta eipä sitä muutamalla tapaamiskerralla vielä pääse toisesta perille.

Tuo on ihan totta, että moni pelimies osaa feikata tuon "yhteyden tunteen". Itse olen nähnyt pelimiehiä ihan tarpeeksi ja uskon tunnistavani sellaisen, nykyinen ei esim. Kuka tuohon voisi lukumäärän määrätä. Nykyään varsinkin kun tutustuminen tapahtuu kovin usein sosiaalisessa mediassa.

Toiseen tutustuu erilailla kuin joskus ennenmuinoin. Aiemmin saatoin mennä hyvinkin ensitreffeillä sänkyyn jos siltä tuntui ja kuitenkaan ei noita yhdenyönjuttuja ole.

Jostakin syystä miehetkin halusivat jatkaa tutustumista ja pitkiä seurustelujaksoja minulla onkin ollut. On toki joukossa seurustelu todella upean miehen kanssa jonka kanssa en sänkyyn suostunut ensitreffeillä, kun ajattelin että pukkihan tuo on. No, ei ollut, elämänsä ensimmäisen pitkän selibaattijakson kanssani vietti, outoa se oli minullekin. Jälkeenpäin kuulin ettei mies uskaltanut enää yrittää kun niin reippaasti torjuin eka kerralla, olisi aloite pitänyt tulla minulta.

Ei se katso tapaamieskertoja, netissä ja puhelimessa voi rauhassa kysellä toiselta kaikki asiat ja toivoa että toinen vastaa totuudenmukaisesti. Nyt toki haluaisin tavata miehen jonka kanssa loppuelämäni viettäisin, siksi en itse haluaisi sänkyyn heti, fyysisyyteen kun on niin helppo ihastua ja sitten sen kolmen vuoden päästä saattaa huomata ettei todellista pohjaa, sitä ikuista sittenkään ole.

Uskovainen mies hki 7. Kristityn arvoa esiaviollinen seksi loukkaa erityisellä tavalla, sillä hän on itse osa Kristusta ja Pyhän Henki asuu hänessä. Täten hän synnillään häpäisee itse Kristusta ja saastuttaa Pyhän Hengen temppelin.

Niin monennella kerralla kuin on avioliitossa. Kaikki muut synnit, joita ihminen tekee, kohdistuvat muualle kuin hänen ruumiiseensa, mutta siveetön teko osuu ihmisen omaan ruumiiseen. Jumalan tahto on, että te pyhitytte. Jokaisen teistä on opittava pitämään ruumiinsa pyhänä ja kunniassa. Älkää antako sitä himon ja kiihkon valtaan, niin kuin tekevät pakanat, jotka eivät tunne Jumalaa.

No eihän sitä ennen tietenkään Amenta naimaan ryhdytä. No onhan tuota tullut kuitenkin tehtyä yhteisestä sopimuksesta, kun tuntuu että naimisiin mennään. Naiminen on tosi makeaa. Ensin pitää kuitenkin tutustua yläpään kautta. Ainoastaan juntit vonkaa seksiä ekoilla trefeillä, herrasmies ei. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Kattokaa vain amerikkalaisia sarjoja,sieltä löytyy neuvot milloin on aika siirtyä "second Baselle". Siis oikeasti pitääkö tuotakin asiaa kysyä joltakin toiselta,onko omien aivojen käyttö kielletty???? Heh heh, taas yks enemmän tai vähemmän "hatunläpikasvanut" joka kirjottelee näillä palstoilla Jos omaa omat aivot ja osaa vielä käyttää niitä niin ei tarvi näillä foorumeilla kirjotella tuollasia kysymyksiä.

Mutta eipä ole ensimmäinen eikä se viimeinen kyseistä laatua oleva tapaus. Enpä ole nauranut pitkään aikaan näin paljon kuin luettuani kaikki kommentit tässä keskustelussa Ihanan tulisia mielipiteitä immeisillä..

Kai sitä jokainen toimii sen mukaan mihin uskoo ,eihän ole oikeata tai väärää vastausta ja kaikillahan on valinnanvapaus Hauskaa kevään odotusta kaikille!!

Hei, Monenlaista mielipidettä näyttää tässäkin keskustelussa ihmisillä olevan. Sitten oma mielipiteeni tähän askarruttavaan kysymykseen johon varmasti tulee jos jonkinmoista kommenttia. Itse en kyllä pystyisi alkaa seurustelemaan neidin kanssa jonka kanssa heti ensimmäinen deitti päättyisi sänkyhommiin. Ensimmäisessä kohtaamisessä saa ja on hyväkin olla pientä katsepeliä tai flirttiä, jotta tietää onko vastapuoli mahdollisesti kiinnostunut syvällisemminkin.

Mutta jos ensimmäinen kohtaaminen päättyisi heti jo mahdottomaan kehräilyyn, suukotteluun ja pidemmälle niin se kyllä enemmän viestii minulle epätoivosta ja heikosta luonteesta.

En tällä tuomitse ihmisiä jotka hakevat seikkailua elämäänsä ja ovat kiinnostuneita vaan niistä hommista. Onnea vaan teille niihin hommiin sitten. Itse olen kohta vuotias sinkkumies, ja oman kiinnostukseni herättävät kyllä neidit jotka eivät ole liian helppoja tapauksia.

Ajattelen asiaa siltä kantilta, että jos ensimmäinen deitti päättyisi heti jo 'niihin' hommiin niin kyseinen neiti varmaan aika helposti ajautuisi tekemään sitä myös toisten miesten kanssa eikä pelkästään minun.

Ja ihminen joka hyppii saman tien sängystä toiseen ei minun silmissä juuri kunnioitusta saa. Oli sitten kyseessä mies tai naishenkilö. Kyseinen ihminen varmaan ajautuisi seurustelusuhteessakin helpommin pettämään verrattaessa ihmiseen joka ei ala sänkyhommiin vielä muutamalla ensimmäisellä tapaamisella. Jos ajatellaan omaa näkemystäni, että menisin ensitreffeille naishenkilön kanssa jota en juuri lainkaan tunne niin toivoisin ensimmäisen tapaamisen olevan aika perusajatusten vaihtoa, josta huomaisi, että toimivatko kemiat vai ei.

Mikäli kemiat kohtaavat niin sitten vaan uutta tapaamista kalenteriin. Joillakin ihmisillä se luottamuksen ja kemian syntyminen voi vaatia useita treffejä ja jotkut ovat valmiita siihen parin, kolmen ensimmäisen treffikerran jälkeen.

Mutta oma mielipiteeni on, että ei missään nimessä ensimmäisellä treffikerralla. Minulle se vain viestii helppoa luonnetta ja epätoivoa, jotka luonteenpiirteet eivät kyllä ole järin korkealla minun arvomaailmassani. Terv, Oma kulta vielä etsinnässä. Ei seksin harrastaminen sinkkuna liity pettämiseen, eikä se tarkoita että ihminen olisi jotenkin holtiton.

Toki joku voi olla holtiton luonne seurustelustatuksesta riippumatta. Mutta se, että ekana iltana sänkyyn päätyvä olisi hyvin potentiaalinen pettäjä D Taitaa ensinnäkin olla huono itsetunto miehellä eikä naisella siinä tilanteessa, jos ajattelee seksiin lähtevän naisen suostuvan siihen "kenen tahansa" kanssa niin kuin kovin usein tunnutaan ajattelevan. Ei tule sitten mieleen, että se mies on niin erityinen että idea tuntuu hyvältä. Ihan kuin naisella ei olisi omaa arvostelukykyä ja tahtoa ollenkaan eikä mahdollisuutta itse harkita ja päättää kenen kanssa lähtee ja kenen ei.

Mihinkäs kumman luokkaan sitten laittaisit ihmisen, joka tosi pitkään sinkkuna ollessaan max. Ihan omasta tahdostaan ja harkinnastaan on tämän tehnyt.

Sama tyyppi myös meni ekana iltana petiin ja sai petikumppanista ihan kumppanin. Petiinmeno oli vain yksi lisä sille mahtavalle yhteyden tunteelle, joka toisen kanssa syntyi. Minulla on esimerkiksi ystävä nainen , joka on harrastanut seksiä varmaan sadan miehen, ellei useammankin, kanssa.

On se niin jännä, kun ihmisellä sittenkin taitaa olla oma tahto ja moraali En toki yritä yksittäistapauksen perusteella tehdä mitään yleispätevää lakia, mutta mielelläni kerron poikkeuksista tähän niin yleisen tuntuiseen "sääntöön". Kun on vapaa tekemään mitä haluaa, niin eikä se juuri kerro luonteesta, että mitä sillä vapaudella haluaa tehdä?

Niin että kertoo pettäjäluonteesta vai? Siitähän tuossa oli puhe. Miten se liittyy pettämiseen? Toiseen ihmiseen sitoutunuthan ei ole vapaa tekemään mitä haluaa. Tai ainakaan harrastamaan seksiä muiden kuin kumppaninsa kanssa ellei olla ns avoimessa suhteessa.

Kun on vapaa niin miksei sitä vapauttaan saisi käyttää? Mä voisin melkein puhua jostain seksiriippuvuudesta. Ja jonkun läheisyyden tunteen ylikorostuneesta hakemisesta.

Ja ei tossa nyt kyllä enään kauheasti ole kyllä valikoitu miehiä jos tollasiin lukuihin päästään. Tottakai voi psykoanalysoida mistä tuo sitten johtuu, että on noin monen kanssa sänkyyn mennyt. Mutta sehän on sitten tarina erikseen eikä liity tuohon kommentoimaani asiaan, eli että heti sänkyyn menevä [muka] tod. Eli jos pysytään asiassa eikä poiketa asian viereen, niin tuo esimerkki mielestäni aivan erinomaisesti kertoo siitä, miten ihminen voi ihan itse hallita ja päättää mitä tekee.

Eli vaikka olisi jatkuvasti paneskelemassa sinkkuna niin se ei tarkoita, että suhteessa pettäisi. Minun mielestäni tuo edellämainittu asenne pettäjäluonteesta kertoo enemminkin jotakin erikoista tuon ajatuksen kannattajasta -nimittäin sen, että tuolla tavoin asennoituva ei ilmeisesti itse ymmärrä, että seksuaalista käytöstä voisi itse hallita.

Eli jos neiti haluaa harrastaa seksiä kanssasi niin hän "ajautuu" siihen, se ei siis ole mahdollista että hän vain haluaisi ja omasta tahdostaan tekisi niin? On sinisilmäistä väittää, että sitten yhtäkkiä parin tapaamisen jälkeen suhde olisikin niin syvä, että ihan rakkaudesta seksiä harrastettaisiin.

Tuo ajautua-sana nimenomaan viittaa siihen asenteeseen, että nainen ei voi tai saa haluta seksiä ja jos haluaa, niin ei kykene sitä haluaan hallitsemaan vaan "ajautuu" siihen. Eli vaikka se luonteesta kertoisikin niin ei pettämisestä, kuten "hellou" epäili.

Kohtuus ja harkinta eivät ole mahdollisia? Tietysti jos odottaa parit treffit niin luonnollisesti on siveä ja harkitseva eikä varmasti koskaan hyppelehdi eikä etenkään petä: Esiaviollinen seksi on tulevan aviopuolison pettämistä. Esiaviollinen seksi kielletään selvästi Raamatussa. Olet pahasti erehtynyt asiassa ja olet tämän tiennyt ennenkin, mutta olet maailman kuurouttama ettet halua kuulla vaan seurata lihan himoasi ja jatkaa tulevan miehesi pettämistä.

Miltä sinusta tuntuu tietää että tuleva miehesi pidättäytyy seksistä ollakseen pettämättä sinua ja sinä petät samaan aikaan esiaviollisella seksillä tulevaa miestäsi? Entäs jos pitää raamattua vain ihmisten kirjoittamana tekstinä eikä sen kummempaa?

Kaikkiin ei oikein katsos toimi tuo "Raamatussa sanotaan" -perustelu. Miksiköhän edes kommentoin tähän, niin väsynyttä. Raamattu on kuin onkin ihmisten kirjoittama kirjojen kokoelma, kuten Suomen laki. Sen kokoajat kokivat että näillä teksteillä on jotain annettavaa tuleville polville.

Ihmisten kirjoittama ei automaattisesti ole potaskaa. No ei tietenkään, muttei myöskään automaattisesti mitään elämää suurempaa viisautta. Kovin monille totuuden takeeksi riittää se, että "Raamatussa sanotaan". Laitkin muuttuu, jotkut lait on havaittu huonoiksi jne. Raamattukeskustelua voisi jatkaa tietysti vaikka miten pitkään, mutta ehkä parempi jättää tähän Sun Raamattutuntemus ja sen sisäistäminen on säälittävän heikolla tasolla kun otat muutokset puheeksi. Raamatun ohjeet ovat pysyviksi tarkoitettu, pelle, toisin kuin lait ja sun kaltaisten idioottien tiedon saannin rajoittuneisuudet.

Ime ikeniis vaan typerä pelle ja nussi lutkia ellet sellainen itse ole. Uuuu beibe you're on fire: D Vastasit ihan ohi aiheen. Ihanasti tuo lähimmäisenrakkauskin sinusta huokuu: On sitä raamattutuntemusta, joka perustelee itseään Raamatulla itsellään ja sitä, joka perustuu vapaan järjen käyttöön. Täytyy muistaa että vapaa järkikin voi olla oikukas vrt. Kysymys "raamatuntuntemuksesta" ei ole niin yksinkertainen. Jokainen tekee niinkuin itsestä tuntuu parhaimmalta ja varoo ettei tauteja saa.

Adult or not 9. Siinä tehkööt mitä lystää kunhan ei loukkaa, satuta tai alista ketään. Yhden illan jutut, fuckbuddyt jne ovat asia erikseen, niistä sovitaan etukäteen säännöillä joita kaksi aikuista ihmistä sopii keskenään.

Mitä se kuuluu jos kaksi tai kolme, neljä aikusta vapaata ihmistä viettää aikaa keskenään ilman sitoutumista? Mitä se on keltään pois? Kyllä minäkin kokeilin kaikenlaista sinkku aikoina. Silti en ole koskaan pettänyt. En tule pettämään enkä edes haaveile moisesta.

Enkä suostu kenenkään kanssa pettämään ketään kolmatta osapuolta. Leikin leikkini vain vapaiden ihmisten kanssa. Toivon mukaan näin on käynytkin. En voi tietää kuka valehtelee ja kuka ei. Itse menin nykyisen mieheni kanssa sänkyyn eka treffeillä. Olimme tosin jo tunteneet kuukausia mutta livenä emme olleet tavanneet.

Onko näillä sitten eroa. Minä tutustuin ihmiseen, tapaaminen tuntui kuin olisimme tunteneet aina. Eise tuntunut siltä että olisimme menneet sänkyyn "heti".

Mutta ei kumppanien määrä kerro kuka tulee olemaan pettäjä ja kuka ei. Onneksi olen kokeiluni kokeillut. Ei tarvitse miettiä tai pohtia, mitä jos.

0 thoughts on “Suomi treffi kunnon panoa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *