Naista panettaa seksiseuraa parille

naista panettaa seksiseuraa parille

Kunnollinen mies , Siis ihan oikeasti, mikä oikeus teillä muutamalla tänne kirjoittaneella miehellä on kutsua minua huoraksi?! Olen viimeiset 7kk ollut selibaatissa, sitä ennen seurustelin kolme vuotta uskollisesti. Ketään kumppaniani ei ole koskaan pettänyt enkä ole koskaan ottanut rahaa vastaan seksin harrastamisesta. Nyt kuitenkin elämäntilanteeni on sellainen, että seksiä tekisi mieli mutta vakituista parisuhdetta ei.

En halua huijata ketään vaan tunnustan rehellisesti mikä on tilanne. Mikä teitä joitakin miehiä vaivaa kun koette naisen seksualisuuden jotenkin niin uhkavana, itsetuntonne vaikuttaa todella hauraalta. Ja hirveää kaksinaismoralismia sellainen, että kuitenkin haluaisitte itsekin sellaisen naisen, joka on nauttii seksistä ja on aktiivinen eroottisesti.

Kun nainen sen sitten ääneen myöntää se on automaattisesti huora. Minulle ainakin ehdoton välttämättömyys on, että nainenkin on seksuaalisesti aktiivinen. Jos nainen ei halua mitään, enkä voi tarjota hänellä mitään, niin täysin turhahan olen ja parempi hakea oma tyydytys omin käsin.

Niin paljon tullut tutustuttua sooloon seksissä, ettei enää ole mitään kiirettä hankkia vain manuaalista tyydytystä sitä kautta. Nopeammin sen saa omin käsin. Seksi tai paremminkin rakastelu on niin paljon enemmän. Se kestää kauan ja siitä tuleva hyvänolon tunne kestää vielä kauemmin. Aivan toista kuin mällin ruiskiminen käsipyyhkeeseen.

Todellinen oma kiihottuminen tulee vasta, kun näen naisen ensin kiihottuvan ja kostuvan käsittelyssäni, jonka jälkeen se oma nautinto tulee kuin palkintona kaikesta hyvin tehdystä työstä.

Luin tuossa kuinka naista nimitelty huoraksi.. Mikä meissä miehissä on vikana jos nainen haluaa harrastaa seksiä.. Itse sinkkumiehenä myönnän että seksiseura ei koskaan pahasta. Himot ne on hiirelläkin. Jos naisella tärppää esim. Jos näet saman naisen seuraavana viikonloppuna erimiehen kanssa niin so what..?!

Jos itse saisit tältä naiselta niin haukkuisitko huoraksi..? Taitaa olla suomalaisen peruskateus. Ja mikä siinä on jos mies harrastaa seksiä erinaisten kanssa ja kertoo siitä kavereilleen niin johan taputtavat olkapäälle ja sanoo että hyvä homma. Mutta nainen leimataan heti huoraksi.. Ehkä meidän on syytä katsoa peiliin välillä.. Annetaan jokaisen nauttia elämästään kuten kukin haluaa.. Muka kunnollinen mies todisti tyhmyytensä.

Jaa että mikä niissä huoraks haukkuvissa miehissä oikein on? Ne on tulleet petetyiksi pahemman kerran tai sit oma kulta äityliini on jättäny ne lapsena vaille naisen mallia ja nyt ne täällä parkuu kostoaan. Kertovat yhdellä sanalla niin paljon itsestään. Onnea ja menestystä sulle.

Onks tommosia miehiä enempikin vapaana? Panettaa se toisinaan mutta etsin kyllä uskollista miestä vaikka semmoista ei löydy toiveajattelua Olisi ihana rakastella miehen kanssa. Venäkäiset naiset voi helpommin taipua suomalaismiesten tahtoon, kuten suomessakin. Ilman miestä 10 vuotta?!

Olin sinkkuna viisi vuotta ennen kuin löysin nykyisen mieheni. Sama ""ongelma"" oli silloin, hormonit jylläsivät ihan hulluina. Tai kyllä ne nytkin jylläävät mutta tyydytys on lähellä. Kuulut vaan niiden onnellisten naisten joukkoon, joilla on sukupuolisia haluja ja mm taito saada orgasmi. Siitä saa olla iloinen, mutta hankalaahan se on sinkkuna.

Irtosuhteita ei tietenkään voi suositella, fuck buddy -tyyppiset systeemit harvoin toimivat onnea niille joilla toimii ja oman käden apu ei vastaa aitoa.. Minkäs teet, onnea sille miehelle jonka kanssa seuraavan kerran sekstailet. Noinhan se on, seksin ajattelemiseen menee ihan liikaa aikaa ja energiaa, kun sitä ei ole, ja välillä tuntuu että voisi antaa vaikka oikean kätensä kunnon seksisessiosta.

On tullut kokeiltua fuck-buddya, mutta mutta yleensähän se on niin, että sellaisiksi on tarjolla vain varattuja no, ainakin mulle on ollut , eikä se tunnu mukavalta. Baaripokauksiin taas ei ole minkään sortin moraalisia estoja, mutta sieltä se on jotenkin hankalampaa. Känniseksi ei oikein tunnu missään, eikä huvita muutenkaan kauheasti kaadella miehiä. Harrastelen siis seksiä lähinnä itseni lue: Mutta kyllä silti pistää apeaksi, kun miettii, että kuinkahan pitkä selibaatti nytkin on taas edessä.

Enkä muuten ole ainoa mies, joka jättää tuollaiset naiset ennen kuin tulee sitouduttua liian paljon. En tietenkään ole sanonut syyksi, että kun olet huono nainen, mutta todellinen syy sitoutumattomuuteeni on ollut parikin kertaa tuo. Niin, en tosiaan takuulla ole ainoa mies, joka toimii näin.

Mutta voittehan tietenkin minua syyttää, viestintuoja ammutaan aina. Mul on samoja ongelmia,panettaa ja oon kokoajan kiihkosta hermona. Kirjoita seuraavat numerot suurimmasta pienimpään ilman pilkkuja: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Ei kukaan ole niin ujo ettei voi naista lähestyä. Tiialla on tarve saada seksiä kolmesta kuuteen kertaa vuorokaudessa.

Kysy - asiantuntijat vastaavat! Seksi seksin harrastaminen kiertoilmaukset suomen kieli. Saadessasi keskustelukumppanin samaan mielentilaan kanssasi on tapaaminen varmasti jo molemmilla mielessä.

Videos Hanki seksiseuraa netistä heinäkuu Voiko mies sen huomata ulos päin ; Onko nainen muissa maailmoissa helliikö se kehoaan ym. Tuleeko se tunne pikku hiljaa vai kuin salama kirkaalta taivaalta? Terssit on Pari kertaa on baarissa huomannut naisen jota panettaa tai ainakin luulisin. Panoseuraa netistä — Fling! Fling on Joskus voi olla vaikeaa löytää seksiseuraa juuri silloin, kun pahiten panettaa. Flirtfair deittisaitti on suunnattu netistä seikkailuseuraa etsiville aikuisille naisille ja miehille.

Myös monet parit lisäävät seksielämänsä jännitettä Flirtfairin seuranhaku palvelujen avulla. Keskustelua ei kannata yleensä aloittaa tyyliin:

Pari kuukautta siitä, niin taas oli vakimuijakaveri ja homma jatkuu. Miehen pitää kyllä päästää paineita säännöllisesti, tavalla tai toisella Seksiä ajattelee joskus harvoin, välittämistä, hellyyttä rohkasua ja ystävyyttä kaipaan useammin. Ei minulla ole ollut mitään syvällisiä antipatioita koko miessukupuolta kohtaan. On vaan tuntunut viime kuukaudet siltä, että en mene päätäni sekottamaan miesten kanssa. Edellistä miestäni rakastin myös hyvin syvästi ja seksi tuntemattoman kanssa ilman tunteita tuntui mahdottomuudelta.

Nyt on toinen ääni kellossa, viikonloppuna ajattelin lähteä radalle katsomaan mitä olisi tarjolla Se on kyllä totta mitä joku ylläoleivista kirjoitti, että jos on päässyt seksin makuun ei sitä ilmankaan voi enää elää.

On se vietti kerran herättyään niin voimakas Voin kuvitella, millainen haluton kapakalarusina on sun makuusi oleva muija! Olen kannssasi samaa mieltä. Olen ollut kuusi vuotta yksin ja ilman miestä. Ja hyvin olen pärjännyt. Lue Naisestaan ylpeä palstalta jos kiinnostaa mielipiteeni. Oho, onpa taas yleistystä kerrakseen. Jos nainen harrastaa seksiä, se ei tee hänestä huoraa. Kyllä huora on edelleenkin vain sellainen, joka perii seksistään maksua.

Itselläni sinkkuaikana ei tehnyt mieli sitoutua ja aluksi olinkin kokonaan ilman miestä ja tyydytys tapahtui oman käden kautta. Sinkkuus ei kuitenkaan poista seksuaalisia haluja eikä sitä, miltä miehen kosketus tuntuu. Erityisesti netin kautta löytyy helposti seuraa ja vieläpä oikein tasokkaita miehiä.

Etukäteen kun sopii, niin kyseessä on vain seksiä ilman pelkoa, että toinen soittelee jälkikäteen perään. Sellaisia ""panoja"" ei tarvitse miettiä vapaa-aikana, että mitä hänelle kuuluu tms. Eiköhän tässäkin asiassa kukin tee omaksi hyväksi katsomallaan tavalla. Toinen haluaa olla selibaatissa, toinen haluaa miehiä vain seksin vuoksi. Oma kulta löytyi loppujen lopuksi varsin lyhyen sinkkukauden jälkeen. Nyt ei enää ole onneksi tarvetta etsiä seksiseuraa, kun sitä sekä läheisyyttä ja hellyyttä saa riittävästi, sellaista kunnon kuhertelua.

Itse olin myös vuosikausia ilman seksiä sinkkuna. Taisi olla pariin otteeseen neljän vuoden tauko. Löysin nykyiseni pari vuotta sitten. Olihan se alku hankalaa pitkän tauon jälkeen, muttakyllä se siitä lähti sujumaan ;- Ja nyt maistuisi lähes päivittäin.

Jenni71 ihan mielenkiinnosta kysyisin, miten olet hakenut seksiseuraa netistä? Oletko laittanut itse ilmoituksen vai vastannut miesten ilmoituksiin ja tärkeintä, miten olet pystynyt suodattamaan joukosta ns.

Ovatko miehet olleet varattuja ja miten, missä ja kuinka usein olette tapailleet? Hirveästi kysymyksiä, mutta itse en ole uskaltanut laittaa seksinhaku-ilmoitusta nettiin siinä pelossa, että kaikki hullut vastailee. Tällä hetkellä meinaan on vielä sellainen olo, että mitään vakavaa seurustelua ei tekisi mieli aloittaa, seksin harrastaminen rehellisellä pohjalla toinen toistaan kunnioittaen kyllä kiinnostaisi Suodattakaa te vaan sekopäitä, onneksi minäkin osaa suodattaa tuollaiset huorat pois deittilistalta.

Kunnollinen mies , Siis ihan oikeasti, mikä oikeus teillä muutamalla tänne kirjoittaneella miehellä on kutsua minua huoraksi?! Olen viimeiset 7kk ollut selibaatissa, sitä ennen seurustelin kolme vuotta uskollisesti.

Ketään kumppaniani ei ole koskaan pettänyt enkä ole koskaan ottanut rahaa vastaan seksin harrastamisesta. Nyt kuitenkin elämäntilanteeni on sellainen, että seksiä tekisi mieli mutta vakituista parisuhdetta ei.

En halua huijata ketään vaan tunnustan rehellisesti mikä on tilanne. Mikä teitä joitakin miehiä vaivaa kun koette naisen seksualisuuden jotenkin niin uhkavana, itsetuntonne vaikuttaa todella hauraalta. Ja hirveää kaksinaismoralismia sellainen, että kuitenkin haluaisitte itsekin sellaisen naisen, joka on nauttii seksistä ja on aktiivinen eroottisesti.

Kun nainen sen sitten ääneen myöntää se on automaattisesti huora. Minulle ainakin ehdoton välttämättömyys on, että nainenkin on seksuaalisesti aktiivinen. Jos nainen ei halua mitään, enkä voi tarjota hänellä mitään, niin täysin turhahan olen ja parempi hakea oma tyydytys omin käsin. Niin paljon tullut tutustuttua sooloon seksissä, ettei enää ole mitään kiirettä hankkia vain manuaalista tyydytystä sitä kautta.

Nopeammin sen saa omin käsin. Seksi tai paremminkin rakastelu on niin paljon enemmän. Se kestää kauan ja siitä tuleva hyvänolon tunne kestää vielä kauemmin. Aivan toista kuin mällin ruiskiminen käsipyyhkeeseen. Todellinen oma kiihottuminen tulee vasta, kun näen naisen ensin kiihottuvan ja kostuvan käsittelyssäni, jonka jälkeen se oma nautinto tulee kuin palkintona kaikesta hyvin tehdystä työstä.

Luin tuossa kuinka naista nimitelty huoraksi.. Mikä meissä miehissä on vikana jos nainen haluaa harrastaa seksiä.. Itse sinkkumiehenä myönnän että seksiseura ei koskaan pahasta.

Himot ne on hiirelläkin. Jos naisella tärppää esim. Jos näet saman naisen seuraavana viikonloppuna erimiehen kanssa niin so what..?! Jos itse saisit tältä naiselta niin haukkuisitko huoraksi..? Taitaa olla suomalaisen peruskateus. Ja mikä siinä on jos mies harrastaa seksiä erinaisten kanssa ja kertoo siitä kavereilleen niin johan taputtavat olkapäälle ja sanoo että hyvä homma.

Seuraa netistä naista panettaa - Norrtälje Fest Netissä ei tarvitse ujostella, mikä mahdollistaa helpomman seuranhaun. Ei kukaan ole niin ujo ettei voi naista lähestyä. Tiialla on tarve saada seksiä kolmesta kuuteen kertaa vuorokaudessa. Kysy - asiantuntijat vastaavat! Seksi seksin harrastaminen kiertoilmaukset suomen kieli. Saadessasi keskustelukumppanin samaan mielentilaan kanssasi on tapaaminen varmasti jo molemmilla mielessä.

Videos Hanki seksiseuraa netistä heinäkuu Voiko mies sen huomata ulos päin ; Onko nainen muissa maailmoissa helliikö se kehoaan ym. Tuleeko se tunne pikku hiljaa vai kuin salama kirkaalta taivaalta? Terssit on Pari kertaa on baarissa huomannut naisen jota panettaa tai ainakin luulisin. Panoseuraa netistä — Fling! Fling on Joskus voi olla vaikeaa löytää seksiseuraa juuri silloin, kun pahiten panettaa. Flirtfair deittisaitti on suunnattu netistä seikkailuseuraa etsiville aikuisille naisille ja miehille.

Myös monet parit lisäävät seksielämänsä jännitettä Flirtfairin seuranhaku palvelujen avulla.

: Naista panettaa seksiseuraa parille

FUCK THAI MASSAGE ASS TUBE 977
Porno glory hole isotissiset Escort service oulu baltic escort
Naista panettaa seksiseuraa parille Donna heart porn ystävähaku
Kertovat yhdellä sanalla niin paljon itsestään. Enkä muuten ole ainoa mies, joka jättää tuollaiset naiset ennen kuin tulee sitouduttua liian paljon. Fling on Joskus voi olla vaikeaa löytää seksiseuraa juuri silloin, kun pahiten panettaa. Tapailen yhtä naista, jonka tapasin netissä, ja halut kokovartalohieronta fin porno kalu alkaa olla tosi kovat. Ketään kumppaniani ei ole koskaan pettänyt enkä ole koskaan ottanut rahaa vastaan seksin harrastamisesta. Kysy - asiantuntijat vastaavat! Mikä teitä joitakin miehiä vaivaa kun koette naisen seksualisuuden jotenkin niin uhkavana, itsetuntonne vaikuttaa todella hauraalta.

Naista panettaa seksiseuraa parille -

Harrastelen siis seksiä lähinnä itseni lue: On vaan tuntunut viime kuukaudet siltä, että en mene päätäni sekottamaan miesten kanssa. Nuoren ensimmäinen seurustelu on vanhemmalle kasvun paikka.

2 thoughts on “Naista panettaa seksiseuraa parille”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *