Www sexwork net onko prostituutio laillista suomessa

Kun sellainen osuu kohdalle, saa pelätä tosissaan. Moniin muihin töihin ei liity tälläistä stigmaa, kuin huoraamiseen. Huora ei ole kaikkien mielestä vieläkään ihminen; täälläkin on vilautettu joskus teemaa ettei huoraa voi raiskata. Kuvaa hyvin suhtautumista meihin. Vaikka itseäni ei haittaisi hirmuisesti paljastua huoraksi tässä elämäntilanteessa, läheiseni kärsisivät siitä.

Miestäni alettaisiin halveksua täälläkin on ollut ketjuja, joissa huorien miehiä pidetään ressukoina ja epäonnistuneina, ainakin rivien välistä tämä on ollut luettavissa , vanhempiani arvostella negatiivisesti ja sisaruksiani kiusata "sun siskos on huora, lällällää, säkin oot". Nuorimmat sisarukseni ovat alaikäisiä, joten sosiaaliviranomaiset voisivat puuttua asiaan kun perhe on kasvattanut yhden huoran, ei anneta niiden kasvattaa muita huoriksi.

Lisäksi omaan uraani vastaisuudessa varmasti vaikuttaisi, jos paljastuisin huoraksi. Kasvatukseni ei vaikuta mitenkään tähän sivutyön valintaani, mutta sitähän eivät sosiaaliviranomaiset millään voisi ymmärtää. Jo nyt kynnykseni ilmoittaa poliisille prostituoidun hommissa koetusta väkivallasta on korkea, koska en halua kenenkään näistä piireistä tietävän nimeäni.

Ei se kuitenkaan pysyisi vain pienen piirin sisällä. Kuinka monen esimerkiksi terveydellisesti haittaa tuottamattoman liiketoiminnan mainonta on kiellettyä? Alkoholin mainontaa on rajoitettu, samoin tupakan. En keksi muita, laillisesti toimivia aloja.

Tuosta alan arvostuksen puutteesta olen samaa mieltä Yonnan kanssa, mutta epäilen ettei se arvostus kasva, ainakaan lain säätäjien näkökulmasta, mikäli koko ajan nostetaan riskit esiin. Luulen että tällöin monille tulee mieleen se että naisia pitää suojella prostituutiolta ja helpoiten se tapahtuu kieltämällä koko homma. Silloin päättäjät, kuten siis nyt tapahtuu, voivat aina syyttää naista siitä että hän hakeutui kielletyn ammatin pariin, on siis itse syyllinen ongelmiin.

Moni asiahan muuttuisi tälläkin alalla paremmaksi mikäli sen harjoittamisesta tehtäisiin oikeasti laillista, nythän se on periaatteessa laillista mutta käytännössä sitä ei voi ammattimaisesti harjoittaa riittävän helposti. Yleensä julkisuudessa Suomessa nykyään puolustetaan alan vapaiden toimijoiden myös minun toimestani prostituutiota.

Kuitenkin meinaa nämä ihan normaalihuoran ei pakotetun ongelmat jäädä unholaan. Nykyään on tasan kaksi vaihtoehtoa; luksushuora jolla ei ole mitään hankaluuksia asiakkaiden kanssa, tai pakotettu ja paritettu huora ongelmineen. Kuitenkin meillä alalla vapaasta tahdostaan olevillakin on niitä idiootteja asiakkaineen, vaikkemme olekaan pakotettuja toimimaan tällä alalla.

Alleviivatusta tekstistä olen kanssasi täysin samaa mieltä. Erona on myös todennäköisyys. Monissa muissa ammateissa prossat kuitenkin menee toisinpäin. Erona on myös se että uhka ei tyypillisimmin rajoitu mihinkään tiettyyn paikkaan tai tilanteeseen, tarkoitan että lähtemällä töistä asiaa ei pääse pakoon. Tuollainen ei edes ole mahdollista muiden ammattien ollessa kyseessä. Tälläkin forkalla ajoittain keskustelut huorien elämästä kääntyvät hieman oudoiksi. Huoria ei haluta uskoa, vaan asiakkaat kokevat olevansa parhaimpia alan asiantuntijoita.

Sama ilmiö vaivaa joitain poliitikkoja muuten myös Esitetään myös ei mihinkään perustuvia oletuksia huorista, joitain esimerkkejä Yonna tuossa jo listasikin. Ja tämä kuitenkin on niitä suvaitsevammasta päästä olevia ympäristöjä aiheelle. Muualla ollaan vielä ennakkoluuloisempia ja alaan liittyvistä omista mielikuvista pidetään tiukasti kiinni - oli ne totta tai ei. Juutas, tätä työtä tehdään rahasta niin kuin muitakin töitä.

Ja tuosta löytyy myös yksi syy miksi tuntiveloitus ei ole se 20e. Alalla olisi huomattavasti enemmän yrittäjiä. Mutta näin ei vain ole. Mun niin tekis taas mieli oikoa muutamia 'totuuksia' joita täällä viljellään mutta tiettyjen asioiden kertominen täällä paljastaisi sellaisia asioita elämästäni jotka haluan pitää näistä piireistä ulkona täysin. Olen elämäni aikana myynyt nelisen vuotta seksiä päätoimisesti. Siitä ajasta valtaosan kuitilla ja kirjanpidolla.

Koskaan ei ole yhdestäkään asiakkaasta ollut siinä mielessä haittaa kuin täällä annetaan ymmärtää että on enemmän sääntö kuin poikkeus että pokat alkaa hankaliksi. Mun nähdäkseni huoran suurin ongelma on helposti kaksoiselämä ja lähimmäiset sekä hupakon oma mielenterveys, jaksaminen ja oman henkisen hyvinvoinnin arvostaminen ja omasta itsestä huolehtiminen. Uhkien kuvittelu sinnekin missä niitä ei ole kertoo enemmän hupakosta kuin ulkopuolisesta maailmasta. Terve itsensä suojelu on ok, samoin omien rajojen määrittely ja niistä kiinni pitäminen.

Kuitilla toimimisesta vielä, kun maksaa yellit, alvit ja muut niin jos ja kun terveys pettää niin ei ole niin tyhjän päällä kuin jos olisi vain omien säästöjen varassa. Kunnollista yelliä maksamalla kun saa mukavasti tarvittaessa myös takaisin päin. Ja kyl mä väittäsin vielä sellasta että herkästi hoitsut, sosiaalityöntekijät, poliisit ja taksikuskit kohtaavat enemmän harmia asiakkailta ammatinvalinnastaan johtuen kuin suomihupakko.

Olen hieman pettynyt, ettei tämä ole sinulla ihan hallinnassa. Laitin jo edellä juuri tähän samaiseen ketjuun tiedon siitä, että toiminimi eli itsenäinen ammatiharjoittaja on täysin mahdollinen. Aina asia ei ole ollut niin, koska viranomaistulkinta on määritellyt sen hyvän tavan vastaiseksi toiminnaksi. Mutta kun se tulkinta on jo muuttunut! Siitä vaan ei ole virallisessa lehdessä ilmoitettu. Itsenäinen ammatinharjoitus siis käy, mutta osuuskunta on jo lain vastainen.

Nähkää jo kaikki, että parituspykälä on se mikä todella vahingoittaa toimijoita. Se ei vastuuta enää ketään. Tilatkaa nyt jo joku ne MiraX: Ja pysykää otsikon mukaisessa aiheessa väkivalta-aihe jonnekin toiseen ketjuun.

Kiva että sinulle ei ole tullut ongelmia tästä työstä. Itse olen edelleen liian luottavainen, ja se näkyy. Yritän kyynistyä, mutten pysty.. Eli kuvittelen kaikista asiakkaista hyvää, vaikka olenkin joutunut kusipäiden uhriksi. Minulta on monet suomihupakot kysyneet apua vaikeissa tilanteissa; muun muassa oikean nimen julkaisulla kiristäminen ja ryöstö ovat tälläisiä tapauksia. Tässä on oppinut pelkäämään ihan aiheestakin, ja joskus toki aiheetta.

Toiset hupakot kohtaavat enemmän väkivaltaa ja uhkaa, toiset vähemmän. Olen tämän parin vuoden aikana kohdannut useamman raiskausta yrittäneen, yhden ryöstäjän, yhden selvästi väkivaltaisen en laske pieniä ylilyöntejä tähän, sellaisia joista ei jää jälkiä , yli oharia, pari stalkkeria, kymmenisen puhelinhäirikköä ja muutaman ihan muuten vaan sekopään en lähde erittelemään, koska en halua antaa mahdollisille vinkkien etsijille uusia keinoja piinata huoraa.

Tämän lisäksi epäkohteliaat, haukkujat, tinkarit.. Onneksi näitä ei kaikille tule tässä mittakaavassa. Toivon että kukaan ei joutuisi kohtaamaan samanlaisia urpoja kuin itse olen joutunut, mutta valitettavasti näitäkin on.

Huoralla kuitenkaan ei ole samoja oikeuksia käyttää esimerkiksi vuokrahuoneistoa työtilanaan kuin muilla yrityksillä. Se ei saa työllistää muita. Huora ei voi vaatia oikeusteitse saamatonta tuloa, kuten kuka tahansa muu laillinen yrittäjä. Pyydä Pro-tukipisteen työntekijöitä korjaamaan sivuiltaan mainitut asiat, jos ne ovat vanhentunutta tietoa. Tuossa on iso lista syitä, miksi kannattaa pitää lakisääteiset tällä alalla kunnossa.

Omalla kohdallani kummasti auttaa se, etten koskaan ole toiminut omassa kodissani seksiä myydessä. Tulen jostain ja menen jonnekin. Lisäksi olen hyvinkin sensorit herkkänä aina kun kommunikoin tulevan asiakkaan kanssa ja jos vähänkin tuntuu etten jotakuta halua tavata niin en tapaa. Sen tunteen ohittaminen on mulle tuonu muutaman oharin, oveltakääntyjän ja yhden kovakourasen. Mutta kunnollisiin asiakkaisiin nähden niin vähän ja pieniä ongelmia etten niitä oikein pidä minään.

Olen valtavan pahoillani jos jollekulle kasaantuu kurjia kokemuksia enemmänkin mutta miettisin siinä tilanteessa myös alalla jatkamisen kannattavuutta oman mielenterveyden takia. Minäkään en ole myynyt omassa kodissani seksiä. Ainakin itse olen hyvin tyytyväinen isoon osaan asiakkaistani, enkä ole lopettamassa näitä hommia.

Joskus olen miettinyt lopettamista huonojen kokemusten jälkeen, mutta aina hyvät puolet ovat vieneet voiton. Plussan puolelle on tähän asti jääty, henkisesti.

Kuitenkin haluaisin toimia turvallisemmin ja täysin laillisesti; minulle se ei ole siviiliasioideni myötä mahdollista. Aiemmissa postauksissani olen tuonut esille muutamiakin syitä tähän: Jaana Kauppinen puhui tästä jossakin Ylen radio-ohjelmassa eikä siitä niin kauaa ole. Mutta minua kiinnostaa paljon enemmän kysymys siitä voinko valittaa huonosta palvelusta kuluttajansuoja lautakuntaan Joka on siis viralliselta nimeltään Kuluttajariitalautakunta http: No ensinnäkin kaikki postauksiani lukemaan vaivautuneet tietänevät, että arvostan alalla työskenteleviä suuresti ja ainakaan minun ei ole vaikea ymmärtää että alan turvallisuusriskit ovat huomattavia.

Nostaisin kuitenkin 'tavallisiin' ammatteihin verrattuna tuon henkisen puolen vaativuuden ja yksityisyyden altistamisen suurimmiksi eroavaisuuksiksi ja ongelmakohdiksi. Villerius sanoikin loistavasti, ettei pidä aliarvioida mitään ammattia.

Fyysisiä riskejä löytyy niin monelta alalta, että sen suhteen en pidä tätä alaa mitenkään poikkeuksellisen vaarallisena fyysisten vammojen riskin osalta. Toki en tiedä minkäänlaisia virallisia lukuja tältä alalta, joten voin olla täysin hakoteillä 'tapaturmataajuuden' suhteen. Omaa työmenneisyyttäni näin jälkikäteen tutkiskellen, itse olen säästynyt mielestäni todella vähällä, kun olen kokenut työurallani vaikkei sitä uraksi voi edes sanoa tapaturmissa vain yhden luunmurtuman, pari pienenpientä kirurginveistä vaatinutta osumaa ja pari tilapäistä työkyvyttömyyttä aiheuttanutta tapahtumaa.

Kuitenkin työpaikoilla joilla olen työskennellyt on tapahtunut aikoinaan kuolemaan johtaneita tapaturmia, amputaatioita aiheuttaneita onnettomuuksia ja pysyvästi työkykyä ja tietysti muutakin elämänlaatua heikentäviä vammautumisia. Ja nyt puhutaan vain niinkin tavallisesta alasta, kuin teollisuuden alat. Kuljetus-, teollisuus- ja rakennus-alat taitavat keikkua tilastojen kärjessä vuodesta toiseen työtapaturmien listauksissa. Juu, vertaus on huono, koska tällä alalla kyse on ihmisten aiheuttamasta vaarasta, mutta toisissa ammateissa vaarana ovat ihmiset ja toisissa taas koneet.

Koneet antavat usein vielä vähemmän armoa kuin ihmiset No ehkä ei, mutta jotainhan sitä on tehtävä ja jonkun on nekin 'paskaduunit' tehtävä. Eihän tuollaista tosiaan onneksi usein tapahdu, mutta tapahtuu kuitenkin ja monilla aloilla se vaara vaanii olan takana joka ikinen hetki, joillakin se on vaikkapa viallinen pultti, toisilla taas mieleltään viallinen ihminen. Ihan offtopicia tämä taas oli varsinaiseen aiheeseen katsoen, mutta tämä muistutuksena vaan, että vaara voi vaania meistä ihan jokaista duunista riippumatta, vaikkei sitä tule juuri koskaan ajateltua.

Oma valppaus vähentää riskejä alalla kuin alalla, muttei koskaan poista sitä täysin. Harvinaisen asiallista keskustelua tässä ketjussa ilman kiihkoilua ja provosoitumista.: Mulle riittäisi että olisi kuitti olo hupakolta lähtiessä kuitiksi.: AnnaEmilia toi esille paljon niitä kuitilla tekemisen hyviä puolia.

Vielä laittaisin sen, että näkyvää rahaa on mahdollista myös sijoittaa, siis muuhunkin kuin korkkareihin: Sitten on tietysti myös niitä moraalisia puolia, mikäli ne jotain jollekin merkitsee.

Kaikessa elämässä pätee myös se, että pimeä vetää puoleensa pimeää, valo valoa. Se näkyy näissäkin kommenteissa monella esim asiakkaiden valikoitumisena. Tosin siihen vaikuttaa moni muukin asia mihin voi itsekin vaikuttaa suuresti. Pitipä nyt itsekkin sörkätä lusikkani soppaan.

Olen huorannut aika pitkään, mutta aikalailla ilman suuria fyysisiä uhkauksia tai väkivallan kokemista, enkä itse ole siitä kauhean huolissani ei pitäs sanoa näin, kohta napsahtaa saleen kun näin sanon Häirintää olen muuten kyllä kokenut, mutta hoidan sen sitten,että puhelin napsahtaa kiinni tarpeeksi pitkäksi aikaa.. Unohtuu asia taas hetkeksi. Suurin syy miksi en haluaisi nimeäni kenenkään tietoon on nämä järjenriemuvoitot jotka saavat jotain tyydytystä ilmoittamalla asiasta sukulaisille tms..

En haluaisi kenellekkään muulle ongelmia oman työni vuoksi. Jos voisin laittaa cv: Minusta täällä käsitellään huorien henk koht kokemuksia varsin asiallisesti, ainoastaan heidän omaa jalustalle nostamistaan välillä hiukan toppuutellaan ihan aiheesta. Huorilla ei sen sijaan ole siihen tarvetta. Missä tahansa yksin tehtävässä asiakaspalvelutyössä esim. Jäädessään ilman vastakaikua tällainen ihailija voi alkaa stalkata ja uhkailla ikävän tuntuisesti, mutta osoittautuu kuitenkin loppupelissä useimmiten vaarattomaksi, koska ei tällainen mies ole oikeasti mitään isompaa voinut menettää etäisesti ihailemansa naisen kanssa.

Suurin riski naisen elämässä kohdata väkivaltaa on parisuhteen päättymistilanne. Naisten törkeät pahoinpitelyt ja tapot tehdään pääsääntöisesti erotilanteessa, joissa mies tajuaa menettäneensä naisen kanssa isomman osan elämäänsä ja isomman summan rahaa kuin mitä hänellä riittää kantokykyä. Ne tapaukset, joissa tiedän huorien joutuneen sairaalaan pahoinpideltynä, ovat kaikki heidän työhönsä liittymättömiä parisuhdekeissejä.

Suurin riski ei ehkä ole se uhkailu, ja häirintä vaan leimautuminen. Varsinkin jos asut hieman pienemmälläkin paikkakunnalla niin voit unohtaa kyllä työpaikan saannin enää sen jälkeen.. Ja se ihmisten käytös sua kohtaan, no thanks, ei nappaa kokeilla.

Monet työnantajat nykyään myös hieman googlettelee työnhakijoita, niin siellä kun oot julkina hutsuna ollut, niin voit kyllä unohtaa työpaikan.. Huorat toimivat varsin matalalla profiililla taiteilijanimeä käyttäen. Pornon teko on julkista, joten sitä tehneitä löytyy kyllä googlehaulla, mutta löytyykö sillä toisaan myös huomattavasti peitellymmin ja pelkästään huorina toimineiden naisten oikeita henkilöllisyyksiä?

Huorat toimivat varsin matallalla profiililla taiteilijanimeä käyttäen. Pornon teko on julkista, joten sitä tehneitä löytyy kyllä googlehaulla, mutta löytyykö sillä myös huomattavasti peitellymmin ja pelkästään huorina toimineiden naisten oikeita henkilöllisyyksiä? Eli ei pitäisi löytyä hutsujen tietoja, jotka tekevät salassa näitäkin sekopäitä tosin on, jotka laittavat tiedot nettiin saatuaan ne selville. Olen saanut siviilissä todeta, että yllättävätkin tahot, joita luulisi luotettaviksi, osaavat olla juorukelloja kun saavat jotain polttelevaa tietoonsa.

Miehetkin, vaikka ensisijaisesti sitä ajattelisi naisia juoruajina. Moni aikuinen ihminen taivastelee asioita eteenpäin ajattelematta seurauksia, joita voi aiheuttaa toiselle, kun juorun aihe on vaan riittävän kuuma. Oikeasti, moni kypsään ikäänkin ehtinyt ihminen voi olla tosi höpsö ja lirkutella asioita eteenpäin ne kerran tietoon saatuaan, ajattelematta että saattaa aiheuttaa juorujen kohteelle esim.

Yhden takavuosien tuttuni seksuaalinen suuntautuminen oli sellainen asia. Juttu levisi yhden hölösuun takia ja pienellä paikkakunnalla hän sai kuunnella vinoilua siitä monta vuotta eteenpäin, jopa ihmisiltä jotka eivät olleet ennen noteeranneet häntä millään tavalla. Mulla kävi joskus siten, parikin exää avautui escortiudestani perheenjäsenelleen tai sukulaiselleen.

Kysyin molemmilta erillisiä tapauksia , että "Oliko pakko mennä kertomaan? Jos on tarve avautua, hankkiutukoon ammattilaiselle Eli kumppanienkin suhteen on hyvä olla varovainen, että kertooko huoraamisesta.

Huorata kannattaa rehellisesti ja kannattaa käyttää tosiaan vaikka tilitoimistoa, mutta ei kannata antaa tulla julki huoraamistaan. Niin pitkälle kandee suojata yksityisyys, kuin mahdollista.

Asian ytimessä, paitsi että anonyymi toimija ei tarvitse tilitoimistoa mihinkään. Yksityshenkilö ei ole Suomessa kirjanpitovelvollinen rahaliikenteestään. Julkihuoraamisella tarkoitin sitä, että jakelee hövelisti tietoa henkilöllisyydestään ympäriinsä huorastatuksen yhteydessä, tekstin tai kuvien muodossa esimerkiksi. Siten, että kuka tahansa pystyy hankkimaan hlöllisyyden selville.

Itse luokittelen ainakin kasvojen paljastamisen eräänlaiseksi julkihuoraamiseksi, mutta se on vain mun mielipiteeni. Tilitoimiston kanssa pitää toimia ilman muuta omana itsenään, nimellään ja tunnuksillaan, mutta enemmän asiakkaille päin menevän hlöllisyysinformaation määrää rajoittaisin minimiin.

Jotenkin hämmästyttää tietty ajatusmalli, joka tässä on tullut korostetusti esille. Pelko asiakkaista ja heidän käyttäytymisestään. Puhutaan stalkkauksesta, väkivallan uhasta yms. Ei pidä ymmärtää väärin sanomaani, arvostan tyttöjen tekemää työtä ja ymmärrän eri riskit, mitä eteen voi tulla. Ja en yhtään vähättele ongelmaa, mutta herää kysymys, onko tämä silloin oikea tulon hankkimismuoto, jos joutuu elämään pelossa? Kuten aikaisemmissa ketjun postauksissa on tullut ilmi, useilla työaloilla on fyysisen väkivallan uhka todennäköisempää.

Näin pinnallisesti asiaa ymmärtävänä korjatkaa toki, jos tässä olen väärässä asiakkaat tulevat useimmiten lemmiskelemään sekä eivät varmaankaan keskity ensimmäisenä myöskään nurkkien nuuskimiseen ja tapettien katseluun.

Eiköhän hyvä sihteerikokemus saa miehen positiivisesti pyörälle päästään. Omalta osaltani voin vastata Yonnan kysymyksiin: En, mutta on uhattu. Ihmettelen lisäksi sitä, jos joku palveluntarjoaja olisikin julkisesti rekisteröity liikkeenharjoittaja ja esiintyisi myös julkisuudessa avoimesti. Vastapainona tilanne voi olla myös riskialtis myös asiakkaallekin.

Eihän mikään estä jonkun yksittäisen palveluntarjoajan stalkkaus- sekä mahdollista kiristysmahdollisuutta asiakasta kohtaan. Erilaisia riskejä on aina olemassa. Terve maalaisjärki, ihmisten keskinäinen luottamus ja kunnioittaminen ovat tässäkin tärkeitä asioita muistaa, että jokaiselle jää yhteisistä hetkistä hyvä mieli. Muuten ihan hyviä tuumailuja, Ahmis,: He vain purkaisivat halunsa muihin kohteisiin tai tulisivat muissa ympyröissä, ehkä eri henkilöiden muodossa vastaan, ehkä eri naisille tai miehille.

Joku heistä kumminkin joutuisi kärsimään. Ei pidä pohtia onko seksityö oikea tulonhankintamuoto, vaan mitä haittatekijöiden vähentämiseksi ja epäsuotuisan lainsäädännön ja seksityöhön kohdistuvan stigman muuttamiseksi voitaisiin tehdä.

Työoloja voi pyrkiä aina parantamaan. Vaikka itsekin "elän pelossa," tämä on varsin oikea homma minulle. Pelon aiheuttaja, mikä se kullakin huoralla nyt voi olla, pitäisi ensisijaisesti pyrkiä poistamaan tai pelon aiheuttajaa edistäviä rakenteita muuttamaan, ei ottaa ensiratkaisuksi huoraamisen lopettamista.

Kyllä sitä ehdottomasti kannattaa miettiä että onko tämä oikea tulonhankkimismuoto jos kokee elvänsä pelossa. Pelko syö sisältä pikkuhiljaa ja jos kokee tarvetta kovettaa itsensä, pelkää nurkkia ja asiakkaita sekä suhtautuu jokaiseen tapaamaansa ihmiseen potentiaalisena riskinä niin kyllä siinä on silloin melkoisen isot riskit ottaa osumaa mielenterveydelleen.

Aiemmin meinasit että tämä kannattaa salata niin puolisolta kuin perheeltäkin joten sun maailmassa hupakko on ilmeisen yksin ja yksinäinen kun kellekään ei voi oikeasti avautua. Virtuaaliyhteisöä en pidä oikeana olkapäänä. Omalla kohdallani ne kaikista kamalimmat kokemukset ihmisistä on siviilielämän puolella, ilkeimpiä asioita tekee se pitkään lähellä ollut, joka jätetään ja joka ei kykene käsittelemään suruaan ja vihaansa.

Mutta sellaisiin hyökkäyksiin on onneksi myös helpointa vastata ihan virallisia reittejä pitkin. Tätä ketjua lukiessa mulle herää kysymys hupakoiden asiakaskunnasta.

Julkisuuteen kaiketi olisi hyvä saada viestiä että ihan tavallista jengiä hupakoissa juoksee, mutta en ole ollenkaan varma saako tästä ketjusta sellaista kuvaa.

Tarkoitan erityisesti niitä postauksia, jossa hupakoinnin riskejä tuodaan voimakkaasti esille vertaamalla muihin ammatteihin. Minä en koe, että asiakaskunnassani olisi sen enempää vaarallisia tai epämiellyttäviä yksilöitä kuin poliisilla, taksikuskeilla, siwan myyjillä, sairaanhoitajilla tai monella muulla. Siis kyllähän ihan tilastollisesti kaupan kassat ja sairaanhoitajat kohtaavat enemmän uhkaavia tilanteita kuin minä. Omalta osaltani vuodesta 1 oikeasti uhkaava tilanne ja sellaista joissa olen tuntenut oloni uhatuksi, ehkä ilman syytä Ainoa mikä asettaa minut joissain tilanteissa hieman eri asemaan yllämainittujen kanssa, on pahantekijän pienempi kiinnijäämisriski.

Okei, hotelleissa on kamerat Tämä voisi olla se tekijä, mikä jossain tilanteessa houkuttelee raiskaajan tai ryöstäjän ennemmin minun kuin siwan kassan kimppuun. Mutta kuten jo yllä mainitsin, käytännössä tämä hypoteesi ei ole toteutunut, yhtään ryöstäjää tai raiskaajaa ei ole tullut vastaan. Johtuu ehkä siitä, että minulla on mahdollisuus suorittaa hieman enemmän asiakasvalintaa. D Ovestani ei kävellä sisään kuin kauppaan. Kuten Anna-Emilia sanoi, jos yhtään tulee tunne että en halua jotain tavata, niin silloin en tapaa.

Muutaman kerran olen jättänyt tämän tunteen huomioimatta ja jälkeenpäin sitä katunut. Viime kerralla, kun en kuunnellut intuitiotani käveli ovesta sisään laitapuolen kulkijan hajuinen ja oloinen herra joka jo ovella kailotti että "Voi helevetti mikä huora! Ja aiemmin vastaavassa tilanteessa "asiakas" kävi innokkaasti käsiksi jo ovella pyrkien viemään tilanteen mahdollisimman pitkälle ennen kuin tajuan ettei hänellä ole aikomustakaan maksaa.

Ja nämäkin ovat aivan häviävän marginaalisia tapauksia. Asiakkaani ovat fiksuja, hyvin käyttäytyviä, hygieniastaan huolehtivia mukavia herrasmiehiä. Tämä sepustus nyt ei tilitoimiston käyttämiseen liittynyt millään tavalla. En ole lukenut koko ketjua, mutta eikös joku kirjanpitäjä tai juristi osaisi parhaiten vastata aloittajan kysymykseen? Niin ja kirjanpitoon, tilitoimistoon ja verojenmaksuun sen verran, että alan luonteesta johtuen en kokisi mukavaksi toimia niin julkisesti, että asiakkaat pystyisivät saamastaan kuitista selvittämään henkilötietoni.

Mieluiten päätän itse milloin, miten ja kenelle ammatistani kerron. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettenkö maksaisi verojani. Samoin kuin Tibbe ihmettelen mäkin suuresti tarvetta tuoda esiin noita kauhuskenaarioita asiakkaista ja yleistä surkuttelua kuinka huonosti asiat on. Mikä siinä on takana, miksi halutaan luoda tuollainen kuva alasta? Onko se jokin alitajuinen puolustus korkeille hinnoille, empatian haku, vai mitä? Jotenkin en jaksa uskoa noita kaikkia edes todeksi. Tai jos ne on totta niin pitäiskö miettiä missä vika?

Kolme vuotta tantrahierontaa varmasti keskimäätäistä huomattavasti suuremmalla asiakasmäärällä kertoo ihan toista. Muutama ohari koko aikana, ei fyysistä eikä henkistä väkivaltaa asiakkailta, ei stalkkausta asiakkailta ,ei likaisuutta, ei kerrassaan mitään tuon suuntaistakaan.

Normaaleja, hyvin käyttäytyviä ,elämässään menestyneitä miehiä eri ikäryhmistä. Sellasia ne asiakkaat on! Tibenius, omalla kohdallani valtaosa asiakkaista on erittäin asiallisia yli 40v herrasmiehiä, jotka ovat helliä, ystävällisiä ja toimivat täysin yhteisen sopimuksen mukaan. Eli tulevat täsmällisesti paikalle, eivät vänkää taikka tinkaa, ovat selvinpäin ja kohtelevat minua kaikinpuolin kunnioittavasti.

Voisin hyvin kuvitella että Siwan iltakassana, sairaalan päivystyksen hoitsuna taikka poliisina mulla olisi huomattavasti enemmän hankalia asiakkaita kuin tässä työssä. En pelkää työssäni, en pelkää työtäni enkä pelkää asiakkaitani. Jos pelkäisin, en varmaankaan tekisi tätä koska kyllä mulle oma mielenterveys on niin tärkeä asia, etten sillä rahan takia pelleilisi.

Oman osani pyrin hoitamaan sillä tavalla niin siviilissä kuin näissäkin hommissa etten pelkää olla tarvittaessa yhteyksissä viranomaisiin, se on kuitenkin paras vaihtoehto jos tulee väärin kohdelluksi elämässä. Se voi tietenkin olla että oma asiakaskuntani on poikkeuksellisen ihanaa. Siltä se ainakin vaikuttaa kun lukee näitä kauhutarinoita täältä. On valitettavaa että toisilla on väkivaltakokemuksia, toivon että tämän julkipidon lisäksi kyseisistä tapauksista on tehty asiaankuuluvat ilmoitukset.

Uskon, että sinun asiakkaiksesi valikoituukin vielä tavallista vähemmän mahdollisia ongelmatapauksia. Sinulla on ylellinen hoitola tapaamispaikkana, hyvin spesifi palvelukokonaisuus, suhteellisen korkea hinta ja ei mahdollisuutta pikatapaamisiin.

Nämä kaikki asiat ohjaavat luoksesi tietyntyyppisiä asiakkaita. Esim nuo ylläkuvaamani kaksi tapausta ovat molemmat sellaisia, joilta olisin säästynyt jos toimisin kuten sinä. Asiakasvalintaa kannattaakin kaikkien tehdä mahdollisuuksiensa mukaan.

Hyvien asiakasvalintojen lisäksi itse korostaisin hyvien ihmissuhteiden ja vakituisen opiskelu- tai työpaikan tärkeyttä. Pelkän seksityön ja asiakkaiden varaan ei kannata jättäytyä. Luojan kiitos itsellänikin suurin osa asiakkaista on tämän tyyppisiä: Yleensä alasta halutaan saada kuva joko luxushuorasta, jolla kaikki menee putkeen, tai pakotetusta, hyväksikäytetystä ja pahoja kokemuksia kokeneesta huorasta.

Yritän saada ihmiset ymmärtämään, ettei se ole joko-tai.. Tämä on syy, miksi tuon esille myös nurjan puolen tavishutsun elämässä. Edelleen olen iloinen siitä, jos joku on välttynyt tältä puolelta. Niin ja muistutan kaikkia, että puhun omista kokemuksistani, en kaikkien muiden puolesta. Onko kukaan muuten ajatellut sitä puolta asiasta, että jo parituksesta syytetty ja myöhemmin syyttömäksi todettu henkilö saa ikuisen leiman? Parituksesta voidaan epäillä melkein ketä tahansa prostituoidun lähipiirissä olevaa henkilöä.

Laki on niin monitulkintainen, että 4. Monille, varsinkin julkisuudessa oleville, jo paritusepäily on iso miinus työelämässä. Tuomiota ei tule, jollei prostituoitu ole ollut alisteisessa asemassa, mutta iso kohu asiasta silti voi syntyä. Huonolaatuisen lainsäädännön Suomessa asunnon huoralle vuokrannut on helposti epäiltynä parituksesta, ja joskus niin tietysti käy jollekin julkkiksellekin. Vaan ei siitä onneksi sentään mitään elinikäistä leimaa saa. Eikös meidän eduskunnastakin löydy kansanedustaja, jonka kiinteistössä kyseistä toimintaa on harjoitettu Asiat voi ottaa asioina tai sitten tehdä niistä elämää suurempia asioita.

Suomen laki kuitenkin lähtee aika monessa kohtaa ajatuksesta että rikoksen syntyyn vaikuttaa oleellisesti se, onko tietoinen. Laki suojaa vilpitöntä mieltä ja todistustaakka on syyttäjällä.

Siinä olet Yonna oikeassa ja syyttömän rangaistus voi olla perheen menetys,työpaikan taikka perinnön. Toisilla voi olla sellainen tilanne ettei tunnu missään. Tämä on yleisempi ongelma. Työelämästä tunnetaan tapauksia, joissa virassa tai tavallista vastuunalaisemmassa työssä oleva henkilö on saanut potkut siinä vaiheessa, kun syyttäjä on nostanut syytteen jostakin rikoksesta.

Tässä tarkoittamani rikos ei ole kohdistunut työnantajaan mikä on oma erikoistapauksensa. Joissakin tapauksissa työsuhde on ainakin muodollisesti säilytetty, mutta työntekijä on painostettu ottamaan palkatonta virka vapaata. Työn menetys on ollut ihan järjestäin lopullista, vaikka kaikki tai ainakin pääosa syytteistä olisivatkin menneet prosessissa nurin. Harva leimattu ja julkisesti ryvetetty on voinut palata vanhaan tehtäväänsä. Syyttömyys ei suojele kohulta eikä se suojele toimeentulon menetykseltä — näin siis pääsääntöisesti.

Vakavakaan syyte ei ole työnantajalle laillinen peruste irtisanoa työntekijä, mutta silti niin vaan tässä maassa toimitaan. Näe nyt Yonna, ettei ne parituksesta syytetyt ole sittenkään niin kovin erityisessä asemassa muista rikoksista syytettyihin nähden.

Mielenkiintoista kyllä poliisit ovat osanneet neuvotella itselleen erityisen hyvät työehdot. Heille maksetaan puolta palkkaa pidätys- ja tutkintavankeusajalta.

Näin myös Jari Aarnion kohdalla, jota epäillään ja myös syytetään senlaatuisesta rikollisesta toiminnasta joka on suuntautunut välittömästi työnantajaa vastaan!

Kerro minulle, Yonna, jos sinulla on nyt mielessäsi joku erityinen keissi jossa olet epäkohtiin törmännyt. Koin hieman yllättävänä, että sinänsä vanha paritusasia nousi viesteissäsi niin voimakkaasti esillä. En tosin osaa juuri nyt viitata mihinkään vanhaan ketjuun, mutta sellainen tuntuma minulla on että parituspykälää on täällä tahkottu vuosien varrella aika hartaastikin. Ja tavallistakin pulliaistakin jos vaan epäillään seksin ostamisesta parituksen kohteelta niin peli voi olla menetetty.

Firman maineen takia voit löytää ittes seuraavien yt neuvottelujen jälkeen poispotkittavien listalalta paljon sairaslomalaisten kanssa. Itseasiassa minulla ei ole mitään erityistä keissiä mielessäni, kunhan pohdin asioita yleisellä tasolla. Nyt prostituutiolainsäädäntö on taas keskustelussa muualla, miksei täälläkin? Itseäni asia kiinnostaa, enkä ole ketjusta päätellen ainoa.

Minulla ei tunnu missään. Perhettä ei ole, perintöä ei ole tulossa. Tuskin itse itselleni lopputiliäkään annan. Siispä olen villi ja vapaa, voin touhuta lähes mitä haluan.

Ainoa rajoitus, että istumaan en välttämättä halua. Koettu on sekin, suurin murhe, että hupakoita on tosi vaikea salakuljettaa selliin. Siinäkin kyllä joku onnistui taannoin.

Minä en, olen siis luuseri: Tätä työpaikan menetystä pelkään. Syksyllä soittelin hupakoille omasta liittymästäni. En lopulta käynyt kuin yhden naisen luona ja tässä käynnissä ei mitään epäilyttävää ollut.

Lisäksi isoon osaan puheluista ei edes vastattu ja ne joihin vastattiin, olivat hyvin lyhyitä. Silti pelkään, että poliisi kutsuu minut kuulusteluun. Syytettähän ei kaiken järjen mukaan pitäisi tulla, kun poliisilla ei ole mitään näyttöä asiakkuudestani.

Mutta kuitenkin, jos joutuisin kuulusteluun ja tämä tulisi jotenkin ilmi työnantajalleni, niin eihän siitä mitään hyvää seuraisi. Toki poliisilla on vaitiolovelvollisuus, mutta silti, isoista asioista on kyse. En ole julkisessa tai johtavassa asemassa työssäni, mutta kuitenkin työssä, jossa ollaan tekemisissä eri sidosryhmien kanssa. Olen ollut todella rikki tämän asian takia, ei auta kuin kärvistellä pienessä pelossa niin kauan, että kaksi vuotta on tullut täyteen noista puheluista kahden vuoden kuluttua syyteoikeus vanhenee.

Mietin, että olenko tosiaan tehnyt jotain niin väärää, että ansaitsee tällaisen pelon. No, tyhmyydestä saa maksaa, älkää kukaan koskaan soittako omasta liittymästänne huorille. En todellakaan toivo tällaista olotilaa kenellekään. No, puoli vuotta on kohta noista soitoista ja tuosta yhdestä huorakäynnistä, eikä ainakaan vielä ole tullut kutsua kuulusteluun. Mulla on suomessa käytössä prepayed mutta Latviassa en ole koskaan saannu ne toimimaan. On ollu Dna ja joku telefinland. Aina olen joutunu soittamaan firman piikkiin ja kerran pikkasen aloin hermostua että puhelimen omistajaa aloitetaan selvittämään.

Meni sukset ristiin hupakon kanssa ja tuli selkäsaunaukauksia. Nyt on ihan pakko ihmetellä että miksi toiminimi on 'ainoa oikea' tapa pyörittää hupakkobisnestä kuitilla. Miksi oy ei kelpaa? Kyl se varmaan kelpaa. Ei oo vaan järkevää. Jos taas osakkaita useampi, voi mahdollisesti syyttää parituksesta. Ei siinäkään juuri järkeä. On myös kyseenalaista, kannattaako Suomessa tehdä yleensäkään mitään kuitilla, jos on mahdollista tehdä ilman, työn määrä, minkä joudut tekemään virallisesti vs.

Valtio kun nyppää tuloista leijonanosan, ja jättää Sulle vähän perkuujätteitä. Aloittaessa kannattaa myös huomioida, että jos ensimmäisellä tulokaudella tekee kuitillista hommaa "nuoruuden innolla", seuraavien vuosien tulotason pitäisi verottajan mielestä aina nousta, jos ei nouse, helpolla seurauksena harkintavero eli ne "mätkyt".

Sanaa "veromätkyt" muuten käytetään paljon virheellisesti, palkansaajan jälkivero ei ole mikään mätky, se vaan tasaa maksetun liian pienen ennakkoveron koko vuoden tuloista lasketun veroprosentin mukaiseksi. Mä voisin lähteä osakkaaks ,eiks Oy: Suomessa ei voi myydä seksiä yhtömuodossa: Yhtiöllä kun ei ole persettä mitä myydä, joten se voi vain parittaa.

Toiminimi ei ole yhtiö ollenkaan, vaan siinä on kyseessä luonnollinen henkilö. Ymmärrän tän mutta koska osakeyhtiön takana voi olla myös vain yrittäjä itse niin tavallaanhan oy silloin on luonnollisen henkilön omistama oikeushenkilö jolloinka hupakon hupakko oy parittaa hupakkoa itseään joka on mihinkäänjohtamaton kehä. Oy vain olisi itselleni se järkevämpi yritysmuoto kuin tmi, sillä tätä ny pyörittelen.

Kun näin eilen tuon ylläolevan ihmettelysi selkärankareaktioni oli, että torun sinua ketjun aiempien viestien huonosta luvusta. Mutta onneksi nukuin asian yli yön. Äärimmilleen vietynä pelastusretoriikka toimii kuin poltetun maan taktiikka http: Ja kun useimmiten tuo hyväksikäyttäjä on joko mielikuvitushenkilö tai aito yhteistyökumppani niin siinähän olet ja ihmettelet poliisin toimintaa.

Sinulla on laillinen oikeus harjoittaa valitsemaasi elinkeinoasi, mutta sinulla ei ole oikeutta Luethan vielä sen sunnuntaisen kirjoitukseni http: Mä en voi mitään mutta pakko kommentoida. Edes vanhemman seksityö ei ole suoraan huostaanoton peruste. Tapakasvatus lähtee kotoa ja läheisistä 'lapset - vanhemmat' kytköksistä. Kotiympäristö kasvattaa aina käytännössä niin hyvässä kuin pahassa uudet sukupolvet. Seksikauppa on arka puheenaihe; se jakaa miehet ja naiset kahteen leiriin, tästä ei saa kirjoittaa eikä siitä ääniä jaeta.

Seksi ja siihen liittyvä kaupallisuus on toiminut tuhansia vuosia, siitä huolimatta miehet ja naiset ovat edelleen hyvissä väleissä - todisteena runsas lajiedustus pallollamme.

Seksikauppaan ja sen liitännäisrikoksiin tulee puuttua reippaalla asennekeskustelulla lopputulemaksi mahdollisimman lieveilmeetön maailman vanhimman tarpeen luonnonmukainen toteutuminen niin tasa-arvoisesti kuin se vain on järkevästi mahdollista. Mikäli yhteiskunta antaa ymmärrystä syrjäytymiselle ja erakoitumiselle, niin kuinka niistä eroaa seksuaalinen syrjäytyneisyys? Osittain sukupuolten välinen näkemysero maksullisen seksin hyväksyttävyydestä selittyy sillä, että prostituoitujen miehille tarjoama maksullinen seksi heikentää epäsuorasti naisten neuvotteluasemaa parisuhdemarkkinoilla.

Naiset, jotka eivät vaihda seksiä suoraan käteiseen rahaan kuten prostituoidut tekevät, kokevat maksullisen seksin tarjonnan heikentävän heidän mahdollisuuksiaan saada miehiltä parisuhteessa niitä asioita, joita he tavoittelevat vaihdossa seksiin. Parisuhteessa nainen vaihtaa seksiä asioihin, joita ei periaatteessa voi ostaa rahalla tai ainakin hinta olisi varsin korkea, jos ne pitäisi hankkia muulla tavoin kuin saada ne mieheltä vaihtokaupassa: Ongelmana on se, että rahaa vastaan myytävä seksi laskee seksin arvoa miesten silmissä: Uhkan, tosin astetta lievemmän, tavallisille naisille muodostavat myös ne naiset, jotka toiminnallaan polkevat seksin hintaa parisuhdemarkkinoilla.

Sillä on suora vaikutus siihen, kuinka naisyksilö onnistuu pitämään yllä asemiaan parisuhdemarkkinoilla. Miehelle tarjottava seksi onkin naisen eräs keskeisin neuvotteluvaltti muodostaa ja ylläpitää parisuhde.

Vaihtokauppa on mahdollinen, koska mies suostuu siihen, suorastaan vaatii sitä. Tämä johtuu olennaisesti siitä, että tavallinen mies haluaa seksiä keskimäärin useammin kuin vastaava nainen. Tämä ei tietenkään poissulje sitä tosiasiaa, etteikö myös nainen halua seksiä mieheltä tai etteikö jotkut naiset eläisi jopa suoranaisessa puutteessa. Syystä tai toisesta miehet näyttävät kuitenkin keskimäärin haluavan seksiä enemmän ja useammin kuin naiset. Naisen seksuaalinen valta johtuukin ennen kaikkea miesten synnyttämästä kysynnästä, ei siitä mitä nainen tietoisesti tekee tai jättää tekemättä.

Ääritapauksessa nainen voi toki kiristää miestä tekemään asioita seksiä vastaan. Tällainen seksuaalinen valta ei kuitenkaan edusta rakenteellista seksuaalista valtaa, vaan pelkkää yksilön toiseen kohdistamaa rankaisuvaltaa.

Toisinsanoen, nainen joka ei tällaista arveluttavaa kiristystä harrasta, ei vähennä tai lisää seksuaalista valtaansa, sillä se ei riipu suoraan naisesta itsestään, vaan miesten kohdistamasta kysynnästä, sekä muiden naisten ylläpitämästä tarjonnasta. Tätä voi olla joidenkin naisten vaikea ymmärtää tai ainakin hyväksyä. Se voi johtua esimerkiksi siitä, että seksuaalinen valta on naiselle aina myös taakka: Miehet myös osoittavat seksuaalista kiinnostusta naiseen tilanteissa ja tavoilla, jotka eivät ole naiselle aina suinkaan pelkästään myönteisiä.

Kun tällaiset sukupuolten edustamat käytösmallit yleensä, sekä parisuhteessa erityisesti toistuvat ympäri maailman ja läpi sukupolvien, on muodostunut yhteiskunnallisia instituutiota, jotka tukevat ja siten osaltaan vahvistavat tuota sukupuolille tyypillistä käyttäytymistä. Prostituutio on eräs esimerkki tästä. Miesten yhteiskunnallinen valta toinen. Näyttää kuitenkin siltä, että enemmistö miehistä haluaa elää parisuhteessa, sen sijaan että maksaisi seksistä.

Tavalliset miehet tuskin ovat silti sokeita sille, että seksiä olisi tarjolla rahaa vastaan. He pyrkivät käyttäytymisellään hillitsemään miesten seksuaalisia mielihaluja, joiden ylikorostumisella olisi yhteiskunnan toimivuuden kannalta tuhoisat seuraukset.

Kirjoitelma edustaa täysin omalaatuista parisuhdekäsitystä. Lisäksi se halventaa naisia ylipäätään asettaessaan heidät seksuaalisiksi pelureiksi,tunteettomiksi materian tavoittelijoiksi ja kyynisiksi seksillä kiristäjiksi. Kirjoittajan tunne-elämän täytyy olla vääristynyt tai olematon ja naiskuvan erittäin kapea-alainen, jopa kieroutunut.

Parisuhde ei ole pelkkää seksuaalista vaihtokauppaa. Jotkut puhuvat sen yhteydessä jopa käsitteistä molemminpuolinen rakkaus, kiintymys ja arvostus.

Oikaisen kuitenkin, että maksullinen seksi ja parisuhde eivät ole millään tavalla liitoksissa toisiinsa. Kaksi täysin eri asiaa. Kukaan normaalissa parisuhteessa oleva nainen ei vastusta prostituutiota siksi, että kokee sen uhkaavan omaa parisuhdettaa, vaan samoista syistä joiden perusteella miehetkin vastustavat prostituutiota.

Parisuhteessa kaksi ihmistä rakastaa ja haluaa toisiaan niin paljon että haluavat suunnitella tulevaisuutensa yhdessä. Nykyään seksiä saa sen verran helposti ilman parisuhdettakin ettei muuten olisi mitään mieltä ihmisten halussa sitoutua yhteen henkilöön.

Naisten seksuaaliset halut eivät keskimäärin ole yhtään sen vähäisempiä kuin miestenkään eikä seksi todellakaan ole markkinatavara, jota nainen säännöstelee saadakseen mainitsemiasi asioita mieheltä. Mainitsemasi asiat taloudelliset resulssit, elämän vakaus ym. Harvemmin mies pystyisi sellaisia naiselle lahjoittamaan vaan ne rakennetaan yhdessä. Omasta mielestäni en periaatteessa näe syytä miksi seksin ostaminen pitäisi kieltää jos sitä joku haluaa vapaaehtoisesti myydä ja toinen ostaa.

Valitettavan harvoin prostituutiossa on käytännössä kyse kuitenkaan täydestä vapaaehtoisuudesta. Ymmärsinkö nyt oikein, että teidän tuulakiilamo ja julie mielestä tällaisesta aiheesta ei saisi keskustella muulla kuin teidän hyväksymällä tavalla? Sen takia, että omastanne poikkeavan näkökulman tuominen aiheeseen on tarpeetonta vai sen takia, että ette itse pysty keskustelemaan muulla tavalla? Kommentit Näytä kommentit Kun näkee silloin tällöin prostituoituja ja heidän suomilaisia reppana-asiakkaitaan, tulee mieleen että kumpi onkaan se hyväksikäytön uhri..

Missä ja milloin viimeksi Missä ja milloin viimeksi näit?

Asenteet ja toimintamallit luontuvat parhaimmin vapaaehtoisena ymmärtämisenä teoistansa ja niiden seurauksista. Ajatusrikokset kiellettävä, ja heti! Toi mitä sä jauhat siitä mitä joku asiakas voi tehdä koskee myös vähän asiakasta, joka luovuttaa henkilötietojaan hupakolle. Firman voinee myös rekata muuhun osoitteeseen kuin kotiosoitteeseen. Säännöksellä ei ole tarkoitettu kriminalisoida ihmisten välisiä tavanomaisia taloudellisia suhteita, vaikka taloudelliset velvoitteet eivät jakautuisikaan tasaisesti.

No onneksi et sitten nähnyt naku-uintia joessa ja kaljavaahdon kuorrutusta ylähuulella. Mulla oli myös oma stykä vuokrasemmoinen oranssi jopo, jolla kävin heittämässä keikat. Eipä saaneet rekkaria ylös niin. Vaikka kuittipakko on, ei kuitteja kannata jaella asiakkaille vaan laittaa ne itse kirjanpitoon ja toimia muuten rehellisesti Kuitteja on pakko antaa ja se ei tee sinusta yhtään enempää rehellistä jos laitat jotain "omaan" kirjanpitoosi.

Kiinni jäädessäsi saat saman rangaistuksen kuitenkin. Kyse on loppuviimeksi kuitti väärennöksestä. Erinomainen avaus Yonnalta tämä ketju. Yrittäjän arkeen kannattaa se tilitoimisto ottaa mukaan tai sitten tosiaan toimia totaalisesti tutkapinnan alapuolella.

Verokarhun yllätysvierailut eivät ole kovin mukavia, jos asiat ovat hoitamatta. Laitetaanpa tähän pyöristetty esimerkki 10kk maksuista ellei asioita ole hoidettu ja toimisi yrittäjänä. Verottajahan ei randomisti juokse kolkuttelemassa ovia, että myytkö pillua. Asiantuntijat korjailkaa laskelmaa jos on radikaaleja virheitä.

Henkilökohtaisesti arvostan erittäin paljon seksityötekijöitä jotka toimivat esim. Valitettavasti useimmille tämä on elämäntilanteesta ja yhteiskunnan tuomitsevuudesta johtuen mahdotonta. Nakkilanmies puhuu täällä vähän mutta, asiaa - joten sivuutanpa kankimaiset kommentit. Asia edellä Yonnakin lähti liikkeelle ja siitä sopii jatkaa. Alla parituspykälän yksityiskohtaiset perustelut: Pykälän 1 kohdassa olisi kysymys huoneen pitämisestä prostituutiota varten. Yleinen toisen prostituution hyväksikäyttämistä koskeva säännös olisi pykälän 2 kohdassa.

Pykälän 3 kohdan mukaan parituksesta voitaisiin tuomita se, joka viettelee tai painostaa toisen ryhtymään korvausta vastaan sukupuoliyhteyteen tai siihen rinnastettavaan seksuaaliseen tekoon. Säännös täydentää sitä suojaa, jolla pyritään ehkäisemään toisen seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaamista yrittämällä estää häntä vapaasti päättämästä seksuaalisuhteistaan.

Säännös ei soveltuisi prostituoidun asiakkaaseen. Momentti sisältää rangaistussäännöksen toisen prostituution käyttämisestä hyväksi taloudellisen hyödyn hankkimiseksi. Säännös ei siis koske sitä, että prostituoitu myy omia palveluksiaan, eikä sitä, että asiakas ostaa prostituoidulta palveluksen itselleen.

Prostituution käsite on säännöksessä kuvattu ilmaisulla ''ryhtyminen sukupuoliyhteyteen tai siihen rinnastettavaan seksuaaliseen tekoon korvausta vastaan''. Kysymys on irrallisista suhteista, jotka eivät liity tavanomaiseen seurusteluun tai muuhun tutustumiseen. Prostituutiolle on ominaista suhteiden toistuvuus, joskin jo yhdenkin sukupuoliyhteyden tai vastaavan teon tapahtumiseen johtava toiminta voi olla paritusta. Kysymykseen voivat tulla hetero- ja homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sekä muut sukupuoliyhteyden muodot määriteltynä luvun 10 §: Lisäksi kysymykseen tulevat 10 §: Sellaisena tekona voidaan pitää ainakin toisen sukupuolielimen intensiivistä koskettelua.

Olennaisin tunnusmerkki on kuitenkin se, että suhteeseen ryhdytään korvausta vastaan. Maksun lisäksi korvaus voidaan suorittaa muinakin taloudellisina etuina. Momentin 1 kohdassa mainitaan nimenomaisesti huoneen tai muun tilan järjestäminen prostituutiota varten.

Rangaistavuus edellyttää tässäkin tapauksessa, että teon tavoitteena on hyödyn hankkiminen itselle tai toiselle. Asunnon vuokraaminen taikka hotelli- tai muun majoitushuoneen järjestäminen prostituoidulle ei sinänsä ole rangaistavaa. Kysymyksessä on oltava nimenomaan tilan järjestäminen prostituution harjoittamista varten.

Ongelmallisimpia ovat tapaukset, joissa majoitushuone tai asunto vuokrataan normaalein ehdoin henkilölle, jonka tiedetään olevan prostituoitu. Lähtökohdaksi voidaan asettaa, että prostituoidullakin on oikeus käyttää hotelli- tai muita majoitushuoneita yöpymiseen tai muuhun majoittumiseen. Toisaalta rangaistavuuden piiriin kuuluisivat selvästi tapaukset, joissa on kysymys prostituoidun hyväksikäyttämisestä.

Hyväksikäyttämistä voi osoittaa tavallista korkeamman tai muuten poikkeuksellisen maksun periminen samoin kuin pyrkimys sitoa prostituoitu toimimaan tietyssä paikassa. Hyväksikäyttöön voi myös viitata pysyvä yhteistyösuhde majoituksen tarjoajan ja prostituoidun välillä. Myös poikkeukselliset ehdot majoitushuoneiden vuokraamisessa, kuten huoneen vuokraaminen lyhyeksi ajaksi niin sanotut tuntihotellit , voivat olla merkki sellaisesta huoneen järjestämisestä prostituutiota varten, jota säännöksessä tarkoitetaan.

Erityisen vaikeita tulkinta- ja näyttöongelmia saattaa käytännössä liittyä asunnon vuokraamiseen tavanomaisin ehdoin henkilölle, jonka vuokranantaja tietää harjoittavan prostituutiota. Jos vuokranantaja tietää asuntoa käytettävän yksinomaan prostituution harjoittamiseen, kysymys on tilan järjestämisestä prostituutiota varten.

Jos taas kysymys on tavanomaisesta asunnon vuokraamisesta asuinkäyttöön, säännös ei sovellu, vaikka vuokranantaja tietäisikin vuokraajan olevan prostituoitu. Satunnaiset poikkeamiset asunnon tyypillisestä käytöstä eivät ole ratkaisevia, olipa sitten kysymys asumiskäytössä olevan vuokra-asunnon käyttämisestä satunnaisesti prostituution harjoittamiseen tai prostituutiota varten vuokratun asunnon käyttämisestä satunnaisesti asumiseen.

Momentin 2 kohdassa tarkoitettua hyväksikäyttämistä voi olla esimerkiksi korvauksen periminen prostituoidulta asiakkaiden välittämisestä tai oikeudesta toimia tietyllä alueella tai tietyssä huoneistossa. Selkeimmän esimerkin tällaisesta hyväksikäyttämisestä tarjoavat parittajat, jotka perivät prostituoidulta joko asiakkaiden lukumäärään tai aikaan sidotun korvauksen.

Säännös ei edellytä, että hankittava hyöty saadaan suoraan prostituoidulta. Rangaistavaa voi olla esimerkiksi välittää prostituoidun yhteystietoja asiakkaalta saatavaa korvausta vastaan. On esimerkiksi mahdollista hankkia hyötyä prostituoituja hyväksikäyttämällä välittämällä heidän puhelinnumeroitaan tai osoitteitaan maksullisilla puhelinlinjoilla. Säännöksellä ei ole tarkoitettu kriminalisoida ihmisten välisiä tavanomaisia taloudellisia suhteita, vaikka taloudelliset velvoitteet eivät jakautuisikaan tasaisesti.

Prostituoidun kanssa parisuhteessa elävä henkilö ei syyllisty paritukseen pelkästään siksi, että hän asuu tämän kanssa asunnossa, jonka vuokran prostituoitu maksaa. Samoin prostituoitu voi pyytää turvakseen toisen henkilön ja korvata tälle jotakin avusta ilman, että teossa olisi kysymys prostituoidun hyväksikäyttämisestä. Toisaalta se, että prostituoidulta korvausta saava henkilö tarjoaa tälle myös suojelua tai että hänellä ja prostituoidulla on seksuaalisuhde, ei sellaisenaan estä säännöksen soveltamista.

Olennaista näissä tilanteissa on se, onko toiminnassa kysymys prostituoidun hyväksikäyttämisestä. Joissakin tapauksissa tietyissä ammateissa työskentelevät henkilöt saattavat välittää tietoja siitä, millä tavoin prostituoituihin saa yhteyksiä.

Tällöinkin teon mahdollista rangaistavuutta on arvioitava taloudellisen hyödyn hankkimisen ja toisen hyväksikäytön asettamien edellytysten pohjalta.

Prostituution harjoittaja tarvitsee toiminnassaan useita palveluita, joiden tarjoajat saavat välillistä hyötyä prostituutiosta. Momentin 3 kohdan mukaan tekotapana voisi olla myös toisen vietteleminen tai painostaminen edellä kuvattuun tekoon. Vietteleminen viittaa toisen houkuttelemiseen ja painostaminen taas voimakkaaseen taivuttamiseen. Olennaista on, että tekijä pyrkii vaikuttamaan toisen päätöksentekoon mutta ei käytä siihen uhkausta tai muuta vielä voimakkaampaa tapaa.

Jos tekijä pakottaa toisen sukupuolisuhteeseen jonkun kolmannen kanssa tai käyttää siinä hyväkseen 5 §: Vietteleminen edellyttää selvää pyrkimystä saada toinen ryhtymään prostituoiduksi. Sen sijaan oman mielipiteen ilmaiseminen prostituutiosta tai prostituution voimakaskaan puolustaminen eivät sellaisenaan ole viettelemistä.

Tyypillisimmässä tapauksessa tekijä houkuttelee toista ryhtymään prostituutioon tarjoamalla tälle taloudellisia etuja. Myös peitellympi etujen tarjoaminen voi olla viettelemistä, jos siihen kytkeytyy esimerkiksi lupaus huolehtia tarvittavien tilojen järjestämisestä tai asiakkaiden hankkimisesta. Painostaminen taas voi tapahtua esimerkiksi vetoamalla siihen, että sukupuolisuhteeseen ryhtyminen olisi edullista jonkin tekijälle ja painostettavalle tärkeän edun, kuten kauppasopimuksen, alennuksen tai muun sellaisen saavuttamiseksi.

Vedettäessä rajaa tietoisen prostituutioon taivuttamisen ja mielipiteen ilmaisun välille on kiinnitettävä huomiota tilanteeseen ja asianomaisten väliseen suhteeseen kokonaisuudessaan. Paritussäännöstä sovellettaessa on aina syytä tarkastella tekoa kokonaisuudessaan arvioituna. Tässä arvioinnissa on syytä kiinnittää erityistä huomiota siihen, joutuuko prostituoitu alistetuksi vai onko hänellä tasavertainen asema hyötyä saavaan henkilöön tai yhteisöön nähden.

Teon moitittavuus korostuu niissä tapauksissa, joissa prostituoitu on hyväksikäyttäjään nähden alistetussa asemassa. Rangaistukseksi parituksesta voitaisiin tuomita sakkoa tai vankeutta enintään kolme vuotta. Myös parituksen yritys ehdotetaan edelleen rangaistavaksi.

Kannattaa lukea myös edeltävä kohta "1. Yonnan loppukaneetissaan esittämään kysymykseen minä vastaan osaltani myönteisesti. Se, miten toiminimeä rekisteröitäessä hakemus pitää laatia selviää juuri siitä esimerkkitapauksesta minkä tänne saatoin näkyviin. Mutta sitä varten rekisterihallituksesta pitää tilata maksulliset kopiot. Jonkun tai joidenkin yhdessä toimien se on ensin tehtävä. Yhteistoiminta tulee tietysti kaikkein edullisimmaksi. Mistälie tuli mieleen mutta olisi hienoa saada kuitti tai lasku tai molemmat sihteerikäynnistä.

Tekisin niistä taulun seinälle! Kuinka tarkka se kuittilaki on kuitin sisällöstä? Kelpaako yhä kuittivihkoon käsinkirjoitettu kuitti vai pitääkö olla koneella tehty kuitti?

Y-tunnus pitää olla, alv ja veroton eriteltynä mutta asiakasta ei kai tarvitse yksilöidä? Käsinkirjoitettu kelpaa, asiakasta ei tarvitse eritellä.

Vaikka kuittipakko on, ei kuitteja kannata jaella asiakkaille Vielä oli pakko palata tähän Kuittipakon noudattamatta jättämisestä voidaan määrätä —1 euron sakko. Sillälailla ei siis kannata kuitteja jaella neuvoo femi.

Kuitista on käytävä ilmi myyjän yhteystiedot, tavaran ja palvelun määrä ja luonne, sekä hinta ja arvonlisäveron osuus. Jään odottamaan mielenkiinnolla kuvauksia tavaran luonteesta ja miksei määrästäkin. Villerius, katsot asiaa selvästikin miehisestä ja kylmän juridisesta näkökulmasta. Jos naama yhdistetään seksityöhön myyjän ominaisuudessa ja asia vuotaa yleiseen tietoon, on varma että kaikki eivät katso sinua suinkaan suopeasti.

En antaisi y-tunnusta asiakkaiden tietoon missään nimessä. Henkilöllisyyden levityksen ja tahallisen haitanteon riski on liian suuri.

Ja kuittiahan ei voi antaa ilman, että asiakas saa tietää y-tunnarin. Kuittipakko asettaa siis hupakot taas kinkkiseen asemaan henkilöllisyytensä suojaamisen suhteen. Y-tunnarin kautta voi netistä hakea esim. Y-tunnusta ei saa peitenimelle, virallisesti hupakoiva asettaa siis henkilönsä stalkkereille, moraalisesti ahdasmielisille tahoille ja häiriköille alttiiksi. Ja sen sanon naisena, että häiriintyneitä tyyppejä tässä maassa riittää. Siksi huoran kannattaa suojata henkilöllisyytensä.

Ei vain itsensä, vaan myös mahdollisen perheensä, lastensa ja sukulaistensa takia. Vaikka tulisikin rapsu siitä, ettei anna kuittia, en suosittelisi kuittien jakoa Y-tunnuksen myötä siviilinimen esiintulolla voisi olla arvaamattomat seuraukset, stalkkerit, häpäisijät ja takertujat tietäen.

Olen yhä sitä mieltä, että huorat ovat ammattikuntana oma lukunsa Niin taitaa tehdä Villeriuskin, ei tipu fonectaa tytöille, jos oikein muistan? Mutta tuo syväluotaava loppukaneetti, täytyisikö Villeriuksen ajatella itseään seksinmyyjänä, vai oliko se vain yleistä pohdintaa? Suomen laki ei tunne termejä seksityö tai seksityöntekijä. Prostituution käsite on lainsäädännössä määritelty ilmaisulla ryhtyminen sukupuoliyhteyteen tai siihen liittyvään seksuaaliseen tekoon korvausta vastaan RL 20 luku 9 §.

Vaikka prostituutio itsessään ei ole laitonta eikä rikosoikeudellisesti rangaistavaa, on olemassa useita säädöksiä, jotka rajoittavat prostituutiotoimintaa Suomessa.

Rikoslain, järjestyslain ja ulkomaalaislain lisäksi seksityötä rajoittavat erilaiset tapaoikeudelliset säännökset. Tapaoikeudellisilla säännöksillä tarkoitetaan lakiin kirjaamattomia säännöksiä, joihin viranomaiset voivat vedota päätöksiä tehdessään.

Esimerkiksi seksuaalipalveluiden myyntiin liittyvä sopimus katsotaan hyvän tavan vastaisena pätemättömäksi, minkä vuoksi prostituoitu ei voi oikeusteitse vaatia asiakkaalta saamatta jääneitä tuloja itselleen. Valitettavasti on monia muitakin aloja, joissa on väkivallan ja asiattoman käyttäytymisen uhka on työhön kuuluva olosuhde eli niiltä osin seksityö ei ole sen erityisempää kuin vaikka parkkipirkon duuni. Toki varsinaisen työn osalta ovat aivan eri hommia eikä varsinaisen työn kuormittavuutta voi verrata.

Juu yrittäminen on vaikeata sit ku hupakko oy vielä pitää tietä turskan rahojen alkuperän jos on isommista kaupoista kyse. Ei siina auta muu kun kysyä henkilötietoja ja selvittää rahojen alkuperä ettei vaan ole kyse rahojen tiskausyrityksestä.

Ihan näitä samoja ongelmia on meillä muilla yrittäjillä kun Igor lyö muovikassillisen dollareita pöydälle, ota siitä sit selvää. Kuittipakko rekisteröityneelle hupakolle ja y-tunnus ovat varmaan paha paikka koska yrittäjä on määrätty kysymään että haluukko kuitin.

Lidlissäkin työntävät sen kouraan , ennen kysyivät, eli ovat säikkyjä lain suhteen. Minutkin suunnilleen pakotettiin ottamaan kuitti, kun kävin ostamassa stay-up-sukkia Ajattelin itsekseni että ähh Noh, kyseistä sukkamerkkiä ei myydä edes muualla Ja heitettyä pois, heti kun pääsin roskikselle.

Monessa muussa paikassa vielä kysytään, että haluatko kuitin. Mutta siellä oli pakko ottaa Jos firma on vaikea Voisin ottaa yhden siivoojan töihin siivous yläosattomissa kaikki verokirjalla palkka sopimuksen mukaan. Olen tavallaan huorannut yli 20 vuotta, eli myynyt palvelujani ja katson asiaa yrittäjän kannalta en miehisestä näkökulmasta.

Tiedän mitä verottaja voi tehdä tehdessään verotarkastusta. Toi mitä sä jauhat siitä mitä joku asiakas voi tehdä koskee myös vähän asiakasta, joka luovuttaa henkilötietojaan hupakolle. Kuka takaa sen, ettei tää hupakko ala stalkkaamaan asiakasta ja näin ollen sen asiakkaan yksityisyys on kortilla Eli ei kannata huorata eikä käydä huorilla niin säästyy kaikelta tältä. Ilotyttöyttä, tuota paikoitellen, ikään kuin veitsen terällä tasapainoilua ei voi mihin tahansa auton rassaamiseen tai hernesopan keittelyyn verrata Ainakaan minun luokseni et ole tullut vaikka lupasin ilmaiseksi joskus Luulen, ettet sopisi treffejä, vaikka saapuisin sinne rannikon ja metsän siimekseen saapuvillesi.

Toivottavasti löydät jonkun sopivan. Eli joulu meni jo http: Kuten verottajan faq kuitinantovelvollisuudesta sanoo: Kuitinantovelvollisuus on tärkeä askel harmaan talouden torjumisessa.

Verohallinnon näkemyksen mukaan samaan aikaan olisi kuitenkin kannattanut ottaa käyttöön tyyppihyväksytyt kassakoneet, jotka ovat vähentäneet merkittävästi käteisellä toimivien alojen harmaata taloutta Ruotsissa. Työ- ja elinkeinoministeriö selvittelee parhaillaan asiaan liittyvän lainsäädännön tarpeellisuutta.

Miten tuloja yleisimmin salataan? Työvoimavaltaisilla toimialoilla tavanomainen harmaan talouden muoto on tulojen kirjaamatta jättäminen eli ohimyynti. Ohimyynnillä tarkoitetaan tällöin pääosin yksityishenkilöiden ostamien tavaroiden tai palveluiden käteismaksuja, joita ei asianmukaisesti viedä yrityksen kirjanpitoon. Harmaan talouden torjumisessa on kyse menetettyjen verotulojen ja epäterveen kilpailuaseman poistamisesta markkinoilta.

Esimerkkinä, mikäli Suomessa laillistettaisiin seksityö ja se tulisi yleisesti hyväksytyksi työksi. Tällöin seksinmyyjät yrittäjinä tai palkansaajina olisivat yritys- tai ansioverotuksen piirissä. Myös tällöin maksaisivat tulostaan samalla sairasvakuutusmaksua sekä muita sosiaalivakuutusmaksuja, joita vastaan saisivat myös ko.

Nythän niin ei käy, eihän? Silloin voi oikeutetusti kysyä, ovatko nämä henkilöt yhtä oikeutettuja sairausvakuutus-, työttömyys- ja muihin korvauksiin kuin muut normiveronmaksajat, mikäli pimittävät yhteiskunnalta tulonsa eivätkä maksa omaa osuuttaan. Tietysti harmaan talouden puolestapuhujat esittävät, ettei kuittia tarvitse pyytää tai antaa.

Seksinmyyjän asema ei ole yhteiskunnassa millään tavoin merkittävämpi kuin muu työ saatikka yleisesti hyväksytympää. Muillakin aloilla on ns. Jos on puhtaat jauhot pussissa, ei tarvitse pelätä. Milloin uutisten mukaan bussikuskia piestiin, milloin konduktööriä hakattiin, milloin portsaria ammuttiin… Jos on puhtaat jauhot pussissa, ei tarvitse pelätä.

En lainannut nyt koko postausta, mutta osittain kommenttia myös muihin kuin lainattuun osioon. Kuinka monen muun alan laillisten yrittäjien ollessa kyseessä nousee oikeudessa esille keskustelu hyvän tavan vastaisesta toiminnasta?

Siis nimenomaan sellaisen liiketoiminnan ollessa kyseessä jota laki ei kiellä. Ongelma on, että lain jokaista kirjainta noudattaen laillisesti tämän laillisen ammatin harjoittaminen ei ole oikein mahdollista. Ainakaan niin ettei joku syyllistyisi rikokseen. Tämä kärjistetysti, mutta samanlaisia haasteita ei ole juurikaan muilla yrittäjillä. Tämä on ihan eri pallopeli. Seksityö on yhteiskunnassa merkittävästi tuomittavampaa suuren yleisön puolelta kuin muu yksityisyrittäjyys.

En ymmärrä miten muuta voisi edes väittää. Kyse ei ole väkivallasta, suurinosa lienee kiristysyrityksiä tai vain jotain muuta pilailua. Mutta jostain syystä tämän duunin tekijät ovat alttiimpia tuollaiselle kuin muut. Olemme vielä pitkän matkan päässä siitä että huora voisi tehdä esim.

Sopimukseksi riittää ilmoitus asiasta kun varauksen tekee. Seksityötä ei myöskään tunnusteta ammatiksi koska se on hyvän tavan vastaista Näissä keskusteluissa ei voi oikoa. Ennen kuin päästään keskustelemaan Ahmiksen esittämistä asioista, on niiden edellä paljon perustavanlaatuisia kysymyksiä.

Mutta siitä olen samaa mieltä, että, kun on puhtaat jauhot pussissa niin ei tarvitse pelätä virkavallan puolelta mitään. Onneksi näin suurimman osan suomalaisten tyttöjen osalta tilanne onkin.

Silti, me joudumme jatkuvasti kuuntelemaan uhkauksia - itseäni ne eivät voisi vähempää kiinnostaa. Ja näin olen huomannut monen muunkin seksityöntekijän asennoituvan - asioihin turtuu, tai sitten tämä ala pitkän päälle vaatii jonkin verran ns.

Asiaa voi testata hyvin jos pystyy jakamaan saamiaan viestejä joidenkin siviilituttujensa kanssa. Miehet ovat hankkimassa mutkaa ja naiset ihmettelevät mikset ole jo mennyt poliisille. Eihän tuollaista pysty kestämään. Kaukana tämä duuni valitettavasti vielä on ns. En ole koskaan, enkä koskaan aio aliarvioida ilotyttöjä ammattina! Älä sinäkään aliarvioi toisten tekemää ammattia. Oletko saanut turpaasi ollessasi työtehtävissä? Oletko joutunut raiskauksen yrityksen kohteeksi?

Kuuluvatko edellä mainitut ns. Ei millään pahalla, mutta kyllä tässä ottaa isomman riskin kuin "normitöissä". Kyllä minua esimerkiksi puhelinmyyjänä haukuttiin, mutta ei kertaakaan yritetty raiskata tai uhattu silpomisella. Vaikka esiinnyin ihan koko nimelläni niissä hommissa.. Puhelinmyyntityö on käsittääkseni yksi niistä töistä, jonka tekijät saavat eniten paskaa niskaansa tietenkin hoitajien, parkkipirkkojen ja poliisien lisäksi, ja varmasti näitä on muitakin.

Kysypäs seuraavan kerran taksissa matkustaessasi kuinka usein kuski on itse joutunut väkivaltaiseen tilanteeseen, tai terveyskeskuksen henkilökunta, sosiaalialan ihmiset, vanhusten hoitajat, ambulanssikuskit, bussikuskit.

Tänä päivänä riski joutua väkivallan kohteeksi on aivan liian suuri, hörhöjä riittää joka paikkaan. En tässä millään muotoa väheksy teidän kokemaanne uhkaa, yritän vain sanoa sen ettei seksityö ole ainoa riskialtis homma. Ihmettelen kuitenkin sitä että mikäli koette uhkan ja riskit noin suuriksi niin miksi jatkatte työskentelyä alalla? Olen Oletko joutunut raiskauksen yrityksen kohteeksi?

Olen Kuuluvatko edellä mainitut ns. Mikä kullekin on normityö? Lentäjiä kaapataan ja terroristit pommittaa niitä. Poliiseja ammutaan, Sairaanhoitajia tai hoitoalalla työskenteleviä pahoinpidellään uhkaillaan etc. Niinhän minäkin tässä olen yrittänyt toitottaa. Kaikissa ammateissa on omat riskinsä tulla kohdelluksi kaltoin. Puhelinmyyntityö on käsittääkseni yksi niistä töistä, jonka tekijät saavat eniten paskaa niskaansa. Siinä se säilä on vain sananmuotoinen käsittääkseni ja eihän haukku haavaa tee?

En Oletko joutunut raiskauksen yrityksen kohteeksi? En Nää on kivoja kyselyitä: Ikävä että sulle on sattunut noin paljon hörhöjä vastaan. Iso osa asiakkaista on mukavia, suorastaan ihania. Heidän, tai siis Teidän, takia jatkan hommia. Uhka ja riskit on isot, mutta niitä ei pidä päästää niskan päälle. Itseäni kuitenkin ärsyttää se, että huoraamista pidetään helppona rahana.

Siksi korostan täälläkin näitä vittumaisia puolia, joista liian usein vaietaan. Tässä työssä hörhöt menevät ihon alle. Kun sellainen osuu kohdalle, saa pelätä tosissaan. Moniin muihin töihin ei liity tälläistä stigmaa, kuin huoraamiseen. Huora ei ole kaikkien mielestä vieläkään ihminen; täälläkin on vilautettu joskus teemaa ettei huoraa voi raiskata. Kuvaa hyvin suhtautumista meihin. Vaikka itseäni ei haittaisi hirmuisesti paljastua huoraksi tässä elämäntilanteessa, läheiseni kärsisivät siitä.

Miestäni alettaisiin halveksua täälläkin on ollut ketjuja, joissa huorien miehiä pidetään ressukoina ja epäonnistuneina, ainakin rivien välistä tämä on ollut luettavissa , vanhempiani arvostella negatiivisesti ja sisaruksiani kiusata "sun siskos on huora, lällällää, säkin oot".

Nuorimmat sisarukseni ovat alaikäisiä, joten sosiaaliviranomaiset voisivat puuttua asiaan kun perhe on kasvattanut yhden huoran, ei anneta niiden kasvattaa muita huoriksi.

Lisäksi omaan uraani vastaisuudessa varmasti vaikuttaisi, jos paljastuisin huoraksi. Kasvatukseni ei vaikuta mitenkään tähän sivutyön valintaani, mutta sitähän eivät sosiaaliviranomaiset millään voisi ymmärtää.

Jo nyt kynnykseni ilmoittaa poliisille prostituoidun hommissa koetusta väkivallasta on korkea, koska en halua kenenkään näistä piireistä tietävän nimeäni. Ei se kuitenkaan pysyisi vain pienen piirin sisällä.

Kuinka monen esimerkiksi terveydellisesti haittaa tuottamattoman liiketoiminnan mainonta on kiellettyä? Alkoholin mainontaa on rajoitettu, samoin tupakan. En keksi muita, laillisesti toimivia aloja. Tuosta alan arvostuksen puutteesta olen samaa mieltä Yonnan kanssa, mutta epäilen ettei se arvostus kasva, ainakaan lain säätäjien näkökulmasta, mikäli koko ajan nostetaan riskit esiin.

Luulen että tällöin monille tulee mieleen se että naisia pitää suojella prostituutiolta ja helpoiten se tapahtuu kieltämällä koko homma. Silloin päättäjät, kuten siis nyt tapahtuu, voivat aina syyttää naista siitä että hän hakeutui kielletyn ammatin pariin, on siis itse syyllinen ongelmiin.

Moni asiahan muuttuisi tälläkin alalla paremmaksi mikäli sen harjoittamisesta tehtäisiin oikeasti laillista, nythän se on periaatteessa laillista mutta käytännössä sitä ei voi ammattimaisesti harjoittaa riittävän helposti. Yleensä julkisuudessa Suomessa nykyään puolustetaan alan vapaiden toimijoiden myös minun toimestani prostituutiota. Kuitenkin meinaa nämä ihan normaalihuoran ei pakotetun ongelmat jäädä unholaan. Nykyään on tasan kaksi vaihtoehtoa; luksushuora jolla ei ole mitään hankaluuksia asiakkaiden kanssa, tai pakotettu ja paritettu huora ongelmineen.

Kuitenkin meillä alalla vapaasta tahdostaan olevillakin on niitä idiootteja asiakkaineen, vaikkemme olekaan pakotettuja toimimaan tällä alalla. Alleviivatusta tekstistä olen kanssasi täysin samaa mieltä. Erona on myös todennäköisyys. Monissa muissa ammateissa prossat kuitenkin menee toisinpäin.

Erona on myös se että uhka ei tyypillisimmin rajoitu mihinkään tiettyyn paikkaan tai tilanteeseen, tarkoitan että lähtemällä töistä asiaa ei pääse pakoon. Tuollainen ei edes ole mahdollista muiden ammattien ollessa kyseessä. Tälläkin forkalla ajoittain keskustelut huorien elämästä kääntyvät hieman oudoiksi. Huoria ei haluta uskoa, vaan asiakkaat kokevat olevansa parhaimpia alan asiantuntijoita.

Sama ilmiö vaivaa joitain poliitikkoja muuten myös Esitetään myös ei mihinkään perustuvia oletuksia huorista, joitain esimerkkejä Yonna tuossa jo listasikin. Ja tämä kuitenkin on niitä suvaitsevammasta päästä olevia ympäristöjä aiheelle. Muualla ollaan vielä ennakkoluuloisempia ja alaan liittyvistä omista mielikuvista pidetään tiukasti kiinni - oli ne totta tai ei.

Juutas, tätä työtä tehdään rahasta niin kuin muitakin töitä. Ja tuosta löytyy myös yksi syy miksi tuntiveloitus ei ole se 20e. Alalla olisi huomattavasti enemmän yrittäjiä. Mutta näin ei vain ole. Mun niin tekis taas mieli oikoa muutamia 'totuuksia' joita täällä viljellään mutta tiettyjen asioiden kertominen täällä paljastaisi sellaisia asioita elämästäni jotka haluan pitää näistä piireistä ulkona täysin. Olen elämäni aikana myynyt nelisen vuotta seksiä päätoimisesti.

Siitä ajasta valtaosan kuitilla ja kirjanpidolla. Koskaan ei ole yhdestäkään asiakkaasta ollut siinä mielessä haittaa kuin täällä annetaan ymmärtää että on enemmän sääntö kuin poikkeus että pokat alkaa hankaliksi. Mun nähdäkseni huoran suurin ongelma on helposti kaksoiselämä ja lähimmäiset sekä hupakon oma mielenterveys, jaksaminen ja oman henkisen hyvinvoinnin arvostaminen ja omasta itsestä huolehtiminen.

Uhkien kuvittelu sinnekin missä niitä ei ole kertoo enemmän hupakosta kuin ulkopuolisesta maailmasta. Terve itsensä suojelu on ok, samoin omien rajojen määrittely ja niistä kiinni pitäminen. Kuitilla toimimisesta vielä, kun maksaa yellit, alvit ja muut niin jos ja kun terveys pettää niin ei ole niin tyhjän päällä kuin jos olisi vain omien säästöjen varassa. Kunnollista yelliä maksamalla kun saa mukavasti tarvittaessa myös takaisin päin.

Ja kyl mä väittäsin vielä sellasta että herkästi hoitsut, sosiaalityöntekijät, poliisit ja taksikuskit kohtaavat enemmän harmia asiakkailta ammatinvalinnastaan johtuen kuin suomihupakko. Olen hieman pettynyt, ettei tämä ole sinulla ihan hallinnassa. Laitin jo edellä juuri tähän samaiseen ketjuun tiedon siitä, että toiminimi eli itsenäinen ammatiharjoittaja on täysin mahdollinen.

Aina asia ei ole ollut niin, koska viranomaistulkinta on määritellyt sen hyvän tavan vastaiseksi toiminnaksi.

Mutta kun se tulkinta on jo muuttunut! Siitä vaan ei ole virallisessa lehdessä ilmoitettu. Itsenäinen ammatinharjoitus siis käy, mutta osuuskunta on jo lain vastainen. Nähkää jo kaikki, että parituspykälä on se mikä todella vahingoittaa toimijoita.

Se ei vastuuta enää ketään. Tilatkaa nyt jo joku ne MiraX: Ja pysykää otsikon mukaisessa aiheessa väkivalta-aihe jonnekin toiseen ketjuun. Kiva että sinulle ei ole tullut ongelmia tästä työstä.

Itse olen edelleen liian luottavainen, ja se näkyy. Yritän kyynistyä, mutten pysty.. Eli kuvittelen kaikista asiakkaista hyvää, vaikka olenkin joutunut kusipäiden uhriksi.

Minulta on monet suomihupakot kysyneet apua vaikeissa tilanteissa; muun muassa oikean nimen julkaisulla kiristäminen ja ryöstö ovat tälläisiä tapauksia. Tässä on oppinut pelkäämään ihan aiheestakin, ja joskus toki aiheetta. Toiset hupakot kohtaavat enemmän väkivaltaa ja uhkaa, toiset vähemmän. Olen tämän parin vuoden aikana kohdannut useamman raiskausta yrittäneen, yhden ryöstäjän, yhden selvästi väkivaltaisen en laske pieniä ylilyöntejä tähän, sellaisia joista ei jää jälkiä , yli oharia, pari stalkkeria, kymmenisen puhelinhäirikköä ja muutaman ihan muuten vaan sekopään en lähde erittelemään, koska en halua antaa mahdollisille vinkkien etsijille uusia keinoja piinata huoraa.

Tämän lisäksi epäkohteliaat, haukkujat, tinkarit.. Onneksi näitä ei kaikille tule tässä mittakaavassa. Toivon että kukaan ei joutuisi kohtaamaan samanlaisia urpoja kuin itse olen joutunut, mutta valitettavasti näitäkin on. Huoralla kuitenkaan ei ole samoja oikeuksia käyttää esimerkiksi vuokrahuoneistoa työtilanaan kuin muilla yrityksillä.

Se ei saa työllistää muita. Huora ei voi vaatia oikeusteitse saamatonta tuloa, kuten kuka tahansa muu laillinen yrittäjä. Pyydä Pro-tukipisteen työntekijöitä korjaamaan sivuiltaan mainitut asiat, jos ne ovat vanhentunutta tietoa. Tuossa on iso lista syitä, miksi kannattaa pitää lakisääteiset tällä alalla kunnossa. Omalla kohdallani kummasti auttaa se, etten koskaan ole toiminut omassa kodissani seksiä myydessä.

Tulen jostain ja menen jonnekin. Lisäksi olen hyvinkin sensorit herkkänä aina kun kommunikoin tulevan asiakkaan kanssa ja jos vähänkin tuntuu etten jotakuta halua tavata niin en tapaa.

Sen tunteen ohittaminen on mulle tuonu muutaman oharin, oveltakääntyjän ja yhden kovakourasen. Mutta kunnollisiin asiakkaisiin nähden niin vähän ja pieniä ongelmia etten niitä oikein pidä minään. Olen valtavan pahoillani jos jollekulle kasaantuu kurjia kokemuksia enemmänkin mutta miettisin siinä tilanteessa myös alalla jatkamisen kannattavuutta oman mielenterveyden takia.

Minäkään en ole myynyt omassa kodissani seksiä. Ainakin itse olen hyvin tyytyväinen isoon osaan asiakkaistani, enkä ole lopettamassa näitä hommia. Joskus olen miettinyt lopettamista huonojen kokemusten jälkeen, mutta aina hyvät puolet ovat vieneet voiton.

Plussan puolelle on tähän asti jääty, henkisesti. Kuitenkin haluaisin toimia turvallisemmin ja täysin laillisesti; minulle se ei ole siviiliasioideni myötä mahdollista. Aiemmissa postauksissani olen tuonut esille muutamiakin syitä tähän: Jaana Kauppinen puhui tästä jossakin Ylen radio-ohjelmassa eikä siitä niin kauaa ole. Mutta minua kiinnostaa paljon enemmän kysymys siitä voinko valittaa huonosta palvelusta kuluttajansuoja lautakuntaan Joka on siis viralliselta nimeltään Kuluttajariitalautakunta http: No ensinnäkin kaikki postauksiani lukemaan vaivautuneet tietänevät, että arvostan alalla työskenteleviä suuresti ja ainakaan minun ei ole vaikea ymmärtää että alan turvallisuusriskit ovat huomattavia.

Nostaisin kuitenkin 'tavallisiin' ammatteihin verrattuna tuon henkisen puolen vaativuuden ja yksityisyyden altistamisen suurimmiksi eroavaisuuksiksi ja ongelmakohdiksi. Villerius sanoikin loistavasti, ettei pidä aliarvioida mitään ammattia. Fyysisiä riskejä löytyy niin monelta alalta, että sen suhteen en pidä tätä alaa mitenkään poikkeuksellisen vaarallisena fyysisten vammojen riskin osalta. Toki en tiedä minkäänlaisia virallisia lukuja tältä alalta, joten voin olla täysin hakoteillä 'tapaturmataajuuden' suhteen.

Omaa työmenneisyyttäni näin jälkikäteen tutkiskellen, itse olen säästynyt mielestäni todella vähällä, kun olen kokenut työurallani vaikkei sitä uraksi voi edes sanoa tapaturmissa vain yhden luunmurtuman, pari pienenpientä kirurginveistä vaatinutta osumaa ja pari tilapäistä työkyvyttömyyttä aiheuttanutta tapahtumaa.

Kuitenkin työpaikoilla joilla olen työskennellyt on tapahtunut aikoinaan kuolemaan johtaneita tapaturmia, amputaatioita aiheuttaneita onnettomuuksia ja pysyvästi työkykyä ja tietysti muutakin elämänlaatua heikentäviä vammautumisia.

Ja nyt puhutaan vain niinkin tavallisesta alasta, kuin teollisuuden alat. Kuljetus-, teollisuus- ja rakennus-alat taitavat keikkua tilastojen kärjessä vuodesta toiseen työtapaturmien listauksissa. Juu, vertaus on huono, koska tällä alalla kyse on ihmisten aiheuttamasta vaarasta, mutta toisissa ammateissa vaarana ovat ihmiset ja toisissa taas koneet.

Koneet antavat usein vielä vähemmän armoa kuin ihmiset No ehkä ei, mutta jotainhan sitä on tehtävä ja jonkun on nekin 'paskaduunit' tehtävä.

Eihän tuollaista tosiaan onneksi usein tapahdu, mutta tapahtuu kuitenkin ja monilla aloilla se vaara vaanii olan takana joka ikinen hetki, joillakin se on vaikkapa viallinen pultti, toisilla taas mieleltään viallinen ihminen. Ihan offtopicia tämä taas oli varsinaiseen aiheeseen katsoen, mutta tämä muistutuksena vaan, että vaara voi vaania meistä ihan jokaista duunista riippumatta, vaikkei sitä tule juuri koskaan ajateltua.

Oma valppaus vähentää riskejä alalla kuin alalla, muttei koskaan poista sitä täysin. Harvinaisen asiallista keskustelua tässä ketjussa ilman kiihkoilua ja provosoitumista.: Kuinka monen esimerkiksi terveydellisesti haittaa tuottamattoman liiketoiminnan mainonta on kiellettyä?

Alkoholin mainontaa on rajoitettu, samoin tupakan. En keksi muita, laillisesti toimivia aloja. Mä en voi mitään mutta pakko kommentoida. Edes vanhemman seksityö ei ole suoraan huostaanoton peruste. Saati sitten se että muualla asuva sisko hupakoi. Tuolla logiikalla kai hupakon sisarusten lapset on kans 'vaarassa'. Originally Posted by Lifti. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On.

All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 24 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 10 of Prostituoitu ja tilitoimisto Nyt on ihan pakko ihmetellä että miksi toiminimi on 'ainoa oikea' tapa pyörittää hupakkobisnestä kuitilla. Prostituoitu ja tilitoimisto Quote: Originally Posted by AnnaEmilia Nyt on ihan pakko ihmetellä että miksi toiminimi on 'ainoa oikea' tapa pyörittää hupakkobisnestä kuitilla.

Find all posts by JariN. Prostituoitu ja tilitoimisto Mä voisin lähteä osakkaaks ,eiks Oy: Find all posts by neutral. Prostituoitu ja tilitoimisto Niinku "Luonnollisen henkilön osingonjako"? Kalervo Kanki Heavy user. Find all posts by Kalervo Kanki.

Originally Posted by Kalervo Kanki Suomessa ei voi myydä seksiä yhtömuodossa: Originally Posted by AnnaEmilia Ymmärrän tän mutta koska osakeyhtiön takana voi olla myös vain yrittäjä itse niin tavallaanhan oy silloin on luonnollisen henkilön omistama oikeushenkilö jolloinka hupakon hupakko oy parittaa hupakkoa itseään joka on mihinkäänjohtamaton kehä. Find all posts by stensture.

Originally Posted by Yonna Tässä työssä hörhöt menevät ihon alle. Originally Posted by AnnaEmilia Mä en voi mitään mutta pakko kommentoida. Find all posts by Lifti. Originally Posted by Lifti Alalla työskenneltyäni Find all posts by Pömpsy.

2 thoughts on “Www sexwork net onko prostituutio laillista suomessa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *