Seksi pillu ahdas pillu

seksi pillu ahdas pillu

D sano et ei oo kuulemma ennen itellekkää käyny nuin ja ei kuulemma yhtää ymmärtäny et miten nuin voi olla xdd tiiä sit. Onko sua tai jätkää jännittänyt? Vai onko yritetty liian nopeesti turhan kuivilta? Mut oli syy mikä vaan, kusipäistä toimintaa jätkältä. Itellä kans oli alussa samankaltaisia ongelmia tämän hetkisen panon kanssa ku aika tiukka olen vaikka märkä kuitenkin, mutta jos ei ekal onnistunu nii lisää lämmittelyä, sormia pelii ja jätkältäki tuli aina vaa jotain "ei mitää kato kohta uusiks".

Suosittelisin samaa sinne päin. Joo-o, kyllä se kuulostaa että siinä miehessä oli tällä kertaa vika, eikä sinussa. Tää kesu on läbs koska nainen nähdään jotenkin passiivisena. Usein käy uuden henkilön kanssa, niin että sormella ja kielellä naista avittaessa pilssivesi kyllä virtaa, mutta sitten valmistauduttaessa telakointiin kajuutta onkin ihan kuiva.

Yleensä riittää kuitenkin, että vähän levittää sylkeä dikkiin ja ekan onnistuneen työnnön jälkeen ei ole mitään ongelmaa. D tosin onneksi pillerit vähä auttanu tähän "ongelmaan". Pojan ilme kun tuijottaa sampona aloittajaa ja on "siis mitä vittuu tiukka pilde fuck! Yrittää vierittää syyt sun niskoille,vaikka pojassa selvästi vikaa! Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa.

Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään. Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa.

Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään.

Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä.

Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni.

Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä.

Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Tuottaako tiukka pillu voimakkaamman orgasmin? Tuottaako tiukka pillu voimakkaamman orgasmin?

Puhutaan siis miehen orgasmista. Itselläni ei ole kokemusta kuin kahdesta naisesta - eksästä ja nyksästä - ja eksän pillu kyllä oli tiukka ja orgasmit meikäläisellä paljon terävämpiä, voimakkaita.

Nyksällä ihan hyvä loora, mutta sellainen pliisu. Ja meikäläisen orkut vähemmän antoisia. On vaan noita vertailukohtia niin vähän. Jospa orkkujeni voimakkuus johtuikin ihan muista seikoista. Vaikka tähtien asennosta tai eksäni yleisestä kiimaisuudesta. Vastatkaa te, joilla enemmän kokemusta. Antaako tiukka pillu paremmat orkut? Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Löylykauha perseeseen sullekin vajakki. Mitä kiihottavampi ja parempi pano, sitä kovemmat orkut kai? Jos olisi kaksi muuten täysin samanlaista naista, mutta toisella olisi tiukka ja toisellä löysä, saisin ainakin itse paljon kiihottavampaa ja paremmalta tuntuvaa seksiä tiukemmalta eli pano olisi parempi. Täten myös orkku olisi parempi. Mitä paremmalta yhdyntäliike tuntuu, sitä kovempi orkku on itellä on aina lähtenyt. Toki löysän pimpin omistajan kanssa seksi voi olla tosi kiihottavaa, mutta eri syistä kuin tiukkapilluisen kanssa.

Mutta löysän kanssakin voi tulla ihan hyvä orkku. Tiukka on toki aina paras. Mutta sekin varmaan on totta, että eksän pillu muistoissa aina tuntuu piukemmalta ja hanakammalta kuin nyksän.

Varsinkin jos niitä molempia on päässyt suht' samanaikaisesti vertailemaan eli nussimaan eksää vielä, kun uusi suhde on jo vauhdissa. Minä käyn yhden varatun 53 vuotiaan rouvan luonna tosi kiimanen ja tiukka,ei sen puoliso tiedä hyvän päältä mitään.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Se orkku johtuu myös miehen päästä ei vain pimpin ominaisuuksista. Miehen päähän vaikuttanee mm mieliala, tuoksut, äänet, halut. Normaali nainen voi olla niin tiukka kuinhaluaa jos pitää huolta pc-lihasten kunnosta. Minulta vie tajun lypsävä pimppi joka ei rentona ole tiukka.

Kyllä, mun ei osasi sen puristamisen niin, että sisällä oli pakko olla valmiiksi. Sitten se paukku lähtikin selkäytimestä asti. Kyllä se on pillun haju, joka vaikuttaa orkun voimakkuuteen! Kyllä se on löylykauha rectumissa. Paneskelin joskus takavuosina työkaverini vaimoa, jolla oli tosi väljä, suorastaan ladon ovi.

Mutta pano oli yhtä juhlaa, sillä voitelu toimi täydellisesti ja nännit törröttivät. Täyttä humpuukia nämä kirjoittelut väljistä ja tiukoista. Aivan sama asia miesten ja naisten kohdalla. Kysymys on siitä, miten käyttää "luonnonlahjuuksiaan".

Oma tarinasi kuulostaa satuilulta. Tai ehkä itselläsi tuollainen voisi toimiakin. Mutta en ite ainakaan ymmärrä miten seksi voisi tuntua hyvältä ladonovimaisen väljän naisen kanssa, joka vielä on liukaskin. Siinä ei paljon törröttävät nännitkään auttaisi: D Se on totta, että naisen taidot kompensoivat hieman väljyyttä, mutta toisaalta naisen tärkein tehtävä seksissä on yleensä maata siinä missä mies tekee työt.

Ja oli nainen kuinka taitava sängyssä tahansa, tiukempi tuntuu silti paremmalta. Paras on tiukka ja taitava. Ni näin naisena mietin tietämättä olenko tiukka vai en, en tosiaan tiedä.

seksi pillu ahdas pillu

2 thoughts on “Seksi pillu ahdas pillu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *