Oulu kullia perseeseen

Ajetaan wesibussilla me Tuiran uimarantaan Soudetaan lujaa souduissa, silloin Wappu alkaa Kastetaan uutta polvea, niin syntyy Teekkareita Öristään alikulussa, siellä aamuyössä raikaa Sillä jokainen joka Wappuna saa silloin varmaan tajuu myös antaa.

Painuu viinapaukut vatsaan nelkytkaks huiviin ja elämä on nastaa Painuu kaikki shotit vatsaan kyllä tekee hyvää vaikka potkiikin vastaan universumin syvyyksistä kaikaa kasari on tuimaa, kasari on taikaa. Minä valmistuin, jouduin töitä tekemään Mut' palkasta ei mitään jää Ei aavistusta, mitä kuuluis tienata Työsopimuksessain myös lienee laitonta Joku sanoi, kysy TEKin Jukalta En häntä tunnekaan Mä tein munauksen varsin turmiollisen Vein kahvit koneen sisukseen Paloi serveri, katson lompsaa tuumien kymppitonnia mä näillä maksa en.

Sen vaikka kusinkin, mä jäsen oon TEKin oon töissä vieläkin Ei mulla huolta TEKrekryn kautta töitä saan tai vaikka jos en saisikaan IAET-kassa turvaa ainiaan sieltä rahaa, sihijuomaa ostaa saan töitä etsin, mutten pääse laihtumaan ei vaivaa janokaan En suostu kuihtumaan Mä iskin naisen ja vein sen kotiin nukkumaan vaik ei niin tehdä saanutkaan tyttö oli liian nuori iältään nyt mua piinaa poliisi ja syyttäjä mut TEKin lakimies on minun ystävä oon vapaa vieläkin Ja nuorta lihaa saan ja saan ja saan Iltasella Teekkari Caioon lähtee, nättejä tipusia vonkaamaan.

Feromonit sankkana pilivenä iskee Teekkarin päähän peuhaamaan. Ja eikä siinä Teekkarilla kestä kauaa, kun käjessä on tuoppi ja blondi immee kaulaa halituli jullin julli tsatsaa ja pilipalipom sekä huhhahhei Ylyhäältä huoku se tikkakisan mahti, lintuset ilimassa lenteli.

Kuohu jo immeisten tuopeissa sahti ja katseet jo kakkosta enteili Vaan ei tässä Teekkari panemaan ennä sillon ku ilimassa tikkaa lentää halituli jullin julli tsatsaa ja pilipalipom sekä huhhahhei Hetimiten Teekkarikin kissaan lähti, neulakärkilintua nakkaamaan. Kohta tuli Teekkarista illan tähti ja simasuut kähmi jo patukkaa.

Vaan ei tässä kerkiä panemaan mennä sillon ku ilimassa tikkaa lentää halituli jullin julli tsatsaa ja pilipalipom sekä huhhahhei Morsiokandi se tiskin kulumassa kyynelvuota jo tirrautti. Kun tämä Teekkari taulun ääresä ykkösestä yssiin heilautti. Sillä ei tässä Teekkari panemaan ennä sillon ku ilimassa tikkaa lentää halitulijullin julli tsatsaa ja pilipalipom sekä huhhahhei Humanistipoika se tiskin kulumassa tsiksiä iskee hivvautti Teekkarin kiusaksi tsiksi jo kielarin humanistipoijjaalle livvautti Mutta vieläkään ei Teekkari panemaan ennä sillon ku ilimassa tikkaa lentää halituli jullin julli tsatsaa ja pilipalipom sekä huhhahhei Vähitellen äksyksi tipunen jo muuttui soitteli velijensä auttamaan Teekkarin käjet kohta paketissa tummui eikä tikkakaan pysyny kourassa "No ehkä tässä vähitellen panemaan entää kun käjet on poikki ja tikka ei lennä" halituli jullin julli tsatsaa ja pilipalipom sekä huhhahhei.

Kai tietoa kaipaa vähän tyhjäkin pää Vaan ammatinvalintakysymys saattaa hieman yllättää Mummot ja vaarit vielä järkyttyy Kun uraksi lapselle ei kelvannut sittenkään se pastori Musta tuleekin dee-ii Varma tukipylväs yhteiskunnan horjuvan Omaan lauluäänen heleän ja sorjuvan Nuotit torjuvan Musta tuleekin dee-ii Voinko mitään tehdä vakavalla summulla Ei fyffeä voi tehdä noitarummulla vaan outokummulla Älyä löytyy norsun muistikin juu kun opiskeluaika on nyt rajattu pakostakin valmistuu Ja Laplace on mun paras kaveri kun siirtofunktioden pyörittely on nyt suuri himoni Musta tuleekin dee-ii eivät kurssit ole mulla enää rästissä ja kandintyökin on aivan kohta hyllyssä arvet pyllyssä Musta tuleekin dee-ii Hoidan opiskelun ohessa kiltanakkia silloin tällöin tyhjentelen olutpakkia pidän tupsulakkia Merkonomi Tradenomi Vaiko joku Vitun humanisti Egonomi Filosofi Vaiko joku Nolo tutapelle.

On naapurin tädillä harrastus, hän miehiä metsästää. Munahaukkana mielemme turmelee, kadunkulmassa päivystää. Hän kaikille jakaa pakkiaan, vaikka norsua muistuttaa. Ken nakkinsa kattilaan huljauttaa, ei tätiä kylliksi saa. Täti villi ja viriili vielä on, reiät kaikki ammollaan. Nuori Teekkaripoika koko kaiken sen, yhä makaa vuoteessaan. Miksi täti aina kaikki miehet vie, vaikka lortto on löystynyt. Kun kuljin koulusta kotiin päin, Teekkaripojan mä tiellä näin löydät Oravan tumman sanoi tuo poika vain hän on Tekin toimistolla kanssa kaljun ystäväin sulle neuvon yhden annan heihin tutustu jo nyt Tekki neuvon mulle antoi miten niin ja vastuun kantoi luotin meidän liiton sanaan enkä suotta ollenkaan lal-lal-laa-la-la-lal-lal x4 T-E-K-K-I, tekki tekkisein mä sanoin niin ja selväks tein, mä koskaan hylkää sua en, oon jäsenesi ikuinen sä olet nuorentunut niin en tiedä kuinka kiittäisin sua kauniimmin T-E-K-K-I, tekki tekkisein mä turhaan muita katselin, on oikeusturvavakuutus, on iaet-kassakin se on onni että saa taas tienata ja yrittää ja rahaa saa Mä muistan Havelan hyvin niin mä muistan miten me mmm: Sinulla on rahhaa, IAET-kassaa oisit mulle suurin asiamies Jos joskus keksin jäynii, vie lakimiehen suojiin oisit mulle suurin asiamies kenties, suurin asiamies Ei jäyhä käytös ihmisten maistu mulle laisinkaan Teekkareista toisenlaisen tunteen saan TEKki on hyvä, kun se antaa hynää Liiton mies tietää sen Hänessä on roimaa puhemiehen voimaa juota minut känniin asiamies Suoraan killan kassaan kantaa saisit rahhaa oisit mulle suurin asiamies kenties, suurin asiamies Ei jäyhä käytös ihmisten maistu mulle laisinkaan Teekkareista toisenlaisen tunteen saan Kirstu on syvä, jallu on hyvää Ja liiton mies maksaa sen Hänessä on voimaa puhemiehen roimaa juota minut känniin asiamies Suoraan killan kassaan kantaa saisit rahhaa oisit mulle suurin asiamies kenties, suurin asiamies.

Kun sade ruutuihin hakkaa, mä pohdin kotona mun fysmitin selkkaa. Kun epätoivon hetkiä nään, uskon Jukkaan, joka kääntää mun pään. Tuo aatos toivoa tuottaa, voi TEKin juttuihin aina luottaa. Kun Tomppa alkaa kertoa oi, ei muuta kuin kuunnella voi. Mä kuuntelen Jukkaa, liitto-orava mulle kertoo, TEKkiä pukkaa. Lamppu syttyy mun päälleni, a-haa, a-haa. Mä kuuntelen Tomppaa, kuinka mun ajatukseni mukana komppaa. Tompan käsivarret kantaa voi TEKki meile turvaa antaa.

Jos viina on paljon ja et tuu mun luo se riittää vaikka huomiseen. Mut kirmaa Alkoon ja pullo tuo keskitytään juomiseen. Nosta pöytään juomapullot nuo ne riittää vaikka huomiseen. Rakastan jallua, Jallu rakastaa minua. Ja sinä hymyilet ja poljet korkit nuo nyt juodaan viinaa kuuteen! Näin kaikki pullot viime pisaraan. Sinä siirryt Alkon kassin luo. Ja tartut pulloon uuteen.

Ja viimeistään silloin ennen oksennusta huomaat etton aamu taas baarit aukee. Sä astut ulos ja meet ootteleen et Alkon pappa aukaisee, satut pysähtyyn ja aatteleen miks korjaussarjan tarvitsee?

Aatellessa aika matelee nyt Alkon pappa aukaisee, Rakastan jallua, Jallu rakastaa minua Ja sinä hymyilet…. Mies moni miettii on nyt reikää missään Täytetty ankka tai tipu höyhenissään Huominen heille uusia koloja näyttää Viitsiikö kukaan, lähteä mukaan, jos reiät näyttää voin Harva pannut on nautaa, moni koittanut on, moni käsilleen oppinut ei ole vielä tulemaan Minä taivu en koskaan, tahdon vain vemputtaa Ja kaiken sen minkä reikään mä saan, se sinne myös jää Hauska on jälkeen päivän nyt kotiin rientää Kun siellä sorkat, saparot ja kärsät siintää barbara-lammas, muovinen kangas täyttää Unelmat, sotkut, kiivaat ja potkut, saat sitä kurittaa Harva pannut on nautaa….

Ota ryyppy huikka pullosta, jallu kolalla tai snapsina, auttaa sua murheissas, vastaus on jallu. Vastaus on jallu, vastaus on jallu, auttaa sua murheissas, vastaus on jallu.

Rajoille himmeän järjen aavistus laskenut on. Kutsu jo soi tuskahuudon, iltamme on onneton. Ammoin jo hävitty taisto, mennyt jo mahdollisuus.

Karttunut viisautta onko; tilaisuus tullutko uus? Huomenna on jo tentti! Huomenna on Muistakaa, kuinka kaavat johdetaan! Kertokaa, kuinka tää lasku aukee! Himmetä ei järki vielä saa! Kuohuviiniin taitomme menneet, menneeksi jääneet ne on. Tietoa joskus jos ollut, järkemme nyt tiedoton. Vikkelään vaihtui mun aattein, kuohuvaiselle se vie. Korjaa en viisauden viljaa, prujunkin syönyt on koi. Kaavoja muista en milloin, tehtävät outoja on. Nuoremmat Teekkaripolvet, teidän nyt vuoronne on.

Si senor, ei maksani nyt vaivaa, ye ye ye Pirskeissä, raksapimuna ma ravaan, ye ye ye Kun mä menoanne seuraan, boolimaljassa antaudun mä teille. Kun mä boolimaljaan uppoon, toivon ain ain ain et joku minut löytää. Kaivantoon, kaivantoon, mä tahdon upota, ja miestä hikisistä nyt koittaa.

Kaivantoon, kaivantoon, mä aina ajaudun, ja ah! Si senor, maksa mulle juomat, ye ye ye Helppo oon, jos vaan lämmität, ye ye ye Kun mä kanssasi vehtaan, paikka merkkaa ei, aina annan sulle Kun mä tikkarias nuolen, ei maksa vai-vai-vaivaa, kortonkia kaivaa.

Wesibussi WesiBussi Wappuna Wappu ohjelma. Hallitus Toimihenkilöt Toimijoiden tehtävänkuvat Vanhat toimijat Tunnukset Hinnat ja tilaaminen. Fuksitapahtumat Fuksisuunnistus Fuksisanasto Fuksipassi Fuksijaos. SIK — Sähkö-possun vuosijuhlat Putte-Possun Nimipäivät   Sikkiläisten vuosijuhlaa eilen vietettiin, vierahiksi monta vanhaa jarruu kutsuttiin. Ensin vettä shotilliset heille tarjottiin, sitten vielä limpparia kaadettiin. Soppasenkin lempijuomaa kohta fanitin, kun peltikattoo tuopillisen tilasin.

Aamulla kun munasillaan kotiin palasin, avaimitta oven ripaa halasin. Prose — Mallasappro Paratiisi   Kun mä matkaan starttasin, oli päivä ihanin Leimat puuttui ja kuivasi silloin suu. Minä ajoin menkäämme, nyt Graaliin kaljalle Mietin nyt Appro tää onnistuu. Tiskille kun istuttiin, yhdet pienet tilattiin Olut vaahtosi kuin meri kuohuaa Heti kaljat kumottiin, liiat vedet laskettiin Oli meininki niin huumaavaa. Oi, jos tutkinnon mä joisin kaikkein korkeimman Tuon tohtorin arvon tosi mahtavan Mutta enhän sitä tee, pelkkä A: Kone — Ajetaan Mellakalla Ajetaan tandemilla   Sinä tulin Englannista, Solihullin kaupungista Maltaisesta aitiosta musta uuden fanin sait   Vaeltelit valtateitä kontti täynnä päihtyneitä Älä kyydistäs mua heitä nyt kun seison jaloillain!

Ajetaan me Mellakalla Rempataan ja kiihdytellään Rajakylän Kulkurilla mietitään missä määränpää   Mellakalla Toppilassa, Heinäpäässä, Koskelassa Meiningeissä parhaimmissa syy on että kyytiin jäin   Katto päällä pakkasella kotiin kelpää hurruutella Wappuna taas taivaan alla, vaikka sitten selvinpäin   Ajetaan me Mellakalla Rempataan ja kiihdytellään Raksilassa marketeilla mietitään missä määränpää   Olen koonnut nostureita, kaupitellut kaapeleita mitoittanut laakereita kunnes lehdot lakastui   Maastoauto maailmalta meille paloasemalta yhä näytti kauneimmalta, jälleen siihen rakastuin   Ajetaan me Mellakalla Rempataan ja kiihdytellään Torinrannan aukiolla mietitään missä määränpää Ajetaan me Mellakalla Rempataan ja kiihdytellään Linnanmaalla lipastolla mietitään missä määränpää   Talosarja: Teekkartalo, paras talo Teekkartalo, paras talo!

Optiem — Sata iltaa, tuhat kaljaa Sata kesää tuhat yötä   Sille Talolle koskaan ei löydy vertaa, sinne suuntaan mä vieläkin monta kertaa. Kaksi vuosikymmentä pystyssä kestänyt, Kaijonharjun nuorisoseurankin rellestänyt   Fuksikin kutsusi aina kuuli, Jarrummillakin siellä on hyvä tuuli Talo mahtavin tupsulakkista miellyttää, Seinäs alkuillasta vinolta jo näyttää   Sata iltaa, tuhat kaljaa ainakin nautin suojassa sun.

Sata iltaa, tuhat kalja kaikkineen, oisit mun Talonain. Sata iltaa, tuhat kaljaa poikineen, saunassa laulaen ain. Takuuvuokravaroilla sisustettu, moneen kertaan vessatkin laatoitettu. Mahtunut on paljon viides vuosisataan, vielä enemmän mahtuu toiseen mokomaan. Sata iltaa, tuhat kaljaa naamariin, basson jytke raikukoon. Sata iltaa, tuhat kaljaa tietenkin naapuritkin tanssikoon. Sata iltaa, tuhat kaljaa juotuaan, neliveto päällä on. Sata iltaa, tuhat kaljaa sammumaan, munasillaan toimistoon.

Modulaatio Uusi nousu, liikaa viinaa, lisää vaan, Pöydillä hyppien aina. Naiset Ihmisiksi ollaan, toisiin tutustutaan, Miehet saunan lauteilla nain. Aamu koittaa, elo voittaa, pelottaa krapula monella on. Muisti pätkii, käsi sätkii, ihanaa, Talomme mahtavin on! Mahtava meininki ratossa, peace and love, peace and love kajahtava tunnelma katossa, oulunpojat hikisessä kopissa. Wesibussi keinuu tahdissa, up and down, up and down Tupsulakit heiluu tahdissa, meikäläiset nauttii sahdista Ra-ra-rattoisammin Ra-ra-Radiossa Aamulla nousee krapulasta, up and go, up and go älinää kuuluu radiosta, saa lähdevettä alkosta Ra-ra-rattoisammin Ra-ra-Radiossa Ja mistä saan mä krapulaan virkistävää tunnelmaa?

Mä kuulen showt ja musiikin Tahtoisin juontaa itsekin Nyt lähetys omalaatuinen saa läpi kulkee korvien   Kun tunget korvakäytävään niin ehkä suhun koukkuun mä jään Siis tänne jää, sua tarvitaan Wappupurjeisiin puhaltaan Sun aikas on, sun hetkes koittaa Sun ula-aaltos tavoittaa Radio   Kaikki huutaa Radio Ratto Radio Ratto x2 Kaikki huutaa Radio Ratto Radio Ratto x2 Radio Rat-to Radion haluun Radio, missä tapahtuu?

YMP — Ratto irti Sokka irti   Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin   Jos sä oot tullu mukaan vaan mussutteleen, ni oisit jääny kotiis vaan runkutteleen Oulu laulaa ja Waputtaa ku radio kuuluu, pauhaa ja koukuttaa. Jos haluttaa viettää Wappu tai pari, ni siin on sit turha vetistellä, Rami.

Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin Oo-oo-oo-oo-ooo!

Kun radio alkaa nyt kuulumaan, mä en tunne krapulaa Tän Wapun sählään, radios häslään Kuulun pitkin Oulua Kun radio alkaa nyt kuulumaan, mä en tunne krapulaa Tän Wapun sählään, radios häslään Kuulun pitkin Oulua   Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin Oo-oo-oo-oo-ooo! OTiT — Sata fuksia renkaat vaihtaa Sata salamaa   Pimenee valkeat maat pikatiet liukastuvat Katujen lapset piiloutuu kun kesärenkaat liukuu   Vaihtaisitte sliksit jo pois apua tarjolla ois nastat konttiin, marketille ne alle vaihdetaan   Kun sata fuksia renkaat vaihtaa ja kaikki tunkit räjähtää vastuuvapautus suojaa antaa rahhaa kaljoihin jää Vain yksi Teekkari jäljet korjaa ja käsin pultit kiristää pian autot baanalle lähteä saa Sika uskaltaa hengittää   Hirvet taas liikkeellä on porotokka uskomaton.

Oravat puista maantielle käy ne nastarenkaat säästää   Vanha Ooppeli kiihdyttää pitkin öistä kaitoväylää Teekkari etteen ilimestyy ja kotiin selviää   Kun sata fuksia renkaat vaihtaa On tuolla tuhat nelijalkaista ja yksi niistä minä oon   Kun sata fuksia renkaat vaihtaa ja käsin pultit kiristää meiltä vastuuvapautus suojaa antaa Sika uskaltaa hengittää meiltä vastuuvapautus suojaa antaa Sika henkensä saa pitää   2.

Oli kevät tai syksy niin me tunkataan Mennään kaupungillekin me äänestämään Ollaan torilla pyydetty: Hei me temmataan taas eli nyt ei koijata Ehkä hupaillaan vähän eikä ketään harmita: Hei me temmataan taas eli nyt ei koijata On yhteishenki tärkeä, ei toista jätetä Ei se meidän syy oo Jos ei kaikki tajua Tempauksien idea On jakaa iloa HEI!

Wappuuu Saunakin jälleen taas kulkee Siis löylyihin vaan Dippaan on vielä kaikilla matkaa Taas iloitaan   Hei me temmataan taas eli nyt ei koijata Ehkä hupaillaan vähän eikä ketään harmita: Hei me temmataan taas eli nyt ei koijata On yhteishenki tärkeä, ei toista jätetä   Ei se meidän syy oo Jos ei kaikki tajua Tempauksien idea On jakaa iloa HEI!

Kaikille kassasta riittää, kaikille etuja on. TEKin kämmenellä ei Eetukaan oo turvaton. TEKki meitä kutsuu joukolla tempaamaan. Jouko meitä kutsuu vaihtamaan renkaitaan. Fukseja ei TEK hylkää lastensa kanssa se on. TEKin kämmenellä ei kukaan ole korkkaamaton. Kiltasarja     1. OpTiem — Jokainen on vähän pomo säv. Jukka Takalo — Jokainen on vähän pomo   Miksi seinä ei ole suorakulmainen?

Sitä Talolla miettii tutalainen, miksi jokainen tiili on erilainen, niin erilainen, silti samanlainen. Mikä tutalaisen pistää delegoimaan, mikä salkkua kädessä kantamaan, kuka köyhä nyt tahtoisi ollakaan, antaa kaikkien käsien heilua vaan. Se on aivan sama johtaja vai pomo, se on aivan sama johtaja vai pomo, jokainen pukeutuu kuin homo ja jokainen on vähä pomo. Konsultti, pankkiiri, bisnesmies, HooPeeJiikin on kukaties, arvatenkin naistenmies, ja projektipäällikkö otsa hies. Kaikki voivat olla ittestänsä ylpeitä, on menestyksen taimen mintunvihreä, sillä aivokäyrästämme pääteltynä, me olemme kaikki vain eliittiä.

Se on aivan sama johtaja vai pomo, se on aivan sama johtaja vai pomo, jokainen pukeutuu kuin homo, ja jokainen on vähä pomo. Sitä firmassa miettii tutalainen, miksi jokainen YT on erilainen, niin erilainen, silti samanlainen. Ja minun nännit on kovina jo mut meidän akti on kaamea fiasko Jo miesten maailma minutkin vei Mä tiedän saatanan varmasti mä en oo gay. Ja minun nännit on kovina jo mut meidän akti on kaamea fiasko Se vitun Keijo fuksini vei Mä tunnen viimeinkin Keijon ja se on gay.

En oo lahna en oo puu Mä oon taimen suppusuu Orgasmista aivokäyrät nousuun Kostona Keijolle Tiili lentää kaaressa, kolahtaa ja kyrpä pian tummuu Ja hän huutaa Otyn tiili Mutta minä oon kaukana ja edelleen neitsyt.

Ja sinun kyrpäs on kovana jo Koska sun maailma on miesten varikko Se sama maailma fuksinkin vei Sä varmaan itsekin tajusit et sä oot gay. Yö — Rakkaus on lumivalkoinen   Hän laskee merkkaustussin, sulkee prujun huokaisten.

Illanvieton sijaan opiskellut aamunkoitteeseen On kuomat tentin läpi päässeet ennen aikojaan Nyt tunnin torkut, sitten laskemaan. On Teekkareiden tupsulakki mustavalkoinen Ja puhdas niinkuin hanki venäläisten maanteiden Kun ahertaen noppiin vaihtaa nuoruutensa pois Oi jospa fuksi Teekkariksi syntyä jälleen vois.

Tupsulakit saa, Talon kansoittaa, OTY: Yksi ruusu on kasvanut laaksossa   Marjaviini on kypsynyt pullossa ja on vahvasti makoisaa: Ja sen olisi hän kyllä ottanut ja sen kaatanut lasiinsa: Nyt on maljamme täyttyneet viinillä kun on saavuttu juhlimaan: Queen — Bohemian Rhapsody:: Ehdotan maljaa, tahdotteko TEKin kaljaa?

Kun TEKki saunankin meille nyt suo, laulamme siellä yksissä tuumin. Tunnelmaa viisumme luo, äänemme kestää, janon emme anna estää. Ymp — saunan Takana On nainen   Saunan takana on nainen Jota valtavasti haluttaa, jota fuksi ei voi vastustaa. Hei kaikki nyt mä haluun sen Naisen takana on ymppi Ympin nainen tekee kaiken Teon takana on himotus Se on litimärkää se on suus Siitä TEKkikään ei kylmäks jää Ota huikka tätä terävää Kun saunan takana on jallu.

Jukka tuli mun luo Se tarjos mulle jotain ihan? Laulumarathon Laulu OTYlle -sarja 1. OTiT — Kuulin jaloviinan loppuneen, säv. Kersantti Karoliina On puku päällä, kovasti jo janottaa Talolle on matka, paljon pileet kustantaa.

Mä tenutan, laulujani sammallan Koskenkorvalla mä äänihuulet kunnostan Saa kermalikööri kosteaksi naiset Ja hyppii naamallani pian tissit kermaiset Kuulin Jaloviinan loppuneen! Matilta saan kiertopuheeseeni kannuksen Kuulin Jaloviinan loppuneen! Nyt fuksitytöt pihtailee Kuulin Jaloviinan loppuneen Lähetystö toimistolle polttopulloineen Syytän isäntää emäntineen: Nyt fuksitytöt pihtailee 2. Arkkarit — Arkkarifuksi, säv.

Känkkäränkkä Olipa kerran pieni kumma fuksi, arkkarifuksi nimittäin Se huvittelee rustaamalla runoja, ja maalaamalla tauluja Se on niin fiini että kukaan muu ei pysty sitä ymmärtämään Mutta fuksipisteitä mielellään, se koittaa keräillä Jos arkkarifuksi tulee Talolle, ei muut pysty ymmärtämään Koska teekkarit pelkää arkkarifuksia ihan tosissaan Jos arkkarifuksit tulee vuosijuhliin, ne muistuttaa toisiaan Ja laulut ne saa omista suista vaisuilta kuulostamaan.

Ja kaiken takana onkin vain pieni arkkitehtifuksi 3. Prose — Laulu Oulun Teekkariyhdistykselle, säv. Mäntsälä mielessäin Jos mä päädyn joskus töihin, kaipaan neuvoja. OTiT — Teekkareiden luvattu maa, säv. Murheellisten laulujen maa TEK-niikkaa lukemaan, päätyi hän, tähän paskaan kaupunniin, niin pölijään.

Kesätyöt, tentit, kypsärilappu, dippatyö, publiikki ja Wiimeinen Wappu Tämä tuhansien teekkareiden luvattu maa, jonka jäisimpään ojjaan fuxit hukutetaan.

Jonka lauluista kiskotaan TEK-niikan valttikortit ja kiinni pysyvät työkkärin portit Teemu Teekkari herkeää taas laulamaan 2. Prose — Liitossa, säv. OTiT — Snapsitanssi, säv. Pingviinitanssi Kohta on juhlakansa mielissään, juhlia voi jo "pikkupienissään" Nytpä kiskaisen, kylmän koshkikshen!

Prose — Normipäivä, säv. Kwak — Ending On tänään normipäivä Ei nopista häivää On tänään normipäivä Ja pullon viinaa juon Se iloliemi juodaan, se juodaan, se juodaan Se iloliemi juodaan ja perseet vedetään Kun joskus rapsa painaa se painaa se painaa Voi silloin pullon kaivaa Ja huolet hukuttaa On mulla onnenpäivä Ei nopista häivää On tänään onnenpäivä Ja pullon viinaa juon Juhlasarja   1.

Konekilta — Tupsupäin, säv. Tulta päin On kiertopuhees' tukko, siis laulaan joka ukko! Prose — Jallu kadoksissa, säv. Dodo-sorsa Hei Jaloviina, olet kadonnut keskellä yötä, hilpeä hulina vaimeni lähtösi myötä. Se on nannnannanannaaannananananaaaa 3. YMP — Tohtori Tosihoito ja ehkä elefanttikin, säv. Tohtori Sykerö — Hei muumit — Maailman ympäri 80 päivässä. Uskomaton Teekkarielämä on Hulinoiden keskellä fuksimme kylpee Pikkuhousut jäi miesten vieraiden luo Viattomuus mennyttä kalua on Kera koneen jolla voi ratsastaa tähtiin Kiltahuoneen sohvalle palautumaan Humaltunut jokainen meistäkin on Jäynät tuntee, Wapusta muistoja jääkö Voittamaton Teekkarielämä on Hei Muumit Ei vuosijuhlilla sammuta pöytiin, hei tyypit Kun Taikavuori ja Tähtinen laulaa, et ryypi Tanssittaa jehut ja Torvetkin soi Vanhoilta tapoja oppia voi, hei kippis ja kulaus.

Laulumarathon Kiltasarja 1. Muista antaa SIK säv. Pidä huolta   Pidä huolta Talosta, se susta huolen pitää Auta ystävää joka sammuu väärään kämppään Muista olla fiksuna. Et tarvii virkavaltaa Ota mukaan myös ujoimmat, jotka pisteitä ei kasaa Sillä jokainen joka Wappuna saa Silloin varmaan tajuu myös antaa Ajetaan wesibussilla me Tuiran uimarantaan Soudetaan lujaa souduissa, silloin Wappu alkaa Kastetaan uutta polvea, niin syntyy Teekkareita Öristään alikulussa, siellä aamuyössä raikaa Sillä jokainen joka Wappuna saa silloin varmaan tajuu myös antaa.

Oikeasti tykkäsin miehen jutuista ja ohjelmista todella paljon. Nyt tuli sellainen virhe, että en pysty enään sen tuotoksia katselemaan ilman, että en muistaisi herran nostaneen itseään Megadethin yläpuolelle teinipojan tasoisella läpällä. No keikka oli hyvä ja yleisö mahtavasti mukana.

Sääli että se muistetaan nyt tällaisesta. Mun mielestä toi tyyppi anto jossain oikeassa haastattelussa ihan fiksun kuvan itsestään. Myös tää trollaus on ollut omiaan ja myös hyvä kikka koko MD-skenaario. Mut jos provoilee, täytyy samanlainen provo myös kestää. Ei sillä, etteikä tuolla siis rasistista paskaa olisi ja hyvä, että tulee esille.

Ja onhan mulkuksi tai paskaksi haukkuminen epäsoveliasta muutenkin. Markkinointikoneisto kusee kyllä hunajaa. Toivottavasti tälläisestä ei kuitenkaan tule tapa. Tosin olihan sekin kova veto, kun Jarvis Cocker näytti Michael Jacksonin keikalla persettä: Vittu jos vähä ollaa starameisingillä ni kauheet vinkumiset alotetaa heti.

Blackmorehan ei suostunu tulemaa lavalle Cal. Jamissa sen takia et aurinko oli viel ylhäällä. Mut toi tekastu lista on silti hyvä   "To be a successful you have to be a great musician, to be a popular, you just have to be fashionable".

Ihan linjassahan se on tämän nykyisen valtavirran kanssa. Tehdään jotain saadakseen reaktio, sitten sanotaan, että haluttiin herättää keskustelua ja että mahdollisimman rikas keskustelu on se juttu. Reaktioyhtälö ruokkii itse itseään, kun joku koskee näihin perinteisiin arkoihin aiheisiin. Stubbia on vaikea tuosta virrasta erottaa.

Minä muistan, kuinka parikymppisenä tunsin sisälläni väkevää inhoa näkemiini ja kokemiini elämän epäkohtiin. En sen vuoksi voi syyttää Barbaaria ylilyönnistä. Sitä paitsi kaveri vain kävi lavalla. Ja repi paitansa, vieläpä omansa. Räppäri ei tappanut ketään, hän ei varastanut keneltäkään mitään, hän ei tehnyt muuta kuin purki turhautumisensa ja sai siitä läksytyksen festivaalijohdolta sekä ankaran some-palautevyöryn.

Eikä Musta Barbaari ollut ainoa, joka turhautui Megadethin diivailevaan toimintaan Oulussa. Backstagen kulkureitit suljettiin, jotta Megadethin laulaja pääsi keikkansa jälkeen autolla lavalta asuntovaunuunsa kaikessa rauhassa.

Apulannan Toni Wirtanen kavereineen pysäytettiin odottamaan, että megatähti pääsi vaunulleen. Tästä tympääntyneenä heinolalainen muusikko osoitti turhautumistaan amerikkalaiselle kolleegalleen näyttämällä tälle paljaita pakaroitaan. Voisiko tämä tapaus olla se, joka saa meidät ottamaan vastuuta teoistamme. Äärimmäisen ketutuksen kohdatessa voimme miettiä vielä hetken ennen toimimista kanssaihmisiämme vastaan, somessa tai kasvotusten.

Varmasti löytyy sellaisiakin ihmisiä, jotka odottavat tilaisuuttaan ja kun sen lopultakin saavat, niin kertovat turhautuneensa. D Tosielämän Benny Hill Showta. Itsekään en muistanut kunnolla koko tapausta vasta kun somessa oli hirveä hälinä. Se käveli mun sängyn viereen ja alko ottaan vaatteita pois.

Se näytti ihan helkkarin hyvältä alastomana ja iso kyrpä pystyssä. Vedin ittekin farkut ja t-paidan pois. Mä menin sängylle selälleen ja katoin kun se otti kortsun ja pikkusen purkin jotain liukkaria takkinsa taskusta ja pudotti takin takasin lattiallla.

Jaska rullas kortsun kalunsa päälle ja heitti mulle liukkarin: Mä nostin vähän lantiota ylös ja aloin levittään voidetta ryppyreiän päälle. Jaska ei odotellut kovin kauaa kun se tule polvilleen mun jalkojen väliin ja nosti ne harteilleen. Mä olin aivan varma et sen kyrpä sattuu, mutta yllättäen se liuku sisään, hitaasti, mut helposti. Jaska ei ollut koskenut mun munaan koko aikana, eikä tehnyt sitä nytkään, rupes vaan pumppaamaan hitaasti kovaa kyrpää mun pepussa.

Aloin runkkaan omaa keppiä, sen kalu tuntu aivan älyttömän hyvältä. Tein just niinku se käski ja supistelin persettä aina kun se työnsi kyrpää syvemmälle. En edes tajunnut miten kiimassa olin kun aloin saamaan orkkua. Eka ruiskahdus tuli leualle asti ja sotkin rintakehäni kunnolla. Tää oli riittävästi Jaskallekin, se pumppas mun persettä vähän aikaa raivona ja murahti pikkasen kun sen kulli alko sykähteleen ja se anto sperman ruiskuta kortsun sisään.

Jaska, en mä tiedä oliko se sen oikee nimi, veti kyrvän ulos mun perseestä ja pyyhki kullin puhtaaksi mun t-paitaan. Se puki puvun takaisin päälleen kun mä kattelin sitä. Se veti lompsan taskustaan ja otti sieltä pari seteliä. Sulla on helvetin hyvä perse. Se lupas pitää yhteyttä ja käveli ulos mun kämpästa.

Kattelin ikkunasta kun se suunnisti taksitolpalle ja astu mersuun. Se oli mun eka kerta kun annoin jonkun naida mua rahasta, mutta mulle jäi siitä niin hyvät muistot että harrastin samaa usein sen jälkeenkin. Aloin myös sekstata miesten kans ihan muutenkin, vaikka edelleen tykkäsin enemmän tytöistä. Jaskaa en ikävä kyllä koskaan nähnyt uudestaan. Saa mielellään laittaa palautetta, varsinkin jos on samanlaisia kokemuksia joko huorana tai asiakkaana olosta.

Oulu kullia perseeseen -

Etsi Toggle navigation Valikko. Oikeasti tykkäsin miehen jutuista ja ohjelmista todella paljon. Toivottavasti tälläisestä ei kuitenkaan tule tapa. Ja mistä saan mä krapulaan. Ettet vain juuri sinä itse olisi se "mustan maiskuttelija? YMP — Ratto irti Sokka irti   Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin Ratto irti Se kuuluu päivin öin Ryyppäsin vaan Wapun, kurssit laiminlöin   Jos sä oot tullu mukaan porno kotivideot pillu galleria mussutteleen, ni oisit jääny kotiis vaan runkutteleen Oulu laulaa ja Waputtaa ku radio kuuluu, pauhaa ja koukuttaa. Mä tunnen viimeinkin Keijon ja se on gay. Sitä paitsi kaveri vain kävi lavalla. Etsi Toggle navigation Oulu kullia perseeseen. Jukka Takalo — Jokainen on vähän pomo   Miksi seinä ei ole suorakulmainen?

Voihan vittu, tää tapahtuu ihan oikeesti, mulla välähti. Minuutin päästä ovikello soi ja menin avaamaan. Sä oot varmaan Petri? Ollaan vaihdettu muutama meili ja juteltiin tos vasta puhelimessa. Mua jännitti ihan perkeleesti. Menin olkkariin ja Jaska seuras perässä. Sen henki haiskahti pikkasen viinalle, oli varmaan juonut jotain ravintolavaunussa.

Istuttiin sohvalla, juotiin kahvia ja jutusteltiin laskettelemisesta ja ilmoista. Jaska joi kuppinsa tyhjäksi, nousi ylös ja pisti sen pöydälle. Mä istuin viel sohvalla kun se tuli mun eteen seisoon ja sanoi: Mä en oikein tiennyt mitä ajatella tai sanoo. Se ei onneks ollut mitenkään pahan näköinen mies. Jaska veti puoliseisokissa olevan kalun ulos ja mä tiesin mitä se multa odotti sen kummempia keskustelematta.

Otin sen kullista kiinni, vedin esinahan taakse ja nuolasin sen terskaa. Sillä oli tosi komee kulli, jo puolisesokissa isompi kun mulla, tumma karvapehko, isot pussit ja komeelierinen terska.

En ollut nähnyt toisen miehen kyrpää sen jälkeen kun olin Joukon munalla leikkinyt nuorempana ja kattelin vähän aikaa Jaskan kyrpää samalla kun vetelin nahkaa pari kertaa edestaikaisin.

Jaskalla oli kuitenkin vähän enemmän mielessä kuin vaan mun runkkaaminen ja se otti mua niskasta kiinni ja veti mun päätä sen munaa kohti. Mua jännitti vielä mut aattelin et menköön ja aukasin suun ja aloin imeen sitä.

Jaskan kyrpä pamahti heti kivikovaan seisokkiin ja se maistu aivan helkkarin hyvältä, vähän kuselta ja mieheltä. Imin Jaskan kalua samalla runkaten sen vartta. Yritin pitää kielen ja kitalaen koko ajan kosketuksessa sen terskan kans ja aloin oikeesti nauttiin taas pitkästä aikaa kyvän imemisestä.

Otin siltä suihin niin hyvin kuin osasin ja ajattelin et jos saan sen ruiskauttaan mulle suuhun niin ei tarvi antaa persettä Jaska veti munan multa suusta.

Ei mulla ollut siihen vastaan sanomista, ittehän olin hommaan suostunut. Näkeekö jostain, miten äänet oli tuossa äänestyksessä jakautuneet? Etsi Toggle navigation Valikko. Olulun mustaa kyrpää maiskuttelevilla kytillä riittää aikaa tutkia Tynkkysen horinoita. Mutta sormi menee kytillä heti perseeseen kun pitäisi tutkia mamujen tekemiä pahoinpitelyjä, niihin ei aika riitä. Miksi Oulun sivut on tyhjennetty? Vuoden positiivisin oululainen äänijakauma Hei.

Mamut Hallitsevat nyt suomea, Mamut alkavat komentamaan ja määräämään meitä suomalaisia. Ettet vain juuri sinä itse olisi se "mustan maiskuttelija? Jossain kohtaa se raja läpässäkin on vedettävä ja meinaan että sama se olisi kuka iso nimi tuolla olisi ollut genreenkään katsomatta Megadethin sijaan jos olisi sama käynyt. Ei taida tuo "rispekti" näille lähiön muka koville muka ganstoille olla kovinkaan tuttu asia: Kyllähän tämän tapauksen johdosta näkee, että rasismi elää ja voi hyvin Suomessa.

Mut ehkä tää ei tähän ketjuun enää kuuluis Ei kuulu kyllä mutta antaahan se kuvaa miten säälittäviä nää suomiurpopersut ym rasistisine kommentteineen ovat.

Toisaalta ihan hyvä että oli joitain tuotu ilmi fb puolella omilla nimillään ja työpaikkoineen. Ja taas toisaalta olihan Dave leimattu heti rasistiks tän tempauksen myötä D: Ei kuulu kyllä mutta antaahan se kuvaa miten säälittäviä nää suomiurpot rasistisine kommentteineen ovat.

Aikamoista peeloilua kyllä, mutta en mä tiedä miten rasistisia noi kaikki "musta sitäjatätä"-kommentit on. Onhan tyyppi itsekin musta barbaari ja kutsui toimiaan mustaksi pippuriksi. Jos joku kutsuu tyyppiä mustaksi mulkuksi, niin mikä siinä on rasismia? Toki toi on typerää, että toista kategorisoidaan mustana, valkoisena, keltaisena jne. Sama tyyppi on vielä itse viljellyt neekeri- ja laku-sanoja.

Vähän kaksinaismoralismia sitten kitistä, jos joku muu niitä käyttää. Vähän sama kuin nigga-sanan ja sen eri muotoja käyttöä ei katsota hyvällä, jos sen sanoja ei ole musta tai vaikka leffan ohjaaja vrt.

Spike Leen kritiikki Tarantinoa kohtaan. Itse käytetään "kiellettyä" sanaa, mutta sitä ei saa muut käyttää, koska väri ei ole oikea? Mun mielestä laku- ja n-ekeri sanojen käyttö ihmisestä on typerää - se on typerää oli ihon väri mikä tahansa. Jos mä täällä vinkuisin spermanaama sitä ja spermanaama tätä.

Ja sitten joku huutais mulle, että "hei spermanaama" ja suuttuisin siitä, niin mitäs vittua sellanen olisi: D   Ihan asiallista provoa toki barbaarilta ja hölmöt siihen menevätkin. Oon ihan vitun katkera siitä ettei tullu lähdettyä tuonne Ouluun.

Näin jälkijunassa vitutus on on niin helvetin kova, who knows millon mega-dave seuraavaks suomeen rantautuu. Ja mitä ite tein viime vkonloppuna, istuin jossai vitun kämäsissä olevinaan 70's pippaloissa soittamas akustista kitaraa, kahen täysin ääliön laulaessa. Olihan ne sentää jotai bassolaineja äänitelly sielä bäkkärin puollella. No mutta kyseessähän on ihan perus vähemmistön puolustautumismekanismi, johon kuuluu tietynlainen ylemmyydentunto perseilijöitä kohtaan.

Onko se sitten fiksua, on eri asia, varsinkin kun kohderyhmä on noiden kommentoijien tapaisia urpoja. MB tuskin on itsekään mikään järin terävä kaveri - tai mistä minä tiedän, ei se siltä ainakaan vaikuta - mutta mun mielestä sen veto MegaDEATHin keikalla oli ässä Ei sinne lavalle ole kellään ulkopuolisella missään tilanteessa mitään asiaa oli sitten kuinka diiva artisti kyseessä tahansa.

Pahimmassa tapauksessa voi monelle ihmiselle käydä ihan tahattomastikin korjaamatonta vahinkoa. No joo, hyvä pointti. Olen ollut uutispimennossa Megadethin keikan jälkeen ja melkoisena yllätyksenä tuli tämä paskanjauhanta. Keikka oli hyvä ja keikalla Mustaine vaikutti hyväntuuliselta. Brabaarin juoksentelut eivät bändiin ainakaan näyttäneet vaikuttavan mitenkään, vähän katselivat, että mikä mies siellä juoksee.

Oulu kullia perseeseen -

Painuu viinapaukut vatsaan nelkytkaks huiviin ja elämä on nastaa Painuu kaikki shotit vatsaan kyllä tekee hyvää vaikka potkiikin vastaan universumin syvyyksistä kaikaa kasari on tuimaa, kasari on taikaa. Sata iltaa, tuhat kaljaa tietenkin. Teekkarikulttuurista, jäynistä, tempauksista lakkipoppoo vaihtelevan maineen saa Kun joskus kaupungissa vierailee iltamissa, tupsun tielle kääntyneen voi tunnistaa Ja vaik' lakki on lepäämässä ja haalarit jäähtymässä, kyselee kansa ko tahtomattansa: Humalassa koulutyttö ja onnekas opettaja. Kyrpä suussa ja sormi perseessä avaaja vois mennä kaltaistensa joukkoon. Otin sen kullista kiinni, vedin esinahan taakse ja nuolasin sen terskaa.

1 thoughts on “Oulu kullia perseeseen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *