Pikapano suomi keskustelu

pikapano suomi keskustelu

Pikainen pano itsessään oli, mutta "esileikki" kesti yli puoli tuntia. Panin viime kesänä rakasta naistani kello viidestä illalla kello seitsemään aamulla. Lopussa piti jo panna aivan kamalan rajusti, kuin leijona, jotta sai laukastua. Se oli rajuin ja härskein yö kaikenkaikkiaan!!! Minulla oli kolme naista sängyssä ja panin kaikkia vuorotellen se oli kivaa - erittäin kivaa. Laivalla samassa hytissä kuin miehen vanhemmat.

Vanhemmat nukkuivat alasängyissä, minä ja mies kiipesimme samaan yläsänkyyn. Aluksi mies hieroi sormilla ja kun sain orgasmin oli todella vaikeaa olla hiljaa. Tämän jälkeen runkkasin miestä mahdollisimman huomaamattomasti kunnes hän yllättäen tuli mun päälleni ja alkoi panemaan hiljaa Olin siinä tilanteessa niin kuumana etten edes käyttänyt järkeä vaan olin heti menossa mukana.

Aamulla toivoin ja toivon edelleen että miehen vanhemmat nukkuivat sen koko yön sikeästi. Irstain kokemus oli kinky-tapahtuman jatkoilla, jossa noin 24 miestä ja 3 naista järjesti orgiat.

Välineitä oli vaikka muille jakaa ja puvut olivat tuhmia. Miehet tulivat kaikki kerran, osa kahdesta, osa jopa neljästi. Isoin muna oli ainakin 26 cm. Paksuin oli lyhyenpi paljon, mutta 0.

Kaikki reiät tuli kokeiltua, myös osalta miehistä. Näytti hassulta kaksipäinen dildo miehillä, jotka samalla pani kahta naista. Aamulla oli ihan jumalainen olo, kun muisteli eilistä. En tiedä, kauanko kesti. Härskiä ja traagista samalla; tuli nussittua yhtä kiimasta pimua laivalla Estonian yläkannen naisten vessassa! Paatti vaan kulki silloin Ruottiin eri nimellä!

Se oli sellainen diskotuttavuus ja oli pakko päästä jonnekkiin nussiin kun oli vaan kansituoli-paikka, sillä opiskelijoilla kun ei ole liiemmilti rahoja hyttiin! Tyttö oli tosi mahtavan näköinen ja kroppa viimeisen päälle!! Nyt siviilissä koen häpeää, enkä enää voi ajatella seurustelevani. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä. Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta.

Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen. Ja koskaan näistä ei puhuttu. Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta". Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. Kävin armeijan eikä ollut puhettakaan seksistä kasarmilla! Silloin ei saanut edes liikkua hiljaisuuden jälkeen.

Nykyäänhän sitä saa syytteen simputuksesta jos äidin kullanmuruja kieltää Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin. Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella. Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen. Minulla oli suhde alokasaikoina luutnantin kanssa, jotta sain kuntsareita enemmän.

Valitettavasti olen käynyt varusmiespalvelun vuosina Ensimmäiselle lomalle pääsin vasta 8 viikon jälkeen. Kyllä siinä alkoi bussimatkalla vuotiaatkin näyttämään hyviltä kohteilta ja naisen tuoksu huumasi pään.

Ja koskaan näistä ei puhuttu. Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta". Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. Kävin armeijan eikä ollut puhettakaan seksistä kasarmilla! Silloin ei saanut edes liikkua hiljaisuuden jälkeen. Nykyäänhän sitä saa syytteen simputuksesta jos äidin kullanmuruja kieltää Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin. Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella.

Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen.

Minulla oli suhde alokasaikoina luutnantin kanssa, jotta sain kuntsareita enemmän. Valitettavasti olen käynyt varusmiespalvelun vuosina Ensimmäiselle lomalle pääsin vasta 8 viikon jälkeen. Kyllä siinä alkoi bussimatkalla vuotiaatkin näyttämään hyviltä kohteilta ja naisen tuoksu huumasi pään.

On sitä nykyään sotapojilla onnea, kun saa edes hengittää samaa ilmaa naisen kanssa ja pääsee taisteluharjoituksessa vaikka samaan poteroon. Nykyinen tyttöystäväni tuli samalle aliupseerikurssille kuin minä itse. Kotiuduttuamme olemme muuttaneet yhteen. Koin armeijassa seksuaalisen heräämiseni. Samassa tuvassa oli useampiakin hyvännäköisiä kundeja, ja välillä harrastettiin seksiäkin. Nännit ainakin puoltoista senttiä. Ehkä se puolitoista senttiä oli liiotttelua En ole yli kahteenkymmeneen vuoteen ollu muiden kuin oman miehen kans ja voin sanoo, että edelleenkin kynnet irtoo Tytön nimi oli Taija, ikää hänellä silloin 19 vuotta kuten minäkin silloin Tästä on jo lähes 10 vuotta aikaa.

Hyvännäköinen, erittäin hyvävartaloinen, punaiset pitkät kiharat hiukset. Hän oli sängyssä kaikkea muuta kuin ujo.

Harrastimme silloin seksiä ehkä kolmatta kertaa. Pitkään hyväilimme toisiamme, taitava suihinottaja, erittäin pitkä esileikki. Meinasin tulla hulluksi kiihkosta, ennenkuin pääsimme itse asiaan Ja seksi oli myös aivan loistavaa.

3 thoughts on “Pikapano suomi keskustelu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *